Yok, kalmadı valla tekizler var. Şaka bi yana benimde 1 haftam kaldı
Ayy evettt bende az daha skayim da ayni gunde dogurak esimde aramis nasilsin diye iyiyim dedim. Ne yapmayi dusunuyosun dedi ne gibi dedim. BI KAC HAFTA DAHAAA durabilicekmisin dedi ( gecenki sezeryan gunu tartismasinda sana inat 1 ay daha dogurmucam demistim )
Yok yaa 1 hafta daha dursunlar sonra belki dusunurum dedim

Yok 1 ay durmaz, belki 1 hafta olabilir. İnşallah canım, saglıkla gelsinler de. Benim bacaklar çok agrıyor. Sende durumlar nasıl

4 5 yıldır hep 65 kilodaydım tedaviydi iğne ilaçlar birde transferden sonra ohss olmustum baya kilo aldım hamile olduğumu öğrendiğimde 70 kiloyu bulmuştu Suan 78 kilo olmuşum biraz fazla sanki ama benim doktorum hiç kilo konusunda birsey demedi ya su kadar almalısın falan gbi o yüzden bu konuda bilgisizim birdahaki kontrole gittiğimde ben sorayım bari

Kilo almak gerçekten çok kötü ne kadar çok kilo alırsan o kadar sıkıntı yapıyor ilerleyen haftalarda. Tansiyon, ödem, şeker vs bunları tetikleme riski var. Bende ödem de var ayak tabanlarım acıyor yere basarken, dizlerim ağrıyor zor oturup kalkar oldum, eğilmek işkence bi de daha fazla kilo alsam napıcaktım bilmiyorum. Dikkat etmeye çalışalım daha fazla almayalım bari.

Ayy ayak agrısı cok kötü ya benimde ayaklarımın altı cok agrıyor üzerine basamıyorum yürürken cok zorlanıyorum özellikle sabah ilk uyandığımda cok zor oluyo topuklarıma basa basa yürüyorum birde yanma var şişlik var ayaklarımın üzerinden cok altı sisiyor benim daha Doğuma da cok var ilerleyen aylarda daha kötü olacak diye korkuyorum allah yardımcımız olsun

Evet aynı sıkıntıları yaşıyorum ben de bakalım ilerleyen haftalar da ne olacak sağ salim doğsa şu yavrucaklar. Ben tuzu tamamen kestim 1buçuk aydır, karbonhidratı azalttım ama yine de şişiyorum idrarım da protein kaçağı varmış o yapıyormuş. Uzun süre ayakta kalınca sonrası işkence oluyor. Artık dinlene dinlene işlerimizi yapmamız gerekiyor sanırım.

Evet, vücut ağırlaştıkça ağrılar ödemler de artıyor. Ne yapalım, son günler idare edecegiz
Hastane çantasına 2 bilemedin 3 numara büyük terlik koyun doğum sonrası şişlik daha vahim oluyor. Ayaklarım ve ellerim şişirilmiş eldiven gibi oldu 15 gün. Tebliğin ucuna anca girdi ayağım. Sizler yaşamayin Inşallah. Yine de bilginiz olsun.

Saol canım benimde öyle hepsini yaptım dün rahatladm biraz genelde o göğüsle başlıyorum emerken sert olan yere bası uyguluyorum yumuşuyor sonra yine aynı oluyor devamlı bu işlemleri yapacm gecmezse tekrar giderm artk

Gittim heves ettim kızımla kendine takım çiçekli terlikler aldım ama bu gidişle ayağıma olamama ihtimali yüksek

Esimin terligini de koydum onu giyerim

Ben sleepy aldim bildigim saye de sleepy aldi sikayeti olsa kesin soylerdi. Kardesimde primadan sleepye gecti cokta memnun.
yalniz a101e de geliyomus onlardan alma kalitesi daha dusukmus ve pisik yapiyomus.
Cnm ayni marka nasil kalitesi dusuk oluyomus hangi paket bilelim de almayalim.bende iki paket 1 numara aldim pisik yapmazsa ondan devam edicem

Ayy hele ayak bileklerimde ki odem havalarda isininca iyice kudurdu. Parmaklarim zor gorunuyo bogum bogum resmen
Allah yardımcın olsun canım
İnşaallah olmaz. Şuanda ayakkabıları zor giyiyorum

Kızlar bugün işitme testindeydik ikinci kez topuk kanı alındı sarılık için kan alındı çok şükür hepsi iyi çıktı hala hastaneden ciktgmz kilodayz ne almisiz ne vermiş bundan sonra almamız lazım dedi doktor evde emmeyen kuzum hastanede sürekli meme istedi bulduğum her emzirme odasında emzrdm

Cnm ayni marka nasil kalitesi dusuk oluyomus hangi paket bilelim de almayalim.bende iki paket 1 numara aldim pisik yapmazsa ondan devam edicem
Valla paketini falan hic gormedim canim netteki yorumlara gore soyledim. Kalite olarak daha dusuk oluyomus hem a101den hem ebebekten almis biri kiyaslamis ici daha naylonumsuymus a101in. o yuzden a101 gibi magazalar ayni gibi duran urunu daha uyguna satabiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…