Ben gecen ay ebebekte indirim vardı ordan sırt cantası seklinde olanlardan aldım bana hafif geldi canım
Diger türler tek omuzda tasımak daha zor diye düsündüm ben o yüzden sırt çantası seklinde aldım

Ben gecen ay ebebekte indirim vardı ordan sırt cantası seklinde olanlardan aldım bana hafif geldi canım
Diger türler tek omuzda tasımak daha zor diye düsündüm ben o yüzden sırt çantası seklinde aldım
Aldığın modeli yazabilir misin canım ya da resmini atar mısın? Kaça aldın?

Hepimize masallah Canım Haftalarımız neredeyse aynı canım ya birsey sormak istiyorum,senin kuzucuklar hareket etmeye başladı mı ? Benim bir kız bir erkek ultrasonda cok hareketliler, ama onun haricinde ben daha hiç bir hareket hissetmiyorum

Ben şoka geldigi zaman almistim canim gayet kullanisli sirta takmali hafif 2 fermuarli buyuk tarafin icinde 4 gozu onunde 2 gozu yanlarda da 2 cebi var

Masallah canim rabbim anali babali saglikla buyutsun insallahhh dogumun nasildi?

Belden uyuşmalı sezeryan oldum
Korktuğum gibi degildi Gayet güzeldi
Bebegimin doğumuna canlı canlı tanık oldum

İlk gün agrım oldu
Ikinci gün aksam kalkıp bebegimi kucaģima alabildim
Hersey güzel giderken

Dunden beri baş ağrisi ve mide bulantım başladı
Onunla uğraşiyorum inşallah bir an önce geçer
Doktorun tek dedigi şey bol bol kahve ve su içicekmişim
Anca böyle narkozu atabilcekmişim
Dua edin kızlar bana kendime geliyim bir an önce

Aaa gecmis olsun belden uyusturmalinin yan etkisi canim. Bitter cikolata ve kahve ic bolca kafein geciriyormus insallah tez zamanda atlatirsin. Ne guzel okuyodum cesaret aldiydim sonu aldi tum cesaretimi

Aaa gecmis olsun belden uyusturmalinin yan etkisi canim. Bitter cikolata ve kahve ic bolca kafein geciriyormus insallah tez zamanda atlatirsin. Ne guzel okuyodum cesaret aldiydim sonu aldi tum cesaretimi
Herkeste aynı olmuyomuşki canım
Bende migren var diye ağir geciriyorum galiba

Ayy seninde son 2 gunun yaniii
Sorma gece uyuyamadım heyecandan

Gecmiş olsun aynen dogum yapan arkadaslarım mutlaka kahve iç diyor

Kızlar 22 haziranda bebegimi kucağima aldım çok şükür

Darısı bekliyenlerin başına
Maşallah canım, gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı bizlere
Kizlar bugun kesinlesti 28'inde cuma dogumum var
Gözün aydın canım, saglıkla kucağına alırsın inşallah
İnşaallah biran önce agrıların geçer. Baş agrısı baya kötü bişey. Geçende kanamam oldugun da çok çektim. Doktor banada kahve iç demişti. Bi faydası olur mu bilmiyorum

Orkide_sever bende oglumda spinal olmuştum. Sonrasında baş agrısı falanda yaşamadım. Herkes bir olmuyor, merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…