Canım ben 10 dk sagiyordm yumuşayana kadar günde 2 kere yapmstm sayısı fark etmez bebeğin ememiyorsa sağ emiyorsa 1 kere sağman da yeter.Kızlar bise günde kaç kez sağabilirim ?
Canım ben ilçe hastanesindeyim de. 50 mg şekerden bakılacakmıs. Bildiğim kadarıyla sadece 1. Saat bakıyorlar. 2. Saat baktırmamak sıkıntı mı acabaGaliba gec degil canim 8 saat ac olman gerekiyor sabah erkenden su bile icmeden gidip kan ve idrar verip pesinden verilen glukozu iciyosun 1 saat gezip dolasmadan bekliyosun tekrar kan veriyosun sonra 1 saat daha ac ve susuz durup en son 3.kani verip sonra koca bir sise su iciyosun
3 4 gün evden çıkmamaya çalış canım. Bizim bile asansör bozuluyor sıcaktan. 3.kattan bile inilmiyor. Allah yardımcın olsunasansör bozulmuş binada 9 katı yürüyerek çıkmak zorunda kaldım. bi de tamir edilmesi 3-4 gün sürecekmiş çok canım sıkıldı
Artık öyle yapıcam canım yürüyüşlerim aksayacak ona üzüldüm aksam serinlik cikinca sahilde yürüyüs yapıyoduk esimle. Kötü oldu cikamamak3 4 gün evden çıkmamaya çalış canım. Bizim bile asansör bozuluyor sıcaktan. 3.kattan bile inilmiyor. Allah yardımcın olsun
Duzenli baktir canim tabi onemliCanım ben ilçe hastanesindeyim de. 50 mg şekerden bakılacakmıs. Bildiğim kadarıyla sadece 1. Saat bakıyorlar. 2. Saat baktırmamak sıkıntı mı acaba
Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Gunaydin kizlarrrbugun son kontrolumuzzz insallahh ogleden sonra gidicem
(ani bisey olmasin aminnn)
Gecen haftaki kontrolumde de biri doguracakti bu hafta da vardi.
kim hamisligin sonunda bi el sallasin bakimm
Insallah guzel haberlerle donerimmmmGüzel haberlerinizi bekliyoruz.
Kim doguracaktı, hatlar karıştı
Insallah guzel haberlerle donerimmmm
Aynen pes pese doguranlar gun alanlar olunca insan aklinda tutamiyo
Kim kiz ciksin ortaya merak ettirmesin insani. Sonra dogurdum diye geliyolar
(Gulme komsuna gelir basina sozunu unutan hulya muayeneye diye gitti ve dogurup donduAllah korusunnnn ayyy aklim almiyo valla oyle olmasinnnn)
Deme oyle deme demeeezaten senden öyle bir potansiyel beklemiyor degilim. Günün şanslısı sen olacaksın, hadı iyisin
Canım tanıdık doktor yok mu hiç, halinizden anlayacak aile hekimi vs 2-3 gün de ondan rapor alsa eşin?Kizlar bu arada dun annemle konusuyoduk biliyodum aslinda da dun kendisi soyleyince biraz daha garipsedim yada kendimi kotu hissettim bilemicem. Esimin dogum izni 3 gunmus (o patronlari Allah'a havale ediyorum baska bisey demiyorum) annemde dun ben gelirim 1 hafta kadar kalabilirim esinde 3 gunluk iznini ben gidince kullansin dedigeceden beri uyudum mu bunu mu dusundum. anlamadim valla uykumdan. 10 gun etse tamam kendime gelirim insallah ayaklanmis da olurum ama ne bileyim. Keske esim 1 haftaligina izin alabilse
Yok maalesef canimCanım tanıdık doktor yok mu hiç, halinizden anlayacak aile hekimi vs 2-3 gün de ondan rapor alsa eşin?
Amin insallah canimmm. O devlet memurlarinda var diyor canim cok anlamiyorum bu islerden ama ozel sektor bastaki godoman ne derse o oluyo maalesefOrkide_sever günaydın canım hayırlısıyla git, dön hastaneden bakalım sıkıntı yoksa pazartesi ye bekletir doktor, yasal olarak 3 günden 5 gün e çıktı babalık izni epeyde oldu. Yasal hakkı 5+2(cumartesi, pazar). Patrona belirtse aslında 7 gün almış olur
Allah yardımcınız olsun kuzum. Keşke babalık izni tüm çalışanlarda olsa.Kizlar bu arada dun annemle konusuyoduk biliyodum aslinda da dun kendisi soyleyince biraz daha garipsedim yada kendimi kotu hissettim bilemicem. Esimin dogum izni 3 gunmus (o patronlari Allah'a havale ediyorum baska bisey demiyorum) annemde dun ben gelirim 1 hafta kadar kalabilirim esinde 3 gunluk iznini ben gidince kullansin dedigeceden beri uyudum mu bunu mu dusundum. anlamadim valla uykumdan. 10 gun etse tamam kendime gelirim insallah ayaklanmis da olurum ama ne bileyim. Keske esim 1 haftaligina izin alabilse
Hayırlısı bakalım ama özel sektör de 5 gün, eşim in bölüm sorumlusu nun bebişi oldu yakınlarda babaya 5 gün izin vermişler, ve ben daha önce çalıştığım yerlerde de gelen babaya 5 gün veriliyordu. Hastanede çalışmıştım. Dediğin gibi patron da etkili ama ne biliyim yazık ya 2 günün hesabını yapıyorlar bide böyle mutlu bir günde.Amin insallah canimmm. O devlet memurlarinda var diyor canim cok anlamiyorum bu islerden ama ozel sektor bastaki godoman ne derse o oluyo maalesefinsanliklarina kalmis bisey.
Keske canim insaat sektoru cok lanet bisey dogru duzgun izinleri yokAllah yardımcınız olsun kuzum. Keşke babalık izni tüm çalışanlarda olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?