[/QUOTE]
Ayy kuzum atlamisim darisi sana da olsun insallah sende gor bu gunlerini ❤

Gözünaydın canim çok az kalmış. Perşembe ye şurda ne kaldı:)kiloları da iyi maşallah

Canım hayırlısıyla kavuş yavrularına inşallah :) yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin :)) Rabbim işlerini kolaylaştırsın

Ohhh maşallah, perşembeye kadar daha kilo da alır onlar. Ne güzel kuveze filan gerek kalmayacak gibi maşallah

Kızlar size komik bişey sorucam

ben hem emzirme sütyeni hem emzirme atleti aldım ama hastanede bunun ikisini birden mi giyicez. Ben atletsiz rahat edemem ter emiyor iyi oluyor, gelen giden olacak sütyensiz de durulmaz herhalde ama iki kar olunca emzirme fonksiyonunu açmak da zor olacak gibi geldi bana.

Kızlar şişme den dolayı hastaneye gittim protein kaçağı için tahlil verdim temizdir ama tartiya bir çıktım şoka girdim resmen 25 günde 8 kg fark bukadar kilo almam imkansız tansiyonum normaldi dikişli oldum için hep yatıyorum çok üzüldüm ağladım herşey yasaklandı yattım için

Emzirme atletini giy canim gogus ucu belli olur diye cekiniyosan ped koyarsin

Gevmis olsun canim bende ortalama 29 kilo almis cikiyorum ustumle basimla odemler fena ayaklarimda bastiriyorum iz kaliyo

Kaç haftalıksin benim erken doğum riskim olduğu için doktor tansiyon olursa bebeği alırım dedi şimdi neler yiyosun
Benim son zamanlar canim 36+1iz. Doktorum normal karsiliyor yuzumde fazla bi sislik yok tansiyonum genelde dusuk cikiyor. Yediklerim her zamanki seyler hic bogazimdan kesmedim 50den 79 a cikmisim

Maşallah canım, gözünüz aydın. Bebişler de iyi gelişmiş baya. Sag salim kucağına alırsın inşallah.

Ben senden önce mi doguruyorum şimdi

Canım 24 saatlik idrarda mı bakıldı proteini? O kadar ani kilo artışı normal değil gibi, ödemin var mı çok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…