Kızlar 24+1 riz ayaklarım şişmiş ya dikiş oldu için sürekli uzaniyom acaba ondanmi
Herkesye ayni sorun var canim havalardan insan odem tutuyo hareketsizlikte etkiliyodur 3 litreye yakin su icmeye calis vucudun atabildigi kadar odemi atsin. Ama bu sislik ellerinde ve yuzunde de varsa doktorunla mutlaka gorus

Ay masallah subhanallah ne güzel ben tüp bebek tedavisinden aldığım kılolarla hamile kaldığım için baya kilolu başladım 68kılo ile başladım hamileliğe belki de o yüzden hala hiç hareket hissetmiyorum. İnşllh yakında bende hissederim

Herkesye ayni sorun var canim havalardan insan odem tutuyo hareketsizlikte etkiliyodur 3 litreye yakin su icmeye calis vucudun atabildigi kadar odemi atsin. Ama bu sislik ellerinde ve yuzunde de varsa doktorunla mutlaka gorus
Yüzümde yok ellerimde ilk uyandığımda oluyo sonra hareket edince geciyo ben Diyarbakır dayım burası çok sıcak ve kilima kullanamıyorum alerjim oldu için

Aklim cikti kizlar valla dogurmadigima hayret ettim. Masanin ustunde benim sipanin otoparki vardi yere dusenleri alda kaldiralim odana dedim yere egildi kalkarken kafasini masanin sivri yerine vurdu bi ciriltiyla onumden kostu bende gelsene diye bagirmaya calisiyorum koltukta oturuyodum aniden kalkmaya calistim pesinden gitmek icin yakaladim odasinda valla saniyesinde ter akti vucudumdan karnim tas kesildi. cok sukur sadece kizarmis delmemis kafasini hemen buz koydum hala kalbim deli gibi carpiyo

Gecmis olsun canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…