Ben gecen ay ebebekte indirim vardı ordan sırt cantası seklinde olanlardan aldım bana hafif geldi canımKızlar bebek bakım çantası alan var mı? Sırt çantası modelleri daha mı rahat olur? Ben bi tane çantacıda bakmıştım sırt çantası tipi olan çok ağırdı, daha hafif olan markalar var mıdır ki?
Aldığın modeli yazabilir misin canım ya da resmini atar mısın? Kaça aldın?Ben gecen ay ebebekte indirim vardı ordan sırt cantası seklinde olanlardan aldım bana hafif geldi canım
Diger türler tek omuzda tasımak daha zor diye düsündüm ben o yüzden sırt çantası seklinde aldım
Hepimize masallah CanımMaşallah canım haftalarımız da aynı benimde tüp bebek diken üstünde oluyır insan bide çalışıyorum işe gidip geliyorum rahat işim ama yinede ev gibi olmuyor ilk gebelik te olunca insan nr yapacağını bilemiyor tabi sağlıkla gelsinler inşallah hepimizinki tek isteğim o
Ben şoka geldigi zaman almistim canim gayet kullanisli sirta takmali hafif 2 fermuarli buyuk tarafin icinde 4 gozu onunde 2 gozu yanlarda da 2 cebi varKızlar bebek bakım çantası alan var mı? Sırt çantası modelleri daha mı rahat olur? Ben bi tane çantacıda bakmıştım sırt çantası tipi olan çok ağırdı, daha hafif olan markalar var mıdır ki?
Canım sabah ben de öyle yaptım oturdum çok hareket etmedim. Sonuç iyi çıktı şükür. Artık bekleme zamanı:)Oyy masallah 1 kiloya yaklasmis. Aman seker yuklemesinde biliyosun gezme dolasma uyuma demislerdi bana sende serin yerde otur canim fenalasma
Ne kadara almıştın?Ben şoka geldigi zaman almistim canim gayet kullanisli sirta takmali hafif 2 fermuarli buyuk tarafin icinde 4 gozu onunde 2 gozu yanlarda da 2 cebi var
Masallah canim iyi cikmasina sevindimCanım sabah ben de öyle yaptım oturdum çok hareket etmedim. Sonuç iyi çıktı şükür. Artık bekleme zamanı:)
40 tlye almistim canimNe kadara almıştın?
Tebrik ederim canim saglikla buyutKızlar 22 haziranda bebegimi kucağima aldım çok şükür
Darısı bekliyenlerin başına
Masallah canim rabbim anali babali saglikla buyutsun insallahhhKızlar 22 haziranda bebegimi kucağima aldım çok şükür
Ayy seninde son 2 gunun yaniiiKizlar bugun kesinlesti 28'inde cuma dogumum var
Masallah canim rabbim anali babali saglikla buyutsun insallahhhdogumun nasildi?
Aaa gecmis olsun belden uyusturmalinin yan etkisi canim. Bitter cikolata ve kahve ic bolca kafein geciriyormus insallah tez zamanda atlatirsin. Ne guzel okuyodum cesaret aldiydim sonu aldi tum cesaretimiBelden uyuşmalı sezeryan oldum
Korktuğum gibi degildi Gayet güzeldi
Bebegimin doğumuna canlı canlı tanık oldum
İlk gün agrım oldu
Ikinci gün aksam kalkıp bebegimi kucaģima alabildim
Hersey güzel giderken
Dunden beri baş ağrisi ve mide bulantım başladı
Onunla uğraşiyorum inşallah bir an önce geçer
Doktorun tek dedigi şey bol bol kahve ve su içicekmişim
Anca böyle narkozu atabilcekmişim
Dua edin kızlar bana kendime geliyim bir an önce
Herkeste aynı olmuyomuşki canımAaa gecmis olsun belden uyusturmalinin yan etkisi canim. Bitter cikolata ve kahve ic bolca kafein geciriyormus insallah tez zamanda atlatirsin. Ne guzel okuyodum cesaret aldiydim sonu aldi tum cesaretimi
Sorma gece uyuyamadım heyecandanAyy seninde son 2 gunun yaniii
Belden uyuşmalı sezeryan oldum
İlk gün agrım oldu
Hersey güzel giderken
Maşallah canım, gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı bizlereKızlar 22 haziranda bebegimi kucağima aldım çok şükür
Gözün aydın canım, saglıkla kucağına alırsın inşallahKizlar bugun kesinlesti 28'inde cuma dogumum var
İnşaallah biran önce agrıların geçer. Baş agrısı baya kötü bişey. Geçende kanamam oldugun da çok çektim. Doktor banada kahve iç demişti. Bi faydası olur mu bilmiyorumBelden uyuşmalı sezeryan oldum
İlk gün agrım oldu
Hersey güzel giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?