Tamam, aradaki kim? Parmak kaldırsınYok kiz arada biri daha olmali doguracak ben olamammmmm
36yi goren baska ikiz anasi kalmadi miTamam, aradaki kim? Parmak kaldırsın
Yok, kalmadı valla36yi goren baska ikiz anasi kalmadi misiranin en arkasina kacicam ben
Ayy evettt bende az daha skayim da ayni gunde dogurakYok, kalmadı vallatekizler var. Şaka bi yana benimde 1 haftam kaldı
Ayy evettt bende az daha skayim da ayni gunde dogurakesimde aramis nasilsin diye iyiyim dedim. Ne yapmayi dusunuyosun dedi ne gibi dedim. BI KAC HAFTA DAHAAA durabilicekmisin dedi ( gecenki sezeryan gunu tartismasinda sana inat 1 ay daha dogurmucam demistim )
Yok yaa 1 hafta daha dursunlar sonra belki dusunurum dedim
Amin canim insallahhh. Bel bacak kalca parmaklar bilekler ayaklar agrimadik yerim yokYok 1 ay durmaz, belki 1 hafta olabilir. İnşallah canım, saglıkla gelsinler de. Benim bacaklar çok agrıyor. Sende durumlar nasıl
Evet, vücut ağırlaştıkça ağrılar ödemler de artıyor. Ne yapalım, son günler idare edecegizAmin canim insallahhh. Bel bacak kalca parmaklar bilekler ayaklar agrimadik yerim yokbuna da sukur diyorum
Ayy hele ayak bileklerimde ki odem havalarda isininca iyice kudurdu. Parmaklarim zor gorunuyo bogum bogum resmenEvet, vücut ağırlaştıkça ağrılar ödemler de artıyor. Ne yapalım, son günler idare edecegiz
4 5 yıldır hep 65 kilodaydım tedaviydi iğne ilaçlar birde transferden sonra ohss olmustum baya kilo aldım hamile olduğumu öğrendiğimde 70 kiloyu bulmuştu Suan 78 kilo olmuşum biraz fazla sanki ama benim doktorum hiç kilo konusunda birsey demedi ya su kadar almalısın falan gbi o yüzden bu konuda bilgisizim birdahaki kontrole gittiğimde ben sorayım bariBen de yaklaşık 7 kilo aldım 28.haftadayım. Doktorum 4.aydan itibaren ayda 1,5-2 kilo hedef vermişti ona uygun kilo aldım ama ben de gebelik zehirlenmesi riski olduğu için doktor artık daha az kilo al dedi bu au 1buçuk kiloyu geçme dedi. Normal kilo da hamile kaldıysam doğuma kadar 12 kilo civarı alman gayet normal
Kilo almak gerçekten çok kötü ne kadar çok kilo alırsan o kadar sıkıntı yapıyor ilerleyen haftalarda. Tansiyon, ödem, şeker vs bunları tetikleme riski var. Bende ödem de var ayak tabanlarım acıyor yere basarken, dizlerim ağrıyor zor oturup kalkar oldum, eğilmek işkence4 5 yıldır hep 65 kilodaydım tedaviydi iğne ilaçlar birde transferden sonra ohss olmustum baya kilo aldım hamile olduğumu öğrendiğimde 70 kiloyu bulmuştu Suan 78 kilo olmuşum biraz fazla sanki ama benim doktorum hiç kilo konusunda birsey demedi ya su kadar almalısın falan gbi o yüzden bu konuda bilgisizim birdahaki kontrole gittiğimde ben sorayım bari
Ayy ayak agrısı cok kötü ya benimde ayaklarımın altı cok agrıyor üzerine basamıyorum yürürken cok zorlanıyorum özellikle sabah ilk uyandığımda cok zor oluyo topuklarıma basa basa yürüyorum birde yanma var şişlik var ayaklarımın üzerinden cok altı sisiyor benim daha Doğuma da cok var ilerleyen aylarda daha kötü olacak diye korkuyorum allah yardımcımız olsunKilo almak gerçekten çok kötü ne kadar çok kilo alırsan o kadar sıkıntı yapıyor ilerleyen haftalarda. Tansiyon, ödem, şeker vs bunları tetikleme riski var. Bende ödem de var ayak tabanlarım acıyor yere basarken, dizlerim ağrıyor zor oturup kalkar oldum, eğilmek işkencebi de daha fazla kilo alsam napıcaktım bilmiyorum. Dikkat etmeye çalışalım daha fazla almayalım bari.
Evet aynı sıkıntıları yaşıyorum ben deAyy ayak agrısı cok kötü ya benimde ayaklarımın altı cok agrıyor üzerine basamıyorum yürürken cok zorlanıyorum özellikle sabah ilk uyandığımda cok zor oluyo topuklarıma basa basa yürüyorum birde yanma var şişlik var ayaklarımın üzerinden cok altı sisiyor benim daha Doğuma da cok var ilerleyen aylarda daha kötü olacak diye korkuyorum allah yardımcımız olsun
Hastane çantasına 2 bilemedin 3 numara büyük terlik koyun doğum sonrası şişlik daha vahim oluyor. Ayaklarım ve ellerim şişirilmiş eldiven gibi oldu 15 gün. Tebliğin ucuna anca girdi ayağım. Sizler yaşamayin Inşallah. Yine de bilginiz olsun.Evet, vücut ağırlaştıkça ağrılar ödemler de artıyor. Ne yapalım, son günler idare edecegiz
Saol canım benimde öyle hepsini yaptım dün rahatladm biraz genelde o göğüsle başlıyorum emerken sert olan yere bası uyguluyorum yumuşuyor sonra yine aynı oluyor devamlı bu işlemleri yapacm gecmezse tekrar giderm artkGecmis olsun öncelikle. Sicak duş iyi geliyr benim de oldu sıcak su torbası koydum sonrada duş rahatlattı. Bebegin tam bosaltamadan bırakıyorsa elle masaj yaparak sagmaya çalış. Ben öyle atlattim daha da geçmese doktora gidecektim o derece şiddetli ağrıyordu.
Gittim heves ettim kızımla kendine takım çiçekli terlikler aldım ama bu gidişle ayağıma olamama ihtimali yüksekHastane çantasına 2 bilemedin 3 numara büyük terlik koyun doğum sonrası şişlik daha vahim oluyor. Ayaklarım ve ellerim şişirilmiş eldiven gibi oldu 15 gün. Tebliğin ucuna anca girdi ayağım. Sizler yaşamayin Inşallah. Yine de bilginiz olsun.
Esimin terligini de koydum onu giyerimHastane çantasına 2 bilemedin 3 numara büyük terlik koyun doğum sonrası şişlik daha vahim oluyor. Ayaklarım ve ellerim şişirilmiş eldiven gibi oldu 15 gün. Tebliğin ucuna anca girdi ayağım. Sizler yaşamayin Inşallah. Yine de bilginiz olsun.
Cnm ayni marka nasil kalitesi dusuk oluyomus hangi paket bilelim de almayalim.bende iki paket 1 numara aldim pisik yapmazsa ondan devam edicemBen sleepy aldim bildigim saye de sleepy aldi sikayeti olsa kesin soylerdi. Kardesimde primadan sleepye gecti cokta memnun.
yalniz a101e de geliyomus onlardan alma kalitesi daha dusukmus ve pisik yapiyomus.
Allah yardımcın olsun canımAyy hele ayak bileklerimde ki odem havalarda isininca iyice kudurdu. Parmaklarim zor gorunuyo bogum bogum resmen
İnşaallah olmaz. Şuanda ayakkabıları zor giyiyorumHastane çantasına 2 bilemedin 3 numara büyük terlik koyun doğum sonrası şişlik daha vahim oluyor. Ayaklarım ve ellerim şişirilmiş eldiven gibi oldu 15 gün. Tebliğin ucuna anca girdi ayağım. Sizler yaşamayin Inşallah. Yine de bilginiz olsun.
Valla paketini falan hic gormedim canim netteki yorumlara gore soyledim. Kalite olarak daha dusuk oluyomus hem a101den hem ebebekten almis biri kiyaslamis ici daha naylonumsuymus a101in. o yuzden a101 gibi magazalar ayni gibi duran urunu daha uyguna satabiliyo.Cnm ayni marka nasil kalitesi dusuk oluyomus hangi paket bilelim de almayalim.bende iki paket 1 numara aldim pisik yapmazsa ondan devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?