geldim şükür. Bebek iyi 3246 gr olmuş. Sancım çıktı biraz. Ayın 3 ünde dogum olacak. Sol ayagım şişti. Dr ultrason istedi, sorun çıkmadıGunaydinnnn Hayirli haberlerle gel canimayni kiloda kalmissa tarihi erkene mi cekiceksiniz
Bestlak damla var süt arttırıcı. Doktoruna bi söyle istersen. Hurma da süt yapıyor aklında bulunsun.Kızlar ilk gün sütüm güzel geldi sonra hastanede sorunlar yaşadım sinir stres süt kesildi süt sağma pompası taktım 1 damla çıkmıyor tekrar gelirmi nne yapmak lazım yardım !?
Gözünüz aydın. Bundan sonra bol sütlü gazsiz günleriniz olsun inşallahKızlar 22 haziranda bebegimi kucağima aldım çok şükür
Darısı bekliyenlerin başına
Belden uyuşmalı sezeryan oldum
Korktuğum gibi degildi Gayet güzeldi
Bebegimin doğumuna canlı canlı tanık oldum
İlk gün agrım oldu
Ikinci gün aksam kalkıp bebegimi kucaģima alabildim
Hersey güzel giderken
Dunden beri baş ağrisi ve mide bulantım başladı
Onunla uğraşiyorum inşallah bir an önce geçer
Doktorun tek dedigi şey bol bol kahve ve su içicekmişim
Anca böyle narkozu atabilcekmişim
Dua edin kızlar bana kendime geliyim bir an önce
Rabbim tez vakitte şifa versin. Bol bol su iyi geliyor hem sütün gelmesi hem de narkoz u atmak için. Benim de spinal oldu hatta yıllardır migren var ama şükürler olsun doğumdan sonra baş ve bel ağrım olmadi. Herkesde kesinlikle olur diye birşey yok cesaretler kırılmasn o bebekler Öylede Boylede çıkacak. Genel anestezi bence daha zor kendine gelmen uzun sürüyor ve direk agriyla uyaniyorsunAaa gecmis olsun belden uyusturmalinin yan etkisi canim. Bitter cikolata ve kahve ic bolca kafein geciriyormus insallah tez zamanda atlatirsin. Ne guzel okuyodum cesaret aldiydim sonu aldi tum cesaretimi
Masallah canim gozun aydingeldim şükür. Bebek iyi 3246 gr olmuş. Sancım çıktı biraz. Ayın 3 ünde dogum olacak. Sol ayagım şişti. Dr ultrason istedi, sorun çıkmadı
Bestlak damla var süt arttırıcı. Doktoruna bi söyle istersen. Hurma da süt yapıyor aklında bulunsun.
Aynen canim hayirlisi bakalim ne olacak sonumuzRabbim tez vakitte şifa versin. Bol bol su iyi geliyor hem sütün gelmesi hem de narkoz u atmak için. Benim de spinal oldu hatta yıllardır migren var ama şükürler olsun doğumdan sonra baş ve bel ağrım olmadi. Herkesde kesinlikle olur diye birşey yok cesaretler kırılmasn o bebekler Öylede Boylede çıkacak. Genel anestezi bence daha zor kendine gelmen uzun sürüyor ve direk agriyla uyaniyorsun
Sagol canım, bana tek ayagın şişmesi normal degil genel de iki ayak şişer dedi. Damar tıkanıklığı olabilir dedi. Şükür ki bişey çıkmadı. Biraz belimde kasıgımda ağrı varMasallah canim gozun aydinbenimde sag ayagim daha sis doktor bebek baskisindandir dedi bakmadi bile
Afiyet olsun canım, ağız tadıyla verirsin gelene gidene inşallah.Eki Görüntüle 2282380 teyzeleri kurabiyelerimiz de geldi 5 tane falan kirilmis oglusla yedik cok guzel tadi. Ustunde ki sekeri de hic bozulmamis hastaneye ziyaretimize bekleriz
Gecmis olsun canim insallah dusmustur. Bi cok bebekte oluyo maalesef hele seninkiler kucuk ceneleri daha gucsuz uzulme hemen atlatirlarSelam kızlar herkesler iyidir inşallah.isimsiz871 canım bebeğine kavuşmuşsun gözünaydın sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim. Benim bebeklerde hafif sarılık var üç gündür sadece emzirmeye odaklandım bugün tekrar bakacak dr inşallah düşmüştür.
Zamanlar yaklasiyo heran hersey olabilir valla ben diken ustundeyim artik. Benim kiz sag kasikta cok fazla o baski yapiyodur demisti havalarim sicakligiyla daha da sisiyo kaldirmak falan fayda etmiyoSagol canım, bana tek ayagın şişmesi normal degil genel de iki ayak şişer dedi. Damar tıkanıklığı olabilir dedi. Şükür ki bişey çıkmadı. Biraz belimde kasıgımda ağrı var
Insallah canim insallahhhh. Bi de teyzesi yorgan yastik nevresim takimi battaniyeler falan yollamis pembisler ama olsunAfiyet olsun canım, ağız tadıyla verirsin gelene gidene inşallah.
Valla senin bebeler iyi dayandı maşallahZamanlar yaklasiyo heran hersey olabilir valla ben diken ustundeyim artik. Benim kiz sag kasikta cok fazla o baski yapiyodur demisti havalarim sicakligiyla daha da sisiyo kaldirmak falan fayda etmiyo
Güle güle kullanın, saglıkla huzurla uyusunlar içinde. Bende a101 den almıştım. Serdim beşik hazırInsallah canim insallahhhh. Bi de teyzesi yorgan yastik nevresim takimi battaniyeler falan yollamis pembisler ama olsunhic yoktan iyidir. ben almamistim normal bi carsaf sererim diye sagolsun dusunmus yollamis
Cok sukur canim yaa valla bende beklemiyodum hos hic kimse beklemiyodu doktorumda dahilValla senin bebeler iyi dayandı maşallah
Ben bu kadar beklemiyordum
Sende gule gule kullan canim. Ben kacirdim markete geleni ama gelirse hemen aldiricam magazalarda cok pahalilar. Esimde dun kurdu besigi bende sildim her yanini yeni kokusuda ciksin dedim. Ustune de carsaf serdim tozlanmasin diye. Rabbim sag salim eve getirmek nasip etsin kuzucuklarimiziiiiGüle güle kullanın, saglıkla huzurla uyusunlar içinde. Bende a101 den almıştım. Serdim beşik hazır
Canım kurabiyeler çok güzel olmuş, ablanın ellerine sağlık, güle güle yemeyi nasip etsin Rabbim. Kapı süsü için birşey demezler bence çift taraflı bantlara, millet senden önce yapmıştır, alışmıştır hastane yönetimi,Kizlar bu hastanede kapi susunu cift tarfali bantla kapiya tuttursam bisey derler mitulle ugrasmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?