- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Herkesye ayni sorun var canim havalardan insan odem tutuyo hareketsizlikte etkiliyodur 3 litreye yakin su icmeye calis vucudun atabildigi kadar odemi atsin. Ama bu sislik ellerinde ve yuzunde de varsa doktorunla mutlaka gorusKızlar 24+1 riz ayaklarım şişmiş ya dikiş oldu için sürekli uzaniyom acaba ondanmi
Hayirli olsunKuzuu hamileyim inşallahh❤ sen doğurucan ben öğreniyorumm
ayy sağol Hülyacım amiin.. sende kuzularına sağlıklı kavuş inşallahh..Hayirli olsunrabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almakta nasip etsin insallah
Amim canim insallahhhayy sağol Hülyacım amiin.. sende kuzularına sağlıklı kavuş inşallahh..
Aaaaaay gerçek miiiiKuzuu hamileyim inşallahh❤ sen doğurucan ben öğreniyorumm
Hayırlı haberler alın canım. Bence artık alır doktorun. Pazartesi olabilirGunaydin geriye kalan yorgun savascilar
yarin son kontrolumuz var galibainsallah gelmisken alalim demez veya bi sorun gormez doktor bavulu falan goturmucem hazirliksiz gidicem
Insallah canimHayırlı haberler alın canım. Bence artık alır doktorun. Pazartesi olabilir
Ay masallah subhanallah ne güzelEvet canım ben 16. Haftadan beridir hissediyorum ama şu son 15 gündür falan ciddi anlamda tekmeleri hissediliyor hatta eşim bile elini karnıma koyunca hissediyor ben zayıfım baya canım belki onunla alakalı olabilir karnım da aşırı büyük değil var ama top gibi
He valla kan da verdim tasdikledim kuzu 258.23..Aaaaaay gerçek miiiiçok sevindim, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bizim kızların haberi var mıııı
Amiin canım Allah razı olsun sen de sağlıkla kucağına al inşallahh
Yüzümde yok ellerimde ilk uyandığımda oluyo sonra hareket edince geciyo ben Diyarbakır dayım burası çok sıcak ve kilima kullanamıyorum alerjim oldu içinHerkesye ayni sorun var canim havalardan insan odem tutuyo hareketsizlikte etkiliyodur 3 litreye yakin su icmeye calis vucudun atabildigi kadar odemi atsin. Ama bu sislik ellerinde ve yuzunde de varsa doktorunla mutlaka gorus
Sicaklar cok etkiliyo canim elinden geldigince soguk suyla yikaYüzümde yok ellerimde ilk uyandığımda oluyo sonra hareket edince geciyo ben Diyarbakır dayım burası çok sıcak ve kilima kullanamıyorum alerjim oldu için
Maşallah canım, valla çok sevindim. Kızına bir kardeş geliyorHe valla kan da verdim tasdikledim kuzu 258.23..
Amiin inşallahhh yok kızlarla konuşmadım
El yüzde olunca ne oluyo kiHerkesye ayni sorun var canim havalardan insan odem tutuyo hareketsizlikte etkiliyodur 3 litreye yakin su icmeye calis vucudun atabildigi kadar odemi atsin. Ama bu sislik ellerinde ve yuzunde de varsa doktorunla mutlaka gorus
Elde yuzde sislikle beraber tansiyon yuksekligi de varsa gebelik zehirlenmesinden suphelenilir doktorlar canim bi de idrarda protein kacagi cikarsa maalesef erkenden dogurtuyolarEl yüzde olunca ne oluyo ki
sağol kuzummm :) yok kızıma söylemedimm inşallah biraz zaman geçsin de:)Maşallah canım, valla çok sevindim. Kızına bir kardeş geliyorhaberi var mı
Gecmis olsun canimmAklim cikti kizlar valla dogurmadigima hayret ettim. Masanin ustunde benim sipanin otoparki vardi yere dusenleri alda kaldiralim odana dedim yere egildi kalkarken kafasini masanin sivri yerine vurdu bi ciriltiyla onumden kostu bende gelsene diye bagirmaya calisiyorum koltukta oturuyodum aniden kalkmaya calistim pesinden gitmek icin yakaladim odasinda valla saniyesinde ter akti vucudumdan karnim tas kesildi. cok sukur sadece kizarmis delmemis kafasini hemen buz koydum hala kalbim deli gibi carpiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?