Gunaydinnnn Hayirli haberlerle gel canim ayni kiloda kalmissa tarihi erkene mi cekiceksiniz
geldim şükür. Bebek iyi 3246 gr olmuş. Sancım çıktı biraz. Ayın 3 ünde dogum olacak. Sol ayagım şişti. Dr ultrason istedi, sorun çıkmadı
Kızlar ilk gün sütüm güzel geldi sonra hastanede sorunlar yaşadım sinir stres süt kesildi süt sağma pompası taktım 1 damla çıkmıyor tekrar gelirmi nne yapmak lazım yardım !?
Bestlak damla var süt arttırıcı. Doktoruna bi söyle istersen. Hurma da süt yapıyor aklında bulunsun.

Aaa gecmis olsun belden uyusturmalinin yan etkisi canim. Bitter cikolata ve kahve ic bolca kafein geciriyormus insallah tez zamanda atlatirsin. Ne guzel okuyodum cesaret aldiydim sonu aldi tum cesaretimi
Rabbim tez vakitte şifa versin. Bol bol su iyi geliyor hem sütün gelmesi hem de narkoz u atmak için. Benim de spinal oldu hatta yıllardır migren var ama şükürler olsun doğumdan sonra baş ve bel ağrım olmadi. Herkesde kesinlikle olur diye birşey yok cesaretler kırılmasn o bebekler Öylede Boylede çıkacak. Genel anestezi bence daha zor kendine gelmen uzun sürüyor ve direk agriyla uyaniyorsun

Masallah canim gozun aydin benimde sag ayagim daha sis doktor bebek baskisindandir dedi bakmadi bile

Aynen canim hayirlisi bakalim ne olacak sonumuz

Selam kızlar herkesler iyidir inşallah. isimsiz871 canım bebeğine kavuşmuşsun gözünaydın sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim. Benim bebeklerde hafif sarılık var üç gündür sadece emzirmeye odaklandım bugün tekrar bakacak dr inşallah düşmüştür.

Gecmis olsun canim insallah dusmustur. Bi cok bebekte oluyo maalesef hele seninkiler kucuk ceneleri daha gucsuz uzulme hemen atlatirlar

Sagol canım, bana tek ayagın şişmesi normal degil genel de iki ayak şişer dedi. Damar tıkanıklığı olabilir dedi. Şükür ki bişey çıkmadı. Biraz belimde kasıgımda ağrı var
Zamanlar yaklasiyo heran hersey olabilir valla ben diken ustundeyim artik. Benim kiz sag kasikta cok fazla o baski yapiyodur demisti havalarim sicakligiyla daha da sisiyo kaldirmak falan fayda etmiyo

Afiyet olsun canım, ağız tadıyla verirsin gelene gidene inşallah.
Insallah canim insallahhhh. Bi de teyzesi yorgan yastik nevresim takimi battaniyeler falan yollamis pembisler ama olsun hic yoktan iyidir. ben almamistim normal bi carsaf sererim diye sagolsun dusunmus yollamis

Insallah canim insallahhhh. Bi de teyzesi yorgan yastik nevresim takimi battaniyeler falan yollamis pembisler ama olsun hic yoktan iyidir. ben almamistim normal bi carsaf sererim diye sagolsun dusunmus yollamis
Güle güle kullanın, saglıkla huzurla uyusunlar içinde. Bende a101 den almıştım. Serdim beşik hazır

Valla senin bebeler iyi dayandı maşallah
Ben bu kadar beklemiyordum
Cok sukur canim yaa valla bende beklemiyodum hos hic kimse beklemiyodu doktorumda dahil hele 29.haftadan beri bu gunler hayaldi ama cok sukur geldik 36ya. Hatta yakinimda birileri olsa guvenicem dursunlar durabildikleri kadar diye zorlardim da hayat sartlari el vermiyor her zaman ama buna da sukur yuzduk yuzduk geldik kuyrukunaaaa

Güle güle kullanın, saglıkla huzurla uyusunlar içinde. Bende a101 den almıştım. Serdim beşik hazır
Sende gule gule kullan canim. Ben kacirdim markete geleni ama gelirse hemen aldiricam magazalarda cok pahalilar. Esimde dun kurdu besigi bende sildim her yanini yeni kokusuda ciksin dedim. Ustune de carsaf serdim tozlanmasin diye. Rabbim sag salim eve getirmek nasip etsin kuzucuklarimiziiii

Kizlar bu hastanede kapi susunu cift tarfali bantla kapiya tuttursam bisey derler mi tulle ugrasmak istemiyorum
Canım kurabiyeler çok güzel olmuş, ablanın ellerine sağlık, güle güle yemeyi nasip etsin Rabbim. Kapı süsü için birşey demezler bence çift taraflı bantlara, millet senden önce yapmıştır, alışmıştır hastane yönetimi,

Selam kızlar herkesler iyidir inşallah. isimsiz871 canım bebeğine kavuşmuşsun gözünaydın sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim. Benim bebeklerde hafif sarılık var üç gündür sadece emzirmeye odaklandım bugün tekrar bakacak dr inşallah düşmüştür.

Merhaba. Öncelikle herkes icin guzel haberler diliyorum simdiden umarim her bekleyen en guzel haberleri alir sonunda. Benim 1 defa denemem oldu sonra biraktik mecburen. Elimde ilaçlarım kaldı isteyen olursa verebilirim ozelden yazarsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…