- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
[/QUOTE]Canım maşallah herşey yolunda Allah bizede göstersin inşallahkiloları da çok güzel, artık doğuma sayılı gün kaldı Allah yardımcın olsun, oğluşunun gözünde ne şikayeti vardı ki gözlük vermişler, istersen başka doktora filan da götürsün eşin.
Gözünaydın canim çok az kalmış. Perşembe ye şurda ne kaldı:)kiloları da iyi maşallahHanimlar sali gunu tekrar cagirdi doktorum ve persembeye insallah yavrucuklarima kavusucam. Cok sukur 2917 gr oglus olmus. 2808 gr kizim olmus. Sulari vs herseyi iyi doktorum cok iyi getirdin bu gunlere dedi. Anestezisyenle konustum kan verdim dosyami actirdim sonuclari sali alip anestezisyenle tekrar gorusucem. Bu arada kapiya cift tarafli bantla kapi susumuzu asabilirmisim onuda sordum
Sagol canim evet az kaldi 6 guncukkkGözünaydın canim çok az kalmış. Perşembe ye şurda ne kaldı:)kiloları da iyi maşallah
Canım hayırlısıyla kavuş yavrularına inşallah :) yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin :)) Rabbim işlerini kolaylaştırsınHanimlar sali gunu tekrar cagirdi doktorum ve persembeye insallah yavrucuklarima kavusucam. Cok sukur 2917 gr oglus olmus. 2808 gr kizim olmus. Sulari vs herseyi iyi doktorum cok iyi getirdin bu gunlere dedi. Anestezisyenle konustum kan verdim dosyami actirdim sonuclari sali alip anestezisyenle tekrar gorusucem. Bu arada kapiya cift tarafli bantla kapi susumuzu asabilirmisim onuda sordum
Ohhh maşallah, perşembeye kadar daha kilo da alır onlar. Ne güzel kuveze filan gerek kalmayacak gibi maşallahHanimlar sali gunu tekrar cagirdi doktorum ve persembeye insallah yavrucuklarima kavusucam. Cok sukur 2917 gr oglus olmus. 2808 gr kizim olmus. Sulari vs herseyi iyi doktorum cok iyi getirdin bu gunlere dedi. Anestezisyenle konustum kan verdim dosyami actirdim sonuclari sali alip anestezisyenle tekrar gorusucem. Bu arada kapiya cift tarafli bantla kapi susumuzu asabilirmisim onuda sordum
Amin canim Allah razi olsunCanım hayırlısıyla kavuş yavrularına inşallah :) yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin :)) Rabbim işlerini kolaylaştırsın
Insallah gerek kalmaz canimOhhh maşallah, perşembeye kadar daha kilo da alır onlar. Ne güzel kuveze filan gerek kalmayacak gibi maşallah
Emzirme atletini giy canim gogus ucu belli olur diye cekiniyosan ped koyarsinKızlar size komik bişey sorucam
ben hem emzirme sütyeni hem emzirme atleti aldım ama hastanede bunun ikisini birden mi giyicez. Ben atletsiz rahat edemem ter emiyor iyi oluyor, gelen giden olacak sütyensiz de durulmaz herhalde ama iki kar olunca emzirme fonksiyonunu açmak da zor olacak gibi geldi bana.
Gevmis olsun canim bende ortalama 29 kilo almis cikiyorum ustumle basimlaKızlar şişme den dolayı hastaneye gittim protein kaçağı için tahlil verdim temizdir ama tartiya bir çıktım şoka girdim resmen 25 günde 8 kg fark bukadar kilo almam imkansız tansiyonum normaldi dikişli oldum için hep yatıyorum çok üzüldüm ağladım herşey yasaklandı yattım için
Kaç haftalıksin benim erken doğum riskim olduğu için doktor tansiyon olursa bebeği alırım dedi şimdi neler yiyosunGevmis olsun canim bende ortalama 29 kilo almis cikiyorum ustumle basimlaodemler fena ayaklarimda bastiriyorum iz kaliyo
Benim son zamanlar canim 36+1iz. Doktorum normal karsiliyor yuzumde fazla bi sislik yok tansiyonum genelde dusuk cikiyor. Yediklerim her zamanki seyler hic bogazimdan kesmedim 50den 79 a cikmisimKaç haftalıksin benim erken doğum riskim olduğu için doktor tansiyon olursa bebeği alırım dedi şimdi neler yiyosun
Maşallah canım, gözünüz aydın. Bebişler de iyi gelişmiş baya. Sag salim kucağına alırsın inşallah.Hanimlar sali gunu tekrar cagirdi doktorum ve persembeye insallah yavrucuklarima kavusucam. Cok sukur 2917 gr oglus olmus. 2808 gr kizim olmus. Sulari vs herseyi iyi doktorum cok iyi getirdin bu gunlere dedi. Anestezisyenle konustum kan verdim dosyami actirdim sonuclari sali alip anestezisyenle tekrar gorusucem. Bu arada kapiya cift tarafli bantla kapi susumuzu asabilirmisim onuda sordum
Sagol canim Allah razi olsunMaşallah canım, gözünüz aydın. Bebişler de iyi gelişmiş baya. Sag salim kucağına alırsın inşallah.
Ben senden önce mi doguruyorum şimdi
Canım 24 saatlik idrarda mı bakıldı proteini? O kadar ani kilo artışı normal değil gibi, ödemin var mı çok?Kızlar şişme den dolayı hastaneye gittim protein kaçağı için tahlil verdim temizdir ama tartiya bir çıktım şoka girdim resmen 25 günde 8 kg fark bukadar kilo almam imkansız tansiyonum normaldi dikişli oldum için hep yatıyorum çok üzüldüm ağladım herşey yasaklandı yattım için
Sancilarin geliyodur canim bi acile gorun benceKızlar benim sabahtan beri adet agrısı gibi agrım var. Makatta agrı, aşağıda baskı bazen kasıkta agrı oluyor
Ödem toplamış dedi ellerde baktı harekette etmedim için kızdı banaCanım 24 saatlik idrarda mı bakıldı proteini? O kadar ani kilo artışı normal değil gibi, ödemin var mı çok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?