- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Hayirli olsun bebegin canim uzulme hersey de vardir bir hayir. Cabuk atlatir emin olKizlar acil sezeryanla dun dogum yaptim.hafif kakasini yapti. Nabzi falan hic kotu olmadan sezeryana alindim. Enfeksiyon riski var. Ypgun bakimda.sutum gelmedi.hic iyi degilim.surekli sagiyorum
Amin canim Allah razi olsunnnGözün aydın canım Rabbim sağlıkla kavustursn kuzularına
Süt çıkıyormu cnm ?Benim kafam karmakarisik. Suŕkli sut sagmaya calisiyirum arastirum soruyorum doktor sürekli araniyor meme istiyor dedi ilk 24 saat solunum cihazina bagliydi sonra cikardilar.
Benim kafam karmakarisik. Suŕkli sut sagmaya calisiyirum arastirum soruyorum doktor sürekli araniyor meme istiyor dedi ilk 24 saat solunum cihazina bagliydi sonra cikardilar.
Aranması çok güzel demekki bebek hareketleri iyi refleks o da canım bana doktor böyle söyledi inşallah toparlar birkaç güneSüt çıkıyormu cnm ?
Yok cikmiyor ki benim 32. Haftadan sonra goguslerimden hafif sut gelmeys baslamisti.hamile kalmwdan once de prolaktinim yuksektiSüt çıkıyormu cnm ?
Canim kendine bunu yapma. evet zor yavrun yaninda degil ama cok sukur hayatta. ciddi bir problemi de yok.Benim kafam karmakarisik. Suŕkli sut sagmaya calisiyirum arastirum soruyorum doktor sürekli araniyor meme istiyor dedi ilk 24 saat solunum cihazina bagliydi sonra cikardilar.
Kizlar acil sezeryanla dun dogum yaptim.hafif kakasini yapti. Nabzi falan hic kotu olmadan sezeryana alindim. Enfeksiyon riski var. Ypgun bakimda.sutum gelmedi.hic iyi degilim.surekli sagiyorum
O zaman küçük havlu da alayım terlersem sırtıma koyarımCanım bende aldım atlet ilk gün anca süt hemen gelmediği için bana hiç bişey giydirmedi hemşireler açık dursun sıkma bişeyle dediler sırtıma havlu koydum artk terimi emsin diye ilk gün hiç bişey giymedm zaten sıcak basması oluyor çok sütyen bile beni bunaltiyordu sen yanina al yinede ama giymeye gerek olursa giyersn ama pek şart değil.
İyiyim canım, biraz. Bizimkiler temizlik yapıyor. Annemler gelecek. Son hazırlıklar :)C A N O kuzum sen ne yaptin? Agrin sizin devam mi ?
Canım çok geçmiş olsun. Bebişin analı babalı büyüsün inşallah. Stres yapmamaya çalış mümkün olduğunca, bebeğin de iyi olacak sütün de gelecek hep olumlama yap bu şekildeKizlar acil sezeryanla dun dogum yaptim.hafif kakasini yapti. Nabzi falan hic kotu olmadan sezeryana alindim. Enfeksiyon riski var. Ypgun bakimda.sutum gelmedi.hic iyi degilim.surekli sagiyorum
Anladım canım olsun Rabbim kolaylığını verir eşin olabildiğince destek olur altından kalkarsın bir şekilde oğluşun gözlüklü mü olacak çok sevimli oluyorlar gözlüklü çocuklarYok canim kardesime emanet edicek engelli bi dayimla yasli ananem var. Kardesiminde daha 1 yasinda yok bebegi var onlarda zorlanmasin 1 hafta kadar kalacak. Ciktim doktordan benim cocugu da goz doktoruna goturmustu babasi gozluk vermis.
Hanimlar sali gunu tekrar cagirdi doktorum ve persembeye insallah yavrucuklarima kavusucam. Cok sukur 2917 gr oglus olmus. 2808 gr kizim olmus. Sulari vs herseyi iyi doktorum cok iyi getirdin bu gunlere dedi. Anestezisyenle konustum kan verdim dosyami actirdim sonuclari sali alip anestezisyenle tekrar gorusucem. Bu arada kapiya cift tarafli bantla kapi susumuzu asabilirmisim onuda sordum
Canım geçmiş olsun önvelikle Allahım sizlere bağışlasın yenidoğan hemşireliği yaptığım dönemde bu gibi vakalar gelirdi bizlere enfeksiyon olmasa bile bebeğe 1 haftalık antibiyotik tedavisi uygulanırdı önlem amaçlı çünkü vücutları çok küçük ve ilk zamanlr beslenme olayı yavaş olduğu için enfeksiyon çok çabul ilerler ve durum ciddiye gider bu yüzden gözetim altında tutup antibiyotik tedavisine başlamışlardır korkma benim yeğenimin de aynısı oldu 10 gün sonra antibiyotiği bitince taburcu oldu şimdi 2.5 yaşında sen bol bol sütünü sağ stres yapma sütün kesilir bol su içmelisin ki evladına süt yetiştirebilesin annesiOna dokundum ama daha kucagima alamadim ne uyku var ne moral. Allahim bizi siniyosun biliyorum nolur isyan etmek istemiyorum.
Sütüm gelmedi ki canim dogum yapali 1 bucuk gun oldu.surekli sagiyorum yok busey masaj yapiyorumCanım geçmiş olsun önvelikle Allahım sizlere bağışlasın yenidoğan hemşireliği yaptığım dönemde bu gibi vakalar gelirdi bizlere enfeksiyon olmasa bile bebeğe 1 haftalık antibiyotik tedavisi uygulanırdı önlem amaçlı çünkü vücutları çok küçük ve ilk zamanlr beslenme olayı yavaş olduğu için enfeksiyon çok çabul ilerler ve durum ciddiye gider bu yüzden gözetim altında tutup antibiyotik tedavisine başlamışlardır korkma benim yeğenimin de aynısı oldu 10 gün sonra antibiyotiği bitince taburcu oldu şimdi 2.5 yaşında sen bol bol sütünü sağ stres yapma sütün kesilir bol su içmelisin ki evladına süt yetiştirebilesin annesi
Evet canim astigmati varmis simdiye kadar gozu icin goturduk ama hic bi doktor olcum yapmamisti ilac verip yolluyolardi. Goz tembelligi de varmis yarin birini kapatip digeriyle 2 saat aktivite yapicaz 3 ay sonra kontrolu varAnladım canım olsun Rabbim kolaylığını verir eşin olabildiğince destek olur altından kalkarsın bir şekilde oğluşun gözlüklü mü olacak çok sevimli oluyorlar gözlüklü çocuklar
Sagol canimCanım maşallah kiloları çok güzel sağlıkla doğsunlar inşallah çok güzel gittin gerçekten hem ikiz hamilelik hem evde sorumluluğunda bir evlat daha maşallahın var hayırlısı ile sağ salim gelsin yavruların
Aynen canım benim doğum yaptgm gün hava serindi o yüzden odalari sıcaktı bebekler üşümesin diye soyuyolardi çünkü doktorlar ben çok terledim mukakkak al yanina.O zaman küçük havlu da alayım terlersem sırtıma koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?