- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Oyy masallah iste canim emmedigi zamanlar siz ziyaret edin hastaneyiKızlar bugün işitme testindeydik ikinci kez topuk kanı alındı sarılık için kan alındı çok şükür hepsi iyi çıktı hala hastaneden ciktgmz kilodayz ne almisiz ne vermiş bundan sonra almamız lazım dedi doktor evde emmeyen kuzum hastanede sürekli meme istedi bulduğum her emzirme odasında emzrdm
Çocuk mekan değişikliği istiyor demekkiKızlar bugün işitme testindeydik ikinci kez topuk kanı alındı sarılık için kan alındı çok şükür hepsi iyi çıktı hala hastaneden ciktgmz kilodayz ne almisiz ne vermiş bundan sonra almamız lazım dedi doktor evde emmeyen kuzum hastanede sürekli meme istedi bulduğum her emzirme odasında emzrdm
Çok erken baktırmışsın ondan düşük çıkmış da olabilir. Kaç olduğunu hatırlamıyorum ama benim de çok yüksek değildi progesteron hatta o yüzden doktor progestan dozunu arttırmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam günde 2 tane progestan fitil 3 günde bir de prulaton depot iğne oluyordum. Dozu aslında kafana göre arttırmasan güzel olur, olmazsa başka bir doktora daha gidip fikir alabilirsinarkadadlsr lutfen bilen yanitlayabilirmi transferimin 7. Gunu bugun beta degerim 10 cikti progesteron testi de yaptirdim bebegin tutunmasina yardimci olan hormonum 6.38 cikti sanirim dusuk degilmi doktoruma sordum simdi biseu yapmaya gerek yok dedi ama ben sabah aksam jel kullaniyorum sadece ve sanirim az geliyor elimde progesteron ampul ve proluton depot ampul var bunlardan birini kafama gore kullansam sikinti olurmu acaba ya progesteronun fazlasi zarar degil diye okudum yaptiran varsa acil yazabilirmisiniz transfer oldugum gun jel yerine 2 tane ampul olarak vurulmustu simdi yine vurdurmalimiyim bu degere gore sizce tesekkurler
Ben irenbe de barış bükeye detaylı ultrasona gittim gayet güzel herşeyini inceledi, hatta kızım yüzünü dönmedi inat etti ara verirdirdi tatlı ye biraz yürü tekrar gel dedi o şekilde bi daha baktı. Ultrasonun tamamını CD ye atıyorlar ama ben flash bellek götürüp ona attırdım CD bazen açılmayabiliyor.Arkadaşlar İzmirde gidip memnun kaldığınız perinatoloji uzmanı varmı
Aynen valla ohh dedik isteyince nasılsa emiyormus meğer evde bana alana kadar neler ediyorÇocuk mekan değişikliği istiyor demekkiaynı bizim dışarıda restorantta yeme isteğimiz gibi
Ben de her yerden alirim a101 den falan rahat olur rahat bulurum diyodum o zamn bakicaz artikValla paketini falan hic gormedim canim netteki yorumlara gore soyledim. Kalite olarak daha dusuk oluyomus hem a101den hem ebebekten almis biri kiyaslamis ici daha naylonumsuymus a101in. o yuzden a101 gibi magazalar ayni gibi duran urunu daha uyguna satabiliyo.
Cok tesekkur ederim cnm cevabin icin allah razi olsun doktorum biraz kafasina buyruk aslinda ben igne yaptirayim desemde o yine kendi dediginden vazgecmiyor cnm o yuzden endiseliyim bu benim 3. Tup bebegim diger 2 gebelihimde de bu progesteron eksikliginden kaybettigimi dusunuyorum acikcasi ve bu sfer ondan habersiz boyle bisey yapsammi diyorum acaba sen proluton cnm transferin ilk 12 gunu icindemi olmustun acaba yada bebek daha buyumusmuydu cnm cok tesekkurler cevabiniz icin bana da dua edim sizde saglikla kucaginiza alain insÇok erken baktırmışsın ondan düşük çıkmış da olabilir. Kaç olduğunu hatırlamıyorum ama benim de çok yüksek değildi progesteron hatta o yüzden doktor progestan dozunu arttırmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam günde 2 tane progestan fitil 3 günde bir de prulaton depot iğne oluyordum. Dozu aslında kafana göre arttırmasan güzel olur, olmazsa başka bir doktora daha gidip fikir alabilirsin
Cok tesekkur ederim cnm cevabin icin allah razi olsun doktorum biraz kafasina buyruk aslinda ben igne yaptirayim desemde o yine kendi dediginden vazgecmiyor cnm o yuzden endiseliyim bu benim 3. Tup bebegim diger 2 gebelihimde de bu progesteron eksikliginden kaybettigimi dusunuyorum acikcasi ve bu sfer ondan habersiz boyle bisey yapsammi diyorum acaba sen proluton cnm transferin ilk 12 gunu icindemi olmustun acaba yada bebek daha buyumusmuydu cnm cok tesekkurler cevabiniz icin bana da dua edim sizde saglikla kucaginiza alain insÇok erken baktırmışsın ondan düşük çıkmış da olabilir. Kaç olduğunu hatırlamıyorum ama benim de çok yüksek değildi progesteron hatta o yüzden doktor progestan dozunu arttırmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam günde 2 tane progestan fitil 3 günde bir de prulaton depot iğne oluyordum. Dozu aslında kafana göre arttırmasan güzel olur, olmazsa başka bir doktora daha gidip fikir alabilirsin
Transferden itibaren prulaton depot kullanmaya başlamıştım ben canım 3 günde bir yarım doz oluyordumCok tesekkur ederim cnm cevabin icin allah razi olsun doktorum biraz kafasina buyruk aslinda ben igne yaptirayim desemde o yine kendi dediginden vazgecmiyor cnm o yuzden endiseliyim bu benim 3. Tup bebegim diger 2 gebelihimde de bu progesteron eksikliginden kaybettigimi dusunuyorum acikcasi ve bu sfer ondan habersiz boyle bisey yapsammi diyorum acaba sen proluton cnm transferin ilk 12 gunu icindemi olmustun acaba yada bebek daha buyumusmuydu cnm cok tesekkurler cevabiniz icin bana da dua edim sizde saglikla kucaginiza alain ins
Aynen aynen canım. Aminnn Rabbim hepimize sağ saglim kucağımıza almak nasip etsin. Bende çalışıyorum öğretmenim ama son haftamız bu hafta seminerler bitiyor. Nasıpse 2ay bol bol dinlenicem. Sende cok yorma kendını bu bebekleri cok istedik inşllh sag saglim kavuşalımMaşallah canım haftalarımız da aynı benimde tüp bebek diken üstünde oluyır insan bide çalışıyorum işe gidip geliyorum rahat işim ama yinede ev gibi olmuyor ilk gebelik te olunca insan nr yapacağını bilemiyor tabi sağlıkla gelsinler inşallah hepimizinki tek isteğim o
Merhabalar benimde 3.gün embiriyosu idi transfer günü dahil 4 günde bir proluton depot iğne vuruluyordum, sabah akşam da crinone jel uyguluyordum. Proluton depot 12.haftada kestik. Gebeliği öğrenince haftada bir e düşmüştüCok tesekkur ederim cnm cevabin icin allah razi olsun doktorum biraz kafasina buyruk aslinda ben igne yaptirayim desemde o yine kendi dediginden vazgecmiyor cnm o yuzden endiseliyim bu benim 3. Tup bebegim diger 2 gebelihimde de bu progesteron eksikliginden kaybettigimi dusunuyorum acikcasi ve bu sfer ondan habersiz boyle bisey yapsammi diyorum acaba sen proluton cnm transferin ilk 12 gunu icindemi olmustun acaba yada bebek daha buyumusmuydu cnm cok tesekkurler cevabiniz icin bana da dua edim sizde saglikla kucaginiza alain ins
Ben 2 tüp bebek tedavimde de progesteron hiç baktırmadım ilk 3ay sadece günde 3 progesteron 200 fitil kullandımCok tesekkur ederim cnm cevabin icin allah razi olsun doktorum biraz kafasina buyruk aslinda ben igne yaptirayim desemde o yine kendi dediginden vazgecmiyor cnm o yuzden endiseliyim bu benim 3. Tup bebegim diger 2 gebelihimde de bu progesteron eksikliginden kaybettigimi dusunuyorum acikcasi ve bu sfer ondan habersiz boyle bisey yapsammi diyorum acaba sen proluton cnm transferin ilk 12 gunu icindemi olmustun acaba yada bebek daha buyumusmuydu cnm cok tesekkurler cevabiniz icin bana da dua edim sizde saglikla kucaginiza alain ins
Anladim cnm cok tesekkur ederim cevabin icinTransferden itibaren prulaton depot kullanmaya başlamıştım ben canım 3 günde bir yarım doz oluyordum
Cok tesekkur ederim cnm bnde o zman bu aksam 1 tane vurdurayim diyorum ins bana da fayda saglar duanizi bekliyorum saglikli sonuclar alayim bndeMerhabalar benimde 3.gün embiriyosu idi transfer günü dahil 4 günde bir proluton depot iğne vuruluyordum, sabah akşam da crinone jel uyguluyordum. Proluton depot 12.haftada kestik. Gebeliği öğrenince haftada bir e düşmüştü
Anladim cnm tesekkurler cevabin icin benim dusuklerimin bu yuzden olduhunu dusunuyorum ben yetmiyor sanirim jel bu aksam 1 tabe igne yaptirayim diyorum ins bnde faydasini gorurumBen 2 tüp bebek tedavimde de progesteron hiç baktırmadım ilk 3ay sadece günde 3 progesteron 200 fitil kullandım
Anladim cnm tesekkurler cevabin icin benim dusuklerimin bu yuzden olduhunu dusunuyorum ben yetmiyor sanirim jel bu aksam 1 tabe igne yaptirayim diyorum ins bnde faydasini gorurumBen 2 tüp bebek tedavimde de progesteron hiç baktırmadım ilk 3ay sadece günde 3 progesteron 200 fitil kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?