Canım ben ilçe hastanesindeyim de. 50 mg şekerden bakılacakmıs. Bildiğim kadarıyla sadece 1. Saat bakıyorlar. 2. Saat baktırmamak sıkıntı mı acaba

Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Kim doguracaktı, hatlar karıştı
Insallah guzel haberlerle donerimmmm
Aynen pes pese doguranlar gun alanlar olunca insan aklinda tutamiyo
Kim kiz ciksin ortaya merak ettirmesin insani. Sonra dogurdum diye geliyolar
(Gulme komsuna gelir basina sozunu unutan hulya muayeneye diye gitti ve dogurup dondu Allah korusunnnn ayyy aklim almiyo valla oyle olmasinnnn)

zaten senden öyle bir potansiyel beklemiyor degilim. Günün şanslısı sen olacaksın, hadı iyisin

zaten senden öyle bir potansiyel beklemiyor degilim. Günün şanslısı sen olacaksın, hadı iyisin
Deme oyle deme demeee valla icimemi doguyo desem ne desem (insallah dogmuyodur icime) 1 haftaya yakindir bu duygu var icimde ama gel gor ki agda bile yapmadim alamasinlar beni ameliyata diye dicem kendimi kandiricam sadece

Kizlar bu arada dun annemle konusuyoduk biliyodum aslinda da dun kendisi soyleyince biraz daha garipsedim yada kendimi kotu hissettim bilemicem. Esimin dogum izni 3 gunmus (o patronlari Allah'a havale ediyorum baska bisey demiyorum) annemde dun ben gelirim 1 hafta kadar kalabilirim esinde 3 gunluk iznini ben gidince kullansin dedi geceden beri uyudum mu bunu mu dusundum. anlamadim valla uykumdan. 10 gun etse tamam kendime gelirim insallah ayaklanmis da olurum ama ne bileyim. Keske esim 1 haftaligina izin alabilse

Canım tanıdık doktor yok mu hiç, halinizden anlayacak aile hekimi vs 2-3 gün de ondan rapor alsa eşin?

Orkide_sever günaydın canım hayırlısıyla git, dön hastaneden bakalım sıkıntı yoksa pazartesi ye bekletir doktor, yasal olarak 3 günden 5 gün e çıktı babalık izni epeyde oldu. Yasal hakkı 5+2(cumartesi, pazar). Patrona belirtse aslında 7 gün almış olur

Amin insallah canimmm. O devlet memurlarinda var diyor canim cok anlamiyorum bu islerden ama ozel sektor bastaki godoman ne derse o oluyo maalesef insanliklarina kalmis bisey.

Allah yardımcınız olsun kuzum. Keşke babalık izni tüm çalışanlarda olsa.

Amin insallah canimmm. O devlet memurlarinda var diyor canim cok anlamiyorum bu islerden ama ozel sektor bastaki godoman ne derse o oluyo maalesef insanliklarina kalmis bisey.
Hayırlısı bakalım ama özel sektör de 5 gün, eşim in bölüm sorumlusu nun bebişi oldu yakınlarda babaya 5 gün izin vermişler, ve ben daha önce çalıştığım yerlerde de gelen babaya 5 gün veriliyordu. Hastanede çalışmıştım. Dediğin gibi patron da etkili ama ne biliyim yazık ya 2 günün hesabını yapıyorlar bide böyle mutlu bir günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…