- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Merhaba arkadaşlar.dün şeker yüklemesi yapıldı.sınır 140 ya 170 çıkmış benim.hemşireyle iletişime geçtik.mutlaka dahiliye doktoruna görünmeliymişim.durum hakkında bir bilgimde yok.ne olacak bundan sonra.sadece diyetle düzeliyor mu? Hemşire iğneden falan bahsetti,bilmediğim için sizlere danışmak istedim.
Evet panik yapmadım canım da hiç tahmin etmiyordum böyle bir sonuç :) dahiliyeye gideyim bakalım ne diyecekler.maşallah ikiz ve normal doğum.Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah:)Saye- nin sekeri vardi canim. Cogunlukla diyetle duzeliyo diye biliyorum en son duzelmezse insulin ignesine baslaniyor ama endiselenme bak saglikli sekilde hemde normal sekilde saglikla dogurdu ikizlerini sayecimm
Diyetle kontrol altına alınabiliyor genelde. Sana parmakta şeker ölçüm cihazı için rapor da çıkartırlar onunla düzenli ölçüm yaparak takip edeceksin. Eğer diyete rağmen hala yüksek seyrederse o zaman iğne başlanıyor.Merhaba arkadaşlar.dün şeker yüklemesi yapıldı.sınır 140 ya 170 çıkmış benim.hemşireyle iletişime geçtik.mutlaka dahiliye doktoruna görünmeliymişim.durum hakkında bir bilgimde yok.ne olacak bundan sonra.sadece diyetle düzeliyor mu? Hemşire iğneden falan bahsetti,bilmediğim için sizlere danışmak istedim.
Sağol canım.bir de şekerli yememeye çalışıyordum.bakalım doktora gidince ne uygulayacaklar.Diyetle kontrol altına alınabiliyor genelde. Sana parmakta şeker ölçüm cihazı için rapor da çıkartırlar onunla düzenli ölçüm yaparak takip edeceksin. Eğer diyete rağmen hala yüksek seyrederse o zaman iğne başlanıyor.
Oncelikle gözün aydın. Sağlıcakla büyütün inşallah.Benim buyuk kızımın kakasini yuttugu için doğar doğmaz midesini yıkadılar. Sonra hic sorun yaşamadan atlattik.yogun bakıma ya da kuveze girmemişti. Doktorun tedbir amaçlı yatirmistir inşallah bir şey yok diyorsa guvennekten ve dua etmekten başka birşey yapamıyoruz. Rabbim tez vakitte sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin yavrunaBebekler kakasini yapip enfeksiyon riski olanlar sonra iyi cikiyor mu nolur iyi biseyler anlatin.doktor iyi diyor artik intenetten arastirmak istemiyorum
Sıcak kompres yap masajla birlikte bak bana annem hergün yapıyor işe yarıyor internetten izleSütüm gelmedi ki canim dogum yapali 1 bucuk gun oldu.surekli sagiyorum yok busey masaj yapiyorum
Canım şekeri yükselten en önemli etken madde hamurişi ve ekmek. Bunları kes zaten düzene girer. İğneyi hemen vermezler önce bi diyet programı uygularlar. Sen de dikkat edersin zaten. Dahiliye ye git bakalım ne diyecekler. Kendine dikkat etSağol canım.bir de şekerli yememeye çalışıyordum.bakalım doktora gidince ne uygulayacaklar.
Sagol canim aminnnOrkide_sever C A N O siz de sona geldiniz hakkınizda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklayin bebişlerinizi inşallah. Doğumdan sonra bir müddet özleriz sizleri buraya girip okumak şurda dursun asli ihtiyaçlar bile zor yetişecek. Ama olsun değer
Sagol canım, Allah razı olsun. İlk zaman girmek zor olacak evetOrkide_sever C A N O siz de sona geldiniz hakkınizda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklayin bebişlerinizi inşallah. Doğumdan sonra bir müddet özleriz sizleri buraya girip okumak şurda dursun asli ihtiyaçlar bile zor yetişecek. Ama olsun değer
Ayyy gozun aydin canimmm❤❤ hayirli olsun minnosunnnn❤Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu gece sancı ile hastaneye geldim. Sabah 5 de spinal dogum ile oglumu kucagıma aldım şükür. Darısı bekleyenlerin başına.Biraz agrım var.
 canımGünaydın hayırlı sabahlar
Ben bu gece sancı ile hastaneye geldim. Sabah 5 de spinal dogum ile oglumu kucagıma aldım şükür. Darısı bekleyenlerin başına.Biraz agrım var.
Sıra sana geldi canımAyyy gozun aydin canimmm❤❤ hayirli olsun minnosunnnn❤
Gecende dedim sana da git doktora diye hic laf dinlemiyonuz ki. Yine sona kaldim
Ee spinal nasilmishissettin mi biseyler azicik bana cesaret ver kuzum yaaa.
Gecmis olsun canim. Kimsecikler kalmadi burdakizlar mesajlari okuyamadim goguslerim cok şiş yaniyo cok az renksiz su ve nokta kadar beyazlik geliyo. Sicak su uygulayamadim dusa giremedim bugun pansiyonda kalicaz dus alabilirsem daha iyi gelecek.2 saatte bir sagiyorum sonra gogus ucu kremi suruyom.baska onerisi olan varmi
Aaa gözün aydın canım şükur sağlıkla kavuştun oğlusuna darısı bekleyenlere inşallahGünaydın hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?