Yaparlar canim hastaneye bile saat hesabiyla gidip gelebiliyoruz. Normalde oglen gidiyoruz mesela ogleden sonra. Donusumuzde 2 3 saat bile kalmiyo cikis saatine ona ragmen donup ise gitmek zorunda kaliyo surekli ariyolar nerdesin diye

Sen 10 güne toparlarsın üzülme bunun için simdiden. Annen giderken dolaba fazladan yemek yapar koyar .buzluğa köfte falan atar. yemekler hazır olunca bebeklerin bakımı daha kolay olur Allahın izniyle .
Komşun var mı hiç yardım.edecek

Kızlar 50 gram şeker yüklemesinde 1.saat şeker değerim 145 çıktı. Sınır 140 sanırım. Sizlerin kaç gelmişti. Çok mu yüksek. Ne yapmam lazım acaba :-( henüz doktorla konuşmadık. Canım senin nasıldı Orkide_sever benim de ikiz gebelik de. Doktorun kaç riskli demişti acaba

1 tane vardi bi kac once tasindi canim yerine bekar bi adam gelmis galiba cunki sabah gidiyo aksam geliyo ne ses ne soluk yok yanda.

Canim ben sonuclari suan hatirlamiyorum ama doktorum sekerin yok hayet iyi cikti demisti

Amin insallah canimmm. O devlet memurlarinda var diyor canim cok anlamiyorum bu islerden ama ozel sektor bastaki godoman ne derse o oluyo maalesef insanliklarina kalmis bisey.
Canım benim eşimde özel sektörde 5 gün doğum izni yasal hakkı 5 günde yıllık izninden aldı gel gör ki keşke almasaydi daha iyiydi günden en az 30 kere arıyorlar kaç kere iş yerine gitti bilgisayarın başından kalkipta ne bana faydası var ne çocuğa evde stres topu gibi geziyor kvm desen günde bı kere inip ben emzirirken ver gazını cikaraym diyor gidiyor tek artısı karnımı doyuruyor oda ne zaman canı isterse yani hulyacim kendinle basbasasn hep annem geldi de kaldı 5 gün ben o gidince öksüz gibi kaldm anlayacağın Allah kolaylık versin arkadaşım

Sagol canim rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Aynen esim evde kalsa rahat vermezler adama surekli ararlar hastaneye geliyoruz biliyolar telefonu susmuyo hic. Napalim artik bi sekilde rabbim gucunu verecek

İnşallah canım hissetmek çok güzel kimbilir kucağımıza alsak nasıl duygular içinde oluruz

Canım çok geçmiş olsun Rabbim korumuş hem seni hem oğlunu

Sagol canim rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Aynen esim evde kalsa rahat vermezler adama surekli ararlar hastaneye geliyoruz biliyolar telefonu susmuyo hic. Napalim artik bi sekilde rabbim gucunu verecek
Allah veriyor zaten gücünü canım ondan başka kimsemiz yok çok şükür oda yetiyor zaten ben hiç beklemezdm kendimden böyle uykusuz kalayım dayanayim ama oluyor bugün göbek bagimzda düştü şükür yarın banyomuzuda yaparsak tmmdr

Orkide_sever canım ne yaptın doktorun ne dedi bidr annenin yanında daha uzun kalma ihtimali yok mu özel sektör malesef öyle Allah yardımcın olsun canım
Yok canim kardesime emanet edicek engelli bi dayimla yasli ananem var. Kardesiminde daha 1 yasinda yok bebegi var onlarda zorlanmasin 1 hafta kadar kalacak. Ciktim doktordan benim cocugu da goz doktoruna goturmustu babasi gozluk vermis.

Hanimlar sali gunu tekrar cagirdi doktorum ve persembeye insallah yavrucuklarima kavusucam . Cok sukur 2917 gr oglus olmus. 2808 gr kizim olmus. Sulari vs herseyi iyi doktorum cok iyi getirdin bu gunlere dedi. Anestezisyenle konustum kan verdim dosyami actirdim sonuclari sali alip anestezisyenle tekrar gorusucem. Bu arada kapiya cift tarafli bantla kapi susumuzu asabilirmisim onuda sordum

Canım maşallah herşey yolunda Allah bizede göstersin inşallah kiloları da çok güzel, artık doğuma sayılı gün kaldı Allah yardımcın olsun, oğluşunun gözünde ne şikayeti vardı ki gözlük vermişler, istersen başka doktora filan da götürsün eşin.[/QUOTE]

[/QUOTE]
Sagol canim Allah razi olsun gozunde yeniden iltihap olusmustu canim ben nstdeyken goz doktorune goster olcumde yaptir demistim meger astigmati ve iki gozunde tembellik varmis cocugun. Gozluk verdiler 2 gun sonra 2 saatlik kapatma seklinde tedaviye baslicakmisiz 3 ay sonra kontrol dedi ama 1 sene kadar surermis tembelligin gecmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…