Saye- nin sekeri vardi canim. Cogunlukla diyetle duzeliyo diye biliyorum en son duzelmezse insulin ignesine baslaniyor ama endiselenme bak saglikli sekilde hemde normal sekilde saglikla dogurdu ikizlerini sayecimm

Saye- nin sekeri vardi canim. Cogunlukla diyetle duzeliyo diye biliyorum en son duzelmezse insulin ignesine baslaniyor ama endiselenme bak saglikli sekilde hemde normal sekilde saglikla dogurdu ikizlerini sayecimm
Evet panik yapmadım canım da hiç tahmin etmiyordum böyle bir sonuç :) dahiliyeye gideyim bakalım ne diyecekler.maşallah ikiz ve normal doğum.Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah:)

Diyetle kontrol altına alınabiliyor genelde. Sana parmakta şeker ölçüm cihazı için rapor da çıkartırlar onunla düzenli ölçüm yaparak takip edeceksin. Eğer diyete rağmen hala yüksek seyrederse o zaman iğne başlanıyor.

Sağol canım.bir de şekerli yememeye çalışıyordum.bakalım doktora gidince ne uygulayacaklar.

Bebekler kakasini yapip enfeksiyon riski olanlar sonra iyi cikiyor mu nolur iyi biseyler anlatin.doktor iyi diyor artik intenetten arastirmak istemiyorum
Oncelikle gözün aydın. Sağlıcakla büyütün inşallah.Benim buyuk kızımın kakasini yuttugu için doğar doğmaz midesini yıkadılar. Sonra hic sorun yaşamadan atlattik.yogun bakıma ya da kuveze girmemişti. Doktorun tedbir amaçlı yatirmistir inşallah bir şey yok diyorsa guvennekten ve dua etmekten başka birşey yapamıyoruz. Rabbim tez vakitte sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin yavruna

Sağol canım.bir de şekerli yememeye çalışıyordum.bakalım doktora gidince ne uygulayacaklar.
Canım şekeri yükselten en önemli etken madde hamurişi ve ekmek. Bunları kes zaten düzene girer. İğneyi hemen vermezler önce bi diyet programı uygularlar. Sen de dikkat edersin zaten. Dahiliye ye git bakalım ne diyecekler. Kendine dikkat et

Sagol canim aminnn Annem varken ben yine kacamak yapip girerim de gidince evet bi basima iki bebek 1 cocuk kendimi bile kaybedebilirim

Sagol canım, Allah razı olsun. İlk zaman girmek zor olacak evet

Selam kızlar herkesler iyidir inşallah T Toprakduru canım Doğum yapmışsın bebeğin inşallah sağlıkla çıkacak hiç üzülme. Solunum cihazından çıkmış çok güzel bir gelişme enfeksiyon riskine karşı biraz daha tutarlar onun sağlığı için. İnşallah kavuşacaksınız canım dua et bol bol. Sütünü sağ sen şimdi ilk günler gelmiyor bir iki güne kadar gelecek İnan

Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu gece sancı ile hastaneye geldim. Sabah 5 de spinal dogum ile oglumu kucagıma aldım şükür. Darısı bekleyenlerin başına. Biraz agrım var.
Ayyy gozun aydin canimmm❤❤ hayirli olsun minnosunnnn❤
Gecende dedim sana da git doktora diye hic laf dinlemiyonuz ki. Yine sona kaldim
Ee spinal nasilmis hissettin mi biseyler azicik bana cesaret ver kuzum yaaa.

Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu gece sancı ile hastaneye geldim. Sabah 5 de spinal dogum ile oglumu kucagıma aldım şükür. Darısı bekleyenlerin başına. Biraz agrım var.
 canım tebrikler Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Senin ağrıların hep doğumuna işaretmiş, ne güzel doğurdun bitti maşallah, ağrılarında diner inşallah tez zamanda, Darısı sırası ile doğumu bekleyenlere sağlıkla

Ayyy gozun aydin canimmm❤❤ hayirli olsun minnosunnnn❤
Gecende dedim sana da git doktora diye hic laf dinlemiyonuz ki. Yine sona kaldim
Ee spinal nasilmis hissettin mi biseyler azicik bana cesaret ver kuzum yaaa.
Sıra sana geldi canım hiç korkma öyle de böyle de bir şekilde çıkacak o bebişler orada inşallah seninde istediğin gibi bir doğum olur, doğumda umutmazsan sağlıkla çocuklarımın ikisinide zamanında kucağıma almam için aklına gelirse banada dua eder misin

Gecmis olsun canim. Kimsecikler kalmadi burda
Benimde sana onerebilecegim dus masaj guzel bir uyku ve bol serbettt

Günaydın kızlar 5.30 dan beri miniki uyutmaya çalışıyorm uyandiramiyodm şimdide uyutamıyorum meme aranıyor habire veriyorm iki gogsumude boşaltıyor sonra tekrar aranıyor geri veryorm bı dk tutup birakiyor oyun oynuyor adeta benimle memede kalmak istiyor emmesede 1 2 saat uyusa diye gözüne bakiyorm oda bana bakıyor fildr fildr uyumuycm anne der gibi uyuyun kızlar valla doğurmayanlar gözüm yastığa bakıyor ama uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…