Canım daha deneyimlemedim ben ama hep duyduğum, stresten uzak rahat bir uyku, dinlenmek su tüketmek, dediğin gibi ılık duş,gögse masaj ve sıkça sağmak. Süt arttırıcı çaylar da deneyebilirsin istersen rezene miydi bilemedimkizlar mesajlari okuyamadim goguslerim cok şiş yaniyo cok az renksiz su ve nokta kadar beyazlik geliyo. Sicak su uygulayamadim dusa giremedim bugun pansiyonda kalicaz dus alabilirsem daha iyi gelecek.2 saatte bir sagiyorum sonra gogus ucu kremi suruyom.baska onerisi olan varmi
Amin cancanimmm. Insallah unutmazsam o korkuylaaaSıra sana geldi canımhiç korkma öyle de böyle de bir şekilde çıkacak o bebişler orada inşallah seninde istediğin gibi bir doğum olur, doğumda umutmazsan sağlıkla çocuklarımın ikisinide zamanında kucağıma almam için aklına gelirse banada dua eder misin
Sütün geliyor canım benimde öyle olmuştu önce şeffaf yağ gibi su sonra evde ağız geldi yanıyor sizliyordu bebekte alamayncs sagdm ben duşa girdim işte başka bişey yapmadm gelmiş sütün sagdikcada gelir.kizlar mesajlari okuyamadim goguslerim cok şiş yaniyo cok az renksiz su ve nokta kadar beyazlik geliyo. Sicak su uygulayamadim dusa giremedim bugun pansiyonda kalicaz dus alabilirsem daha iyi gelecek.2 saatte bir sagiyorum sonra gogus ucu kremi suruyom.baska onerisi olan varmi
Günaydın kızlar 5.30 dan beri miniki uyutmaya çalışıyorm uyandiramiyodm şimdide uyutamıyorummeme aranıyor habire veriyorm iki gogsumude boşaltıyor sonra tekrar aranıyor geri veryorm bı dk tutup birakiyor oyun oynuyor adeta benimle memede kalmak istiyor emmesede 1 2 saat uyusa diye gözüne bakiyorm oda bana bakıyor fildr fildr uyumuycm anne der gibi uyuyun kızlar valla doğurmayanlar gözüm yastığa bakıyor ama uyuyamıyorum
Annesinin gögsünde sıcaklığında kalmak istiyor yavrun, ne yapsın, seninle iç içeydi aylarca dünyaya adapte olana dek tenine yapıştırsan durur valla. Uykuyu bizde özleyeceğiz muhtemelen ama işte bazen heyecan dan bazen sıcaktan uyunmuyor ama uyuyunca en azından deliksiz uyuyabiliyoruz şuan,Günaydın kızlar 5.30 dan beri miniki uyutmaya çalışıyorm uyandiramiyodm şimdide uyutamıyorummeme aranıyor habire veriyorm iki gogsumude boşaltıyor sonra tekrar aranıyor geri veryorm bı dk tutup birakiyor oyun oynuyor adeta benimle memede kalmak istiyor emmesede 1 2 saat uyusa diye gözüne bakiyorm oda bana bakıyor fildr fildr uyumuycm anne der gibi uyuyun kızlar valla doğurmayanlar gözüm yastığa bakıyor ama uyuyamıyorum
Yok canım vermedim direniyorm şuan için 40 günü atlatsaydik diye bekliyorum emzirip hop yatağına atiyodum uyuyodu ama kokuma alıştıkça sanırım orda kalmak istiyor hep şimdi beşikte etrafı keşfediyoruz ağzımıza bişeyler alma derdindeyizahaaannnda simdiden baslamis yaramazliklar. Emzik vermemismiydin canim. Kuru meme diye seni tutmazdi en azindan
Sağol canımAmin cancanimmm. Insallah unutmazsam o korkuylaaasoz sana bebislerine ve geri kalan herseye bol bol dua edicemmm.
Bizimde az kaldi insallah planli olur aniden gelmez benimkilerde
Aynen öyle canım 10 gündür mac deliksiz 2,5 saat uyumusmdr oda her sese kalkarak irkilerek gececek bu günler biliyorum o yüzden fazla takmamaya çalışıyorum ama yinede dinlenmk süt depolamak için çok iyi uyandktsn sonra göğüs dolu oluyor hissediyorsun çok önemli yani uyumak .Annesinin gögsünde sıcaklığında kalmak istiyor yavrun, ne yapsın, seninle iç içeydi aylarca dünyaya adapte olana dek tenine yapıştırsan durur valla. Uykuyu bizde özleyeceğiz muhtemelen ama işte bazen heyecan dan bazen sıcaktan uyunmuyor ama uyuyunca en azından deliksiz uyuyabiliyoruz şuan,
Insallah canim insallah. Kimi bebek uyur kimi uyuyamadikca delirir anasini da delirtir. Insallah seninki uyur kalir besiginde. Bi tisortunu birak yanina kokunu ordan alsin valla kucak bebegi cok zor Allah yardim etsinYok canım vermedim direniyorm şuan için 40 günü atlatsaydik diye bekliyorum emzirip hop yatağına atiyodum uyuyodu ama kokuma alıştıkça sanırım orda kalmak istiyor hep şimdi beşikte etrafı keşfediyoruz ağzımıza bişeyler alma derdindeyizbakalım nereye kadar uyanık kalacak yorulup bitap dusecek elbet bı yerde diye düşünüyorum
Iyiydi canim cok sukur 50 de cikti ama cok duzenliydi o korkuttu. Karnim surekli tas sanci da hissedemez oldum resmen alistim artik. sanki derimin altina top koymuslar elimle saga sola itebiliyorum. Persembeyi saymazsam anammm son 3 gunum kalmis yaaaSağol canıminşallah dediğin gibi planlı olur, beklerler gibime geliyor son nst de iyiydi.
Canım kolay mı 2 bebek ve maşallah kiloları yerinde suyu plesantataları vs karnın patlayacak gibi olmuştur yani son günlerin. Kaldı 3,korkma hiç korkutma kendiniIyiydi canim cok sukur 50 de cikti ama cok duzenliydi o korkuttu. Karnim surekli tas sanci da hissedemez oldum resmen alistim artik. sanki derimin altina top koymuslar elimle saga sola itebiliyorum. Persembeyi saymazsam anammm son 3 gunum kalmis yaaa
C A N O Gel gor beniii beniii. spinal nasilll anlat banaaa banaaa. korkuyommm aneyyy aneeeyyy.
Valla canim dustan cikiyorum karnim o kadar gerilmis durumda ki ayna gibi parliyor cok garip bisey. Butun damarlarim yesil yesil belli. Yani sezeryanda keserlerken karpuz gibi ayrilmazsam iyidirCanım kolay mı 2 bebek ve maşallah kiloları yerinde suyu plesantataları vs karnın patlayacak gibi olmuştur yani son günlerin. Kaldı 3,korkma hiç korkutma kendini
Kıyamam, önce Allah'a sonra doktoruna emanet et kendini onlar bebişleri alır seni mis gibi toparlar lar merak etmeValla canim dustan cikiyorum karnim o kadar gerilmis durumda ki ayna gibi parliyor cok garip bisey. Butun damarlarim yesil yesil belli. Yani sezeryanda keserlerken karpuz gibi ayrilmazsam iyidirbak kendi kendimi korkutuyom hep offf
Amin canim aminnn. Gecende doktora sordum hala ters duruyorlarmis. Makat gelis olmalari cikarirken zorluk yaratir mi ona gore bayiltin beni dedim yok sorun degil dedi. Bakalim nasil olacakKıyamam, önce Allah'a sonra doktoruna emanet et kendini onlar bebişleri alır seni mis gibi toparlar lar merak etme
Canımm gözünüzaydın allah uzun ömürler versinGünaydın hayırlı sabahlar
Ben bu gece sancı ile hastaneye geldim. Sabah 5 de spinal dogum ile oglumu kucagıma aldım şükür. Darısı bekleyenlerin başına.Biraz agrım var.
Benim de 145 çıktı canım. Doktor tekrar 100 g la testi tekrarlamamı istedi. İlki 50 g la yapılmıştı. Senin kaç gramla yapılmıştı?Merhaba arkadaşlar.dün şeker yüklemesi yapıldı.sınır 140 ya 170 çıkmış benim.hemşireyle iletişime geçtik.mutlaka dahiliye doktoruna görünmeliymişim.durum hakkında bir bilgimde yok.ne olacak bundan sonra.sadece diyetle düzeliyor mu? Hemşire iğneden falan bahsetti,bilmediğim için sizlere danışmak istedim.
Aaa ne güzel maşallah canım. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsinGünaydın hayırlı sabahlar
Ben bu gece sancı ile hastaneye geldim. Sabah 5 de spinal dogum ile oglumu kucagıma aldım şükür. Darısı bekleyenlerin başına.Biraz agrım var.
Benim 50 mg la yapıldı canım.hiç beklemiyordum yüksek çıkmasını.zaten şekere dikkat ederim,pek şekerli şey yemem zararlı diye.endişe etmeyin.bir endrokin uzmanına görünün yazmış doktor bana.100 mg ile tekrarlıycaz vs demedi.bazen ilgilenmiyor gibi hissediyorum.diyet yapasım da gelmiyor.nasıl ilerlicek geri kalan süreç merak ediyorumBenim de 145 çıktı canım. Doktor tekrar 100 g la testi tekrarlamamı istedi. İlki 50 g la yapılmıştı. Senin kaç gramla yapılmıştı?
Geçmiş olsun Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bebeğiniGünaydın hayırlı sabahlar
Gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün :) darısı bizlere.Günaydın hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?