- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Sagol canimmmCanım kurabiyeler çok güzel olmuş, ablanın ellerine sağlık, güle güle yemeyi nasip etsin Rabbim. Kapı süsü için birşey demezler bence çift taraflı bantlara, millet senden önce yapmıştır, alışmıştır hastane yönetimi,
Canım benimki 8-9. Gün düşmeye başlamıştı. Düşğk doğum apırlıklı olduğu için geç düşüyormuş değer hergün topuk kanı aldırıp bilurubin ölçülmüştü sabret biraz canım.Selam kızlar herkesler iyidir inşallah. @Islaksu34 canım bebeğine kavuşmuşsun gözünaydın sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim. Benim bebeklerde hafif sarılık var üç gündür sadece emzirmeye odaklandım bugün tekrar bakacak dr inşallah düşmüştür.
Sağol canım inşallah çabucak atlatırlar. Neyse ki kan alınmıyor cihazla bakıyorlar değerlereGecmis olsun canim insallah dusmustur. Bi cok bebekte oluyo maalesef hele seninkiler kucuk ceneleri daha gucsuz uzulme hemen atlatirlar
Evet canım dr da söyledi kiloları düşük olunca daha yakından takip edelim diye. Kan almıyorlar bir cihazla bakıyorlar değerlere neyse ki. Senin bebeğin nasıl toparlandı mıCanım benimki 8-9. Gün düşmeye başlamıştı. Düşğk doğum apırlıklı olduğu için geç düşüyormuş değer hergün topuk kanı aldırıp bilurubin ölçülmüştü sabret biraz canım.
Gecmis olsun tekrar canim neyse ki surekli delmiyolad minicik ayaklariniSağol canım inşallah çabucak atlatırlar. Neyse ki kan alınmıyor cihazla bakıyorlar değerlere
Evet canım dr da söyledi kiloları düşük olunca daha yakından takip edelim diye. Kan almıyorlar bir cihazla bakıyorlar değerlere neyse ki. Senin bebeğin nasıl toparlandı mı
Daha iyiyz canım cuma kontrolümüz var. Bana illa formula ver cabuk düşsün dediler arada mama verdimSağol canım inşallah çabucak atlatırlar. Neyse ki kan alınmıyor cihazla bakıyorlar değerlere
Evet canım dr da söyledi kiloları düşük olunca daha yakından takip edelim diye. Kan almıyorlar bir cihazla bakıyorlar değerlere neyse ki. Senin bebeğin nasıl toparlandı mı
Evet canım o konuda şanslıyız çok şükür inşallah bugün de düşmüş olur değerler.Gecmis olsun tekrar canim neyse ki surekli delmiyolad minicik ayaklarinibaskasinin cocuguna yapsalar insan dayanamiyo kendi cocugun olunca hic bakilmiyo igne batiriliyorken
Gozun aydin canim hayirli olsun bebeginn allah anali babali buyutsunnKızlar 22 haziranda bebegimi kucağima aldım çok şükür
Darısı bekliyenlerin başına
Canım ben iki dra gidiyordum ya iki de arasında her zaman bariz fark oluyordu. Kendi druna ne zaman gideceksin onu dikkate al benceKizlar bugun hafif adet agrisi gibi agri hissettim nst cektirmeye gittim burdaki kadin dogumcuya.sanci cikmadi 20 25 arasi enfazla.normal dedi baskidan o kadar olur dedi. Yalniz doktorun olcumleri cok karisik cikti.36 37 hafta arasi olculeri dedi.evet benim doktorda cok iri bir bebek olmayacak diyo ama bu kadar geri cikmasi ne anlamadim.kalp atisi hareketleri iyi cikti
Cnm pazartesi kontrolum var.olcumler kisiye gore doktora gore degisiyor.kendi doktorum zaten onemsemiyo artik olcumleri sadece normal dogum acisindan cok kilolu olup olmamasini onemsiyor.kucuk olmasini hic onemsemiyorCanım ben iki dra gidiyordum ya iki de arasında her zaman bariz fark oluyordu. Kendi druna ne zaman gideceksin onu dikkate al bence
Cnm siz nasil oldunuz guzel bebislerin nasilCanım ben iki dra gidiyordum ya iki de arasında her zaman bariz fark oluyordu. Kendi druna ne zaman gideceksin onu dikkate al bence
insallah canımMaşallah canım, gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı bizlere
Gözün aydın canım, saglıkla kucağına alırsın inşallah
İnşaallah biran önce agrıların geçer. Baş agrısı baya kötü bişey. Geçende kanamam oldugun da çok çektim. Doktor banada kahve iç demişti. Bi faydası olur mu bilmiyorum
Orkide_sever bende oglumda spinal olmuştum. Sonrasında baş agrısı falanda yaşamadım. Herkes bir olmuyor, merak etme
masallahgeldim şükür. Bebek iyi 3246 gr olmuş. Sancım çıktı biraz. Ayın 3 ünde dogum olacak. Sol ayagım şişti. Dr ultrason istedi, sorun çıkmadı
Bestlak damla var süt arttırıcı. Doktoruna bi söyle istersen. Hurma da süt yapıyor aklında bulunsun.
Insallah dayanirsiniz canim. Benim ilk 2 3 saat etki ediyodu ki 4 saatte 1 almam gerekiyodu son 1 saat kasiliyodu yani hafifletmisti ama cokta degil. Kimi zaman ilaca ragmen kasiliyodu. Sen stres yapmamaya calis en etkili ilac o benceOrkide_sever 29.haftada.nidilat başlanmıştı sanırım sana. Nidilat kullanırken kasılmaların günde kaç kez oluyordu.ne kadar azaltti canım ?
Bana da.adalat başlandı ama daha haftam erken inşallah senin kadar dayanırım bende
Hayırlısı olsun canım, vakti gelen doguyorinsallah canımben de sadece spinal yaptiracam karar verdim
masallahheyacanli bekleyis basladi desene ☺
Evet canım ben 16. Haftadan beridir hissediyorum ama şu son 15 gündür falan ciddi anlamda tekmeleri hissediliyor hatta eşim bile elini karnıma koyunca hissediyor ben zayıfım baya canım belki onunla alakalı olabilir karnım da aşırı büyük değil var ama top gibiHepimize masallah CanımHaftalarımız neredeyse aynı canım ya birsey sormak istiyorum,senin kuzucuklar hareket etmeye başladı mı ? Benim bir kız bir erkek ultrasonda cok hareketliler, ama onun haricinde ben daha hiç bir hareket hissetmiyorum
Kuzuu hamileyim inşallahhGünaydın, hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?