Ayyy gozun aydin canimmm❤❤ hayirli olsun minnosunnnn❤
Gecende dedim sana da git doktora diye hic laf dinlemiyonuz ki. Yine sona kaldim
Ee spinal nasilmishissettin mi biseyler azicik bana cesaret ver kuzum yaaa.
 canımtebrikler Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Senin ağrıların hep doğumuna işaretmiş, ne güzel doğurdun bitti maşallah, ağrılarında diner inşallah tez zamanda, Darısı sırası ile doğumu bekleyenlere sağlıkla
Aaa gözün aydın canım şükur sağlıkla kavuştun oğlusuna darısı bekleyenlere inşallah
Iyiydi canim cok sukur 50 de cikti ama cok duzenliydi o korkuttu. Karnim surekli tas sanci da hissedemez oldum resmen alistim artik. sanki derimin altina top koymuslar elimle saga sola itebiliyorum. Persembeyi saymazsam anammm son 3 gunum kalmis yaaa
C A N O Gel gor beniii beniii. spinal nasilll anlat banaaa banaaa. korkuyommm aneyyy aneeeyyy.
Canımm gözünüzaydın allah uzun ömürler versin
Aaa ne güzel maşallah canım. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin
Sagolun kızlar. Allah razı olsunGeçmiş olsun Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bebeğini
Kuzuuumm gözün aydınn ikinizin de iyi olduğuna çookk sevindiiimm.. rabbim analı babalı büyütsünn.. tam kaç haftalık gelmiş oldu kuzu. sezaryenin bile kesinliği yok az erken gelmeyi tercih etti paşa❤❤ sütün de gelsinn inşallahh hemen emsin cok cok☺❤Sagolun kızlar. Allah razı olsun
Orkide_sever spinal dogum iyi canım. Bende biraz titreme yaptı, ameliyat olurken mide bulantısı falan. Şimdi iyiyim ama çok şükür. Yarın sabah taburcu olcam. Bebek emzircem diye uğraşıyorum. Sütüm tam gelmedi daha
Cix cix cix bu kadarla yirtamazsin detay ver banaSagolun kızlar. Allah razı olsun
Orkide_sever spinal dogum iyi canım. Bende biraz titreme yaptı, ameliyat olurken mide bulantısı falan. Şimdi iyiyim ama çok şükür. Yarın sabah taburcu olcam. Bebek emzircem diye uğraşıyorum. Sütüm tam gelmedi daha
Sagol canım benim, darısı sana inşallah. 38+0 bugun. Biraz erken geldi, ne yapalım. Saglık olsunKuzuuumm gözün aydınn ikinizin de iyi olduğuna çookk sevindiiimm.. rabbim analı babalı büyütsünn.. tam kaç haftalık gelmiş oldu kuzu. sezaryenin bile kesinliği yok az erken gelmeyi tercih etti paşa❤❤ sütün de gelsinn inşallahh hemen emsin cok cok☺❤
Yok, kız hiç birisini hissetmedim. Dokunur gibi hissediyorsun. Bi bakmışsın bebek çıkmış. Titreme narkoz dan oldu malesef. Kan degerim yine düşük 8 çıktıCix cix cix bu kadarla yirtamazsin detay ver banahissettin mi hissetmedin mi? Neden titredin soguktan mi endise korku falan mi vardi. Mide bulantisi genelde oluyomus onu biliyom. Karnina ellerini soktuklarini hissettin mi ayy tansiyonum dustu
Ayy evet sende kansizlik vardi dimii dogum oncesi yada o esnada kan takmadilar mi canimYok, kız hiç birisini hissetmedim. Dokunur gibi hissediyorsun. Bi bakmışsın bebek çıkmış. Titreme narkoz dan oldu malesef. Kan degerim yine düşük 8 çıktı
Biliyorum canım, doktorda 2 güne gelir dedi, bakalım :)C A N O kuzum daha gelir biliyosun sen deneyimli bi annesin eve gecince guzel bi dusssss ohhh misss. Insallah biran once toparlanirsin canim
Insallah canim insallahhh. Emzir sen pasayi. Oglusun napti kardesini gordu muBiliyorum canım, doktorda 2 güne gelir dedi, bakalım :)
Serum takacaklardı, ne gelen var ne giden. Neyseki çoğu gitti azı kaldıAyy evet sende kansizlik vardi dimii dogum oncesi yada o esnada kan takmadilar mi canimsimdi bi ton kan ilaci verecekler sana
Görmez mi sabah oda geldi bizle. Bide demez mi biz bu bebegi hastanede bırakalım diyeInsallah canim insallahhh. Emzir sen pasayi. Oglusun napti kardesini gordu mu
Ayy cagirsana canim bazen unutuyo hemsireler. Yeniden hayirli olsun kuzucukkkk ❤ rabbim bir omur agiz tadiyla saglikla bir arada yasatsin sizleriSerum takacaklardı, ne gelen var ne giden. Neyseki çoğu gitti azı kaldı
Görmez mi sabah oda geldi bizle. Bide demez mi biz bu bebegi hastanede bırakalım diyebiraz kıskançlık var gibi
Gözünüz aydın :) Allah analı babalı büyütsün inşallahGünaydın hayırlı sabahlar
Ben bu gece sancı ile hastaneye geldim. Sabah 5 de spinal dogum ile oglumu kucagıma aldım şükür. Darısı bekleyenlerin başına.Biraz agrım var.
Canım titreme bendede oldu ellerime sıcak bez koydular şekerin düşüyor bide ameliyathane soğuk ister istemez üşüyorsun bebek çıkınca daha çok titredm ben kan kaybı bütün fizyolojin değişiyor normal yani .Cix cix cix bu kadarla yirtamazsin detay ver banahissettin mi hissetmedin mi? Neden titredin soguktan mi endise korku falan mi vardi. Mide bulantisi genelde oluyomus onu biliyom. Karnina ellerini soktuklarini hissettin mi ayy tansiyonum dustu
Kuzum iyi daha ne olsun maşallahh benim kuzu da 38+3tü..Sagol canım benim, darısı sana inşallah. 38+0 bugun. Biraz erken geldi, ne yapalım. Saglık olsun
Ayy hadi gözün aydın. Sağlıcakla büyütün inşallah. Gününü bekleyemedi miniğin demek.Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu gece sancı ile hastaneye geldim. Sabah 5 de spinal dogum ile oglumu kucagıma aldım şükür. Darısı bekleyenlerin başına.Biraz agrım var.
Bende aynı canım ya. Diyet çok zor geliyor. Hele de tam meyve ve dondurma mevsimiyken :-( hamurişi falan hadi dikkat ederiz de diğerleri zor gibi. Ben 100 g la tekrar yapacağım Cuma günü. İnşallah problem çıkmaz da diyete gerek kalmaz :-(Benim 50 mg la yapıldı canım.hiç beklemiyordum yüksek çıkmasını.zaten şekere dikkat ederim,pek şekerli şey yemem zararlı diye.endişe etmeyin.bir endrokin uzmanına görünün yazmış doktor bana.100 mg ile tekrarlıycaz vs demedi.bazen ilgilenmiyor gibi hissediyorum.diyet yapasım da gelmiyor.nasıl ilerlicek geri kalan süreç merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?