Canım daha deneyimlemedim ben ama hep duyduğum, stresten uzak rahat bir uyku, dinlenmek su tüketmek, dediğin gibi ılık duş,gögse masaj ve sıkça sağmak. Süt arttırıcı çaylar da deneyebilirsin istersen rezene miydi bilemedim

Amin cancanimmm. Insallah unutmazsam o korkuylaaa soz sana bebislerine ve geri kalan herseye bol bol dua edicemmm.
Bizimde az kaldi insallah planli olur aniden gelmez benimkilerde

Sütün geliyor canım benimde öyle olmuştu önce şeffaf yağ gibi su sonra evde ağız geldi yanıyor sizliyordu bebekte alamayncs sagdm ben duşa girdim işte başka bişey yapmadm gelmiş sütün sagdikcada gelir.

ahaaannnda simdiden baslamis yaramazliklar. Emzik vermemismiydin canim. Kuru meme diye seni tutmazdi en azindan

Annesinin gögsünde sıcaklığında kalmak istiyor yavrun, ne yapsın, seninle iç içeydi aylarca dünyaya adapte olana dek tenine yapıştırsan durur valla. Uykuyu bizde özleyeceğiz muhtemelen ama işte bazen heyecan dan bazen sıcaktan uyunmuyor ama uyuyunca en azından deliksiz uyuyabiliyoruz şuan,

ahaaannnda simdiden baslamis yaramazliklar. Emzik vermemismiydin canim. Kuru meme diye seni tutmazdi en azindan
Yok canım vermedim direniyorm şuan için 40 günü atlatsaydik diye bekliyorum emzirip hop yatağına atiyodum uyuyodu ama kokuma alıştıkça sanırım orda kalmak istiyor hep şimdi beşikte etrafı keşfediyoruz ağzımıza bişeyler alma derdindeyiz bakalım nereye kadar uyanık kalacak yorulup bitap dusecek elbet bı yerde diye düşünüyorum

Aynen öyle canım 10 gündür mac deliksiz 2,5 saat uyumusmdr oda her sese kalkarak irkilerek gececek bu günler biliyorum o yüzden fazla takmamaya çalışıyorum ama yinede dinlenmk süt depolamak için çok iyi uyandktsn sonra göğüs dolu oluyor hissediyorsun çok önemli yani uyumak .

Insallah canim insallah. Kimi bebek uyur kimi uyuyamadikca delirir anasini da delirtir. Insallah seninki uyur kalir besiginde. Bi tisortunu birak yanina kokunu ordan alsin valla kucak bebegi cok zor Allah yardim etsin

Sağol canım inşallah dediğin gibi planlı olur, beklerler gibime geliyor son nst de iyiydi.
Iyiydi canim cok sukur 50 de cikti ama cok duzenliydi o korkuttu. Karnim surekli tas sanci da hissedemez oldum resmen alistim artik. sanki derimin altina top koymuslar elimle saga sola itebiliyorum. Persembeyi saymazsam anammm son 3 gunum kalmis yaaa
C A N O Gel gor beniii beniii. spinal nasilll anlat banaaa banaaa. korkuyommm aneyyy aneeeyyy.

Canım kolay mı 2 bebek ve maşallah kiloları yerinde suyu plesantataları vs karnın patlayacak gibi olmuştur yani son günlerin. Kaldı 3,korkma hiç korkutma kendini

Canım kolay mı 2 bebek ve maşallah kiloları yerinde suyu plesantataları vs karnın patlayacak gibi olmuştur yani son günlerin. Kaldı 3,korkma hiç korkutma kendini
Valla canim dustan cikiyorum karnim o kadar gerilmis durumda ki ayna gibi parliyor cok garip bisey. Butun damarlarim yesil yesil belli. Yani sezeryanda keserlerken karpuz gibi ayrilmazsam iyidir bak kendi kendimi korkutuyom hep offf

Valla canim dustan cikiyorum karnim o kadar gerilmis durumda ki ayna gibi parliyor cok garip bisey. Butun damarlarim yesil yesil belli. Yani sezeryanda keserlerken karpuz gibi ayrilmazsam iyidir bak kendi kendimi korkutuyom hep offf
Kıyamam, önce Allah'a sonra doktoruna emanet et kendini onlar bebişleri alır seni mis gibi toparlar lar merak etme

Kıyamam, önce Allah'a sonra doktoruna emanet et kendini onlar bebişleri alır seni mis gibi toparlar lar merak etme
Amin canim aminnn. Gecende doktora sordum hala ters duruyorlarmis. Makat gelis olmalari cikarirken zorluk yaratir mi ona gore bayiltin beni dedim yok sorun degil dedi. Bakalim nasil olacak yani tek korkum o ilk 5 dk kesim ve cikarma islemi sonrasinda zaten bayiltin beni dedim anestezisyen bayiltamam ama yari uyku halinde olursun dedi. Spinal nasil bisey diyorum bi yerin uyusur aci olmaz ama dokunuslari hissedersin yaa dedi. Bende; ama benim bi yerim uyusunca hissediyorum aciyo dedim adam yuzume baka kaldi. Yok kesinlikle aci yok dedi. Tamam aci yokta o hissetmek ne olacak imdaaaattttt ayyy deliricem

Benim de 145 çıktı canım. Doktor tekrar 100 g la testi tekrarlamamı istedi. İlki 50 g la yapılmıştı. Senin kaç gramla yapılmıştı?

Benim de 145 çıktı canım. Doktor tekrar 100 g la testi tekrarlamamı istedi. İlki 50 g la yapılmıştı. Senin kaç gramla yapılmıştı?
Benim 50 mg la yapıldı canım.hiç beklemiyordum yüksek çıkmasını.zaten şekere dikkat ederim,pek şekerli şey yemem zararlı diye.endişe etmeyin.bir endrokin uzmanına görünün yazmış doktor bana.100 mg ile tekrarlıycaz vs demedi.bazen ilgilenmiyor gibi hissediyorum.diyet yapasım da gelmiyor.nasıl ilerlicek geri kalan süreç merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…