Sagol canimmm dimi yaa sanki tek suslucek olan benim. Aksam bant aldirip cantaya atayim aklimdayken tulle falan ugrasmayayim sonra zaten kullanmicam bisey tul

Canım benimki 8-9. Gün düşmeye başlamıştı. Düşğk doğum apırlıklı olduğu için geç düşüyormuş değer hergün topuk kanı aldırıp bilurubin ölçülmüştü sabret biraz canım.

Gecmis olsun canim insallah dusmustur. Bi cok bebekte oluyo maalesef hele seninkiler kucuk ceneleri daha gucsuz uzulme hemen atlatirlar
Sağol canım inşallah çabucak atlatırlar. Neyse ki kan alınmıyor cihazla bakıyorlar değerlere
Evet canım dr da söyledi kiloları düşük olunca daha yakından takip edelim diye. Kan almıyorlar bir cihazla bakıyorlar değerlere neyse ki. Senin bebeğin nasıl toparlandı mı

Gecmis olsun tekrar canim neyse ki surekli delmiyolad minicik ayaklarini baskasinin cocuguna yapsalar insan dayanamiyo kendi cocugun olunca hic bakilmiyo igne batiriliyorken

Daha iyiyz canım cuma kontrolümüz var. Bana illa formula ver cabuk düşsün dediler arada mama verdim

Gecmis olsun tekrar canim neyse ki surekli delmiyolad minicik ayaklarini baskasinin cocuguna yapsalar insan dayanamiyo kendi cocugun olunca hic bakilmiyo igne batiriliyorken
Evet canım o konuda şanslıyız çok şükür inşallah bugün de düşmüş olur değerler.

Kizlar bugun hafif adet agrisi gibi agri hissettim nst cektirmeye gittim burdaki kadin dogumcuya.sanci cikmadi 20 25 arasi enfazla.normal dedi baskidan o kadar olur dedi. Yalniz doktorun olcumleri cok karisik cikti.36 37 hafta arasi olculeri dedi.evet benim doktorda cok iri bir bebek olmayacak diyo ama bu kadar geri cikmasi ne anlamadim.kalp atisi hareketleri iyi cikti

Canım ben iki dra gidiyordum ya iki de arasında her zaman bariz fark oluyordu. Kendi druna ne zaman gideceksin onu dikkate al bence

Canım ben iki dra gidiyordum ya iki de arasında her zaman bariz fark oluyordu. Kendi druna ne zaman gideceksin onu dikkate al bence
Cnm pazartesi kontrolum var.olcumler kisiye gore doktora gore degisiyor.kendi doktorum zaten onemsemiyo artik olcumleri sadece normal dogum acisindan cok kilolu olup olmamasini onemsiyor.kucuk olmasini hic onemsemiyor

insallah canım ben de sadece spinal yaptiracam karar verdim
masallah heyacanli bekleyis basladi desene ☺

Insallah dayanirsiniz canim. Benim ilk 2 3 saat etki ediyodu ki 4 saatte 1 almam gerekiyodu son 1 saat kasiliyodu yani hafifletmisti ama cokta degil. Kimi zaman ilaca ragmen kasiliyodu. Sen stres yapmamaya calis en etkili ilac o bence

Evet canım ben 16. Haftadan beridir hissediyorum ama şu son 15 gündür falan ciddi anlamda tekmeleri hissediliyor hatta eşim bile elini karnıma koyunca hissediyor ben zayıfım baya canım belki onunla alakalı olabilir karnım da aşırı büyük değil var ama top gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…