Günaydın, bugun kontrol günü.
Bakalım bizim bebe kilo almış mı? Yoksa yine 2.600 mü
Günaydın canım hadi bakalım inşallah almıştır kilocuklari canım bebeğin çamaşırndaki lekeleri nasıl çıkarıyorsnz kaka kusmuk falan makinaya attmda çıkmadı şimdi elimle citiliyorm beyaz sabunla ama zor oluyor prematüre takım aldm 2 tane akdklarmn hepsi büyük geliyor kıyafet dayanmiyorki

Canım bende hala prematüre kıyafet kullanıyorum. Senin bebiş kaç gram oldu? Birde doktor kaç günde 1 görmek istiyor bebişi?

İnşaallah canım, ben leke çıkarıcı kullanmıştım mecbur. Başka türlü çıkaramazsın bi kaç kez durula, bişey olmaz :)

Canım bende hala prematüre kıyafet kullanıyorum. Senin bebiş kaç gram oldu? Birde doktor kaç günde 1 görmek istiyor bebişi?
2780 dogdu 2650 çıktı hala 2650 ama aldklarimn hiçbiri olmuyor asla içinde kayboluyor bitek hastane çıkışi o bile yarıya geliyor nerdeyse bacakları dün gittik bide 1 hafta sonra gel dedi kilo alımina bakacakms göbek bağı düşmüş olur falan dedi .

Gunaydin guzellikler birer birer azaliyoruz. Hayirlisiyla herkes yavrusuna yavrularina kavusuyor cok sukur
Ablam pazartesi bebislerin kurabiyesini yollamisti gelmis kargoya insallah geri hamura donusmemistir bu sicaktaaa esime hemen al gel dedim ama bakalim

Kiz masallah seninki 3 kiloya yakin dogmus cok kucukte dogmamis premature kiyafet diyosunuz ayy ben napicam cikmam alisveris yapmam lazim yeniden bu sicakta bu halimle nasil becericem yaa

Aldığın modeli yazabilir misin canım ya da resmini atar mısın? Kaça aldın?

Şu model canım benim aldigim
Ben 75liraya almistim anneler günü indiriminde
Şuanda baya pahalı fiyatı

İnşaallah canım, ben leke çıkarıcı kullanmıştım mecbur. Başka türlü çıkaramazsın bi kaç kez durula, bişey olmaz :)
Kiz masallah seninki 3 kiloya yakin dogmus cok kucukte dogmamis premature kiyafet diyosunuz ayy ben napicam cikmam alisveris yapmam lazim yeniden bu sicakta bu halimle nasil becericem yaa
Canım kilosu öyle ama çok minyon görsen oyuncak bebek gibi hastanede gelen giden allahiiiimmmm ne kadar minik bı bebeeekkkk tepkileriyle sevdi yenidoğan kıyafetler çok büyük LCW den yenidoğan almistm 0-3 ay ancak 3 aylıkken tam olur öyle düşün prematüreleri 1 ,1.5 ay giydrirsem diğerleri 3 4 aya kadar olur valla o derece bebek eline gelince daha çok anliyosn boyutunu dün iki kere kakasını yaptı değiştirirken tam 2 kere kiyafet değiştirdm emzirirken süt damlıyor mesela ağzında cikarnca yine değiştir çok kıyafet rahatlık eşine yaz normal bebe magazalarndada var prematüre takmlar alsın 3 4 tane .

Sagol canim. Bakalim annem gelicem demisti tarihi bi belirleyelim hayirlisiyla. Esim anlamaz kanter icinde kalir annemle yollarim ikisini dogumdan sonra alsinlar bol bol. Havalarin sicak olmasinin tek sevindigim yani yikadigin sey 2 saate varmadan kurumasi

Aynen öyle canım annen gelecekse daha güzel bende anneme aldrdm malum evden dışarı bahceye zor çıkıyorm iki dk.

Aynen öyle canım annen gelecekse daha güzel bende anneme aldrdm malum evden dışarı bahceye zor çıkıyorm iki dk.
Hos yollarim ikisini diyorum da ben iki bebekle naparim valla gelirim dedi de insallah gelebilir cok umutlu olmasam da 1 hafta bile kalsa yeter

Tamam canım çok sağol

Kızlar ilk gün sütüm güzel geldi sonra hastanede sorunlar yaşadım sinir stres süt kesildi süt sağma pompası taktım 1 damla çıkmıyor tekrar gelirmi nne yapmak lazım yardım !?
Stres basli basina dusmanin canim gelir tekrar ama sutum gelmiyo diye senin bu stresden de kurtulman lazim bolca dinlen. Insallah kisa zamanda yeniden iner.

Kızlar ilk gün sütüm güzel geldi sonra hastanede sorunlar yaşadım sinir stres süt kesildi süt sağma pompası taktım 1 damla çıkmıyor tekrar gelirmi nne yapmak lazım yardım !?
Hastane tipi pompa kirala canım onunla 3 saatte bir sağ bol sıvı tüketmek lazm zaten ben rezene çayı içiyorm mesela sabah akşam gundede 3 litre su lohusa şerbeti de olur kompostolar az şekerli bunları yapn bol bol tuket stres en kötüsü sakın yapma aman ne olursa olsun bebeğin için kuzum tmm mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…