Geçmiş olsun canım Allah korumuş..

Gunaydin geriye kalan yorgun savascilar
yarin son kontrolumuz var galiba insallah gelmisken alalim demez veya bi sorun gormez doktor bavulu falan goturmucem hazirliksiz gidicem
Hayırlı haberlerini bekliyoruz hülyacım Doğum zamanını yaz geleceğim nasipse kuzum
Geçmiş olsun canım aman dikkat et son günler

Geçmiş olsun canım allah korumuş

İki hafta önce idrar baktirdim sorun yoktu
O normal idrar tahlilinde çıkmıyor canım. 24 saatlik idrarda protein taraması diye bi tahlil var onunla anlaşılıyor. Benim 21.haftafa ayaklarım şişmeye başladı hafif, ellerde de hafif vardı alyansım azıcık sıkmaya başlamıştı. Tansiyonum da hep normal çıkıyordu ama bi iki kere 13/9 gibi bi değer çıkınca doktor idrarda protein taraması yaptırdı. Malesef biraz yüksek çıktı. Gebelik zehirlenmesi riskim varmış ona göre tedbirler aldık.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz hülyacım Doğum zamanını yaz geleceğim nasipse kuzum

Geçmiş olsun canım aman dikkat et son günler
Sagol canim. Insallah hayirli haberlerle gelirim mutlaka yazicam. Bugun temizlik yapiyorum koltuklari falan cektim altlarini supuruyodum ama silmemistim. elime geceni yikatiyorum silip supurup toz aliyorum besigin nevresimini falan da taktim hazirladim arkamda fazla is birakmamaya ugrasiyorum

Ya maşallah sen ikizlere o kadar işi nasıl yapıyorsun ben 28.haftada tek bebekle azıcık iş yapınca nefes nefese kalıyorum

Ya maşallah sen ikizlere o kadar işi nasıl yapıyorsun ben 28.haftada tek bebekle azıcık iş yapınca nefes nefese kalıyorum
Valla ter arkamdan dere oldu akiyo otur kalk otur kalk yapiyorum canim. Annem gelicekmis ama hem ben hem bebekler hem cocuk bide evin temizligi ona kalmasin istedim ite ite yapiyorum cok sukur

Kızlar şeker yükleme testinde nelere dikkat ediyorduk? Birde ben suan 28 hafta içindeyim. Geç değil demi ?
Galiba gec degil canim 8 saat ac olman gerekiyor sabah erkenden su bile icmeden gidip kan ve idrar verip pesinden verilen glukozu iciyosun 1 saat gezip dolasmadan bekliyosun tekrar kan veriyosun sonra 1 saat daha ac ve susuz durup en son 3.kani verip sonra koca bir sise su iciyosun

Kızlar slm benim göğüslerim süt doldu çok şükür ama daha kanallar açılmamış bebek emmediği için sıkınca çıkıyor süt taş gibi oldu ağrıyor
Süt sağma makinasında sağsam diyorum her göğüs kaç dk sağılıyor bilginiz varmı?

Gogsun yumusayana kadar sag canim. Banyoda ilik suyum altinda masaj yap gecmis olsun

Bana 10ar dkyı geçme dedi doktor. Benimde sütüm azaldı 30ml anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…