Benim kafam karmakarisik. Suŕkli sut sagmaya calisiyirum arastirum soruyorum doktor sürekli araniyor meme istiyor dedi ilk 24 saat solunum cihazina bagliydi sonra cikardilar.
Süt çıkıyormu cnm ?
Aranması çok güzel demekki bebek hareketleri iyi refleks o da canım bana doktor böyle söyledi inşallah toparlar birkaç güne

Benim kafam karmakarisik. Suŕkli sut sagmaya calisiyirum arastirum soruyorum doktor sürekli araniyor meme istiyor dedi ilk 24 saat solunum cihazina bagliydi sonra cikardilar.
Canim kendine bunu yapma. evet zor yavrun yaninda degil ama cok sukur hayatta. ciddi bir problemi de yok.
Solunum cihazindan da cikmis demek ki hersey cok iyiye gidiyor.
bi kac gune varmaz cikartirlar. Mumkunse dus al sakin olmaya calis. uzuntun stresin sadece bebegini etkiler.
Bebegin uzakta icinden cikti baginiz koptu sanma hala seni hissediyo.
Sen ne kadar guclu olursan bebisin de seninle ve sutunle daha cabuk toparlanicaktir

Kizlar acil sezeryanla dun dogum yaptim.hafif kakasini yapti. Nabzi falan hic kotu olmadan sezeryana alindim. Enfeksiyon riski var. Ypgun bakimda.sutum gelmedi.hic iyi degilim.surekli sagiyorum

Canım öncelikle gözünaydın. Moralini yüksek tutmaya calış. Minikler cok güclü oluyo hemen atlatır insallah
Bak ne güzel hemen solunum cihazından çıkmış. Sen iyi ol ki sütün olsun ona şifa versin

O zaman küçük havlu da alayım terlersem sırtıma koyarım

Kizlar acil sezeryanla dun dogum yaptim.hafif kakasini yapti. Nabzi falan hic kotu olmadan sezeryana alindim. Enfeksiyon riski var. Ypgun bakimda.sutum gelmedi.hic iyi degilim.surekli sagiyorum
Canım çok geçmiş olsun. Bebişin analı babalı büyüsün inşallah. Stres yapmamaya çalış mümkün olduğunca, bebeğin de iyi olacak sütün de gelecek hep olumlama yap bu şekilde

Yok canim kardesime emanet edicek engelli bi dayimla yasli ananem var. Kardesiminde daha 1 yasinda yok bebegi var onlarda zorlanmasin 1 hafta kadar kalacak. Ciktim doktordan benim cocugu da goz doktoruna goturmustu babasi gozluk vermis.
Anladım canım olsun Rabbim kolaylığını verir eşin olabildiğince destek olur altından kalkarsın bir şekilde oğluşun gözlüklü mü olacak çok sevimli oluyorlar gözlüklü çocuklar

Canım maşallah kiloları çok güzel sağlıkla doğsunlar inşallah çok güzel gittin gerçekten hem ikiz hamilelik hem evde sorumluluğunda bir evlat daha maşallahın var hayırlısı ile sağ salim gelsin yavruların

Ona dokundum ama daha kucagima alamadim ne uyku var ne moral. Allahim bizi siniyosun biliyorum nolur isyan etmek istemiyorum.
Canım geçmiş olsun önvelikle Allahım sizlere bağışlasın yenidoğan hemşireliği yaptığım dönemde bu gibi vakalar gelirdi bizlere enfeksiyon olmasa bile bebeğe 1 haftalık antibiyotik tedavisi uygulanırdı önlem amaçlı çünkü vücutları çok küçük ve ilk zamanlr beslenme olayı yavaş olduğu için enfeksiyon çok çabul ilerler ve durum ciddiye gider bu yüzden gözetim altında tutup antibiyotik tedavisine başlamışlardır korkma benim yeğenimin de aynısı oldu 10 gün sonra antibiyotiği bitince taburcu oldu şimdi 2.5 yaşında sen bol bol sütünü sağ stres yapma sütün kesilir bol su içmelisin ki evladına süt yetiştirebilesin annesi

Sütüm gelmedi ki canim dogum yapali 1 bucuk gun oldu.surekli sagiyorum yok busey masaj yapiyorum

Anladım canım olsun Rabbim kolaylığını verir eşin olabildiğince destek olur altından kalkarsın bir şekilde oğluşun gözlüklü mü olacak çok sevimli oluyorlar gözlüklü çocuklar
Evet canim astigmati varmis simdiye kadar gozu icin goturduk ama hic bi doktor olcum yapmamisti ilac verip yolluyolardi. Goz tembelligi de varmis yarin birini kapatip digeriyle 2 saat aktivite yapicaz 3 ay sonra kontrolu var

Sagol canim darisi basiniza olsun insallah. Cok sukur canim bi sekilde idare ettik geldik bu gunlere kendimi cok sansli hissediyorum

Merhaba arkadaşlar.dün şeker yüklemesi yapıldı.sınır 140 ya 170 çıkmış benim.hemşireyle iletişime geçtik.mutlaka dahiliye doktoruna görünmeliymişim.durum hakkında bir bilgimde yok.ne olacak bundan sonra.sadece diyetle düzeliyor mu? Hemşire iğneden falan bahsetti,bilmediğim için sizlere danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…