Ödem toplamış dedi ellerde baktı harekette etmedim için kızdı bana
Benim 24 saatlik idrar tahlilinde protein kaçağı da çıktı. Tansiyon ilacına başladık. Sıfır tuz, minimum karbonhidrat, bol protein şeklinde beslen canım. Sinir stresten ve sıcaktan uzak dur canım şişlik ve tansiyon olmaması için bunlara dikkat et. 8 kilonun bi kısmı ödem kaynaklıdır, tuzu tamamen kes birazı gider

Ben ne yiyicem şimdi ya Sıcak hariç hepsini yapacam zaten doktorumda tansiyon olursa bebeği alırım dedi kızdı

Canım gözünüz aydın. Geçmiş olsun. Daha önce başıma gelmedi hiç duymadım
Bebekler kakasini yapip enfeksiyon riski olanlar sonra iyi cikiyor mu nolur iyi biseyler anlatin.doktor iyi diyor artik intenetten arastirmak istemiyorum
Canım gözünüz aydın. Geçmiş olsun. Daha önce başıma gelmedi. Biran evvel iyileşir umarım. Süt için bol sıvı al sakın olmaya çalış. Allah şifa versin

T Toprakduru canım öncelikle Allah ım analı babalı sağlıkla büyütsün. Moralini yüksek tutmaya çalış, elbette yorgun, üzgün,çaresizsindir, ama o şuan küvezde iyidir her şeyi yaparlar gerekli ilaçları gerekli tedaviyi uygularlar, bir tanıdığın bebişide doğumu beklerken kakasını yiyip enfeksiyon kapmıştı, 10 güne yakın küvezde kaldı değerleri normale dönünce çıkardılar. Sen sabırlı olmaya çalış Allah şifa versin canım.

Dinlen, kendini dinle bakalım beline de ağrı filan giriyorsa ihmal etme, pozisyonu dolayısıyla da vajina ve makata ağrı yapıyor olabilir, Allah yardımcın olsun
Sagol canım, Allah razı olsun. Çarşamba gününü buluruz inşallah
Canım hakkında hayırlısı olsun :) son zamanlarınız artık. Sağlıkla kavusursunuz inşallah
Amin canım, sagolasın
Kizlar acil sezeryanla dun dogum yaptim.hafif kakasini yapti. Nabzi falan hic kotu olmadan sezeryana alindim. Enfeksiyon riski var. Ypgun bakimda.sutum gelmedi.hic iyi degilim.surekli sagiyorum
Bebekler kakasini yapip enfeksiyon riski olanlar sonra iyi cikiyor mu nolur iyi biseyler anlatin.doktor iyi diyor artik intenetten arastirmak istemiyorum
Ona dokundum ama daha kucagima alamadim ne uyku var ne moral. Allahim bizi siniyosun biliyorum nolur isyan etmek istemiyorum.
Çok ama çok geçmiş olsun canım. Kendini yıpratma. İnşallah kuzucuk kendini toparlar küvezde. Sen stres yaptıkça sütünde gelmez.
Hem sütünü verirsen daha çabuk toparlar. Anne sütü gibi şifa kaynağı var mıdır?
Lütfen dirayetli ol.
Bizim bir tanıdıgın bebegi de, anne, karnında kakasını yemişti. Şimdi kocaman 1 delikanlı oldu. :)
İnşaallah senin yavrunda iyileşip yanına gelecek. Rabbim şifa versin. Sana ve babasına bağışlasın

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kavustursn kuzularına

Canım bende aldım atlet ilk gün anca süt hemen gelmediği için bana hiç bişey giydirmedi hemşireler açık dursun sıkma bişeyle dediler sırtıma havlu koydum artk terimi emsin diye ilk gün hiç bişey giymedm zaten sıcak basması oluyor çok sütyen bile beni bunaltiyordu sen yanina al yinede ama giymeye gerek olursa giyersn ama pek şart değil.

Kizlar acil sezeryanla dun dogum yaptim.hafif kakasini yapti. Nabzi falan hic kotu olmadan sezeryana alindim. Enfeksiyon riski var. Ypgun bakimda.sutum gelmedi.hic iyi degilim.surekli sagiyorum
Canım öncelikle sütü bı düşünme şimdi o gelecek zaten sen istemesende hemen gelmiyor öyle zaten dolacak bile göğsün sahip sagip götür kuzuna sen bı damla bile şuan ona şifa benim bı tanıdığımda 40. Haftada bebeği kakasını yaptığı için acil alınmıştı 1 hafta kaldı çıktı sağlığına kavuştu Allah'ım tez zamanda inşallah gelecek evine üzülme demeyeceğim annesin sen ama güçlü ol ki bebeğin hemencik iyilessin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…