Benim anlamadığım bana 100 mg la tekrar bakılmayacak.doktor endişe etme diyor.e etme de zaten tedaviyle zar zor sahip olmuşum,illa ki diyet lazım deniliyor,dikkat edilecek.kendimde bu konuyla ilgili bilgi sahibi değilim o kadar.illa ki aklıma takılıyor canım.ben de endokrinolojiden randevu alacağım ne önerirlerse yapacağım artık.dün öğrendim,dünden beri dikkat ediyorum doktora gitmeden daha.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi de.

Amin inşallah canım. Senin doktor rahatmış ya. Keşke benimki de dert etme deseydi benimki de panik yaptırdı. Halbuki benim çok yüksek değil aslında. Tekrar test yaptırmak da çok gelmiyo içimden ama mecburen yapacağız artık

O zaman neden israrla spinal diyo bunlar yaa madem bi ton sorun yasatiyolar insana hemde ayikken yani

Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu gece sancı ile hastaneye geldim. Sabah 5 de spinal dogum ile oglumu kucagıma aldım şükür. Darısı bekleyenlerin başına. Biraz agrım var.
Tebrik ederim kızlar C A N O T Toprakduru

Ben de 28’inde dogum yaptım çok sükür iyi kızım

Sütüm az geliyor sadece dun gece aclıktan aglama krizine girdi mama verdim mecbur elim ayagım birbirine girdi

Ben bu gece sancı ile hastaneye geldim. Sabah 5 de spinal dogum ile oglumu kucagıma aldım şükür. Darısı bekleyenlerin başına. Biraz agrım var.
Ay çok şükür sağlıkla geldi kuzucuk, dikkat et kendine kanın çok düşmüş. Beşki kan bile takarlar, sezeryan sonrası kontrol edip. O feci nefes darlığı ve yorgunluk yapar çünkü.

Ahh ahh hiç sorma allahtan seninki beşiğe yatıyo bizimki 22 saat memede. Yatırdığım an gazla birlikte çıkarıyor. 15gün sonra başladı bu gazda.

Geçmiş olsu. Sağlıkla geldi ya sütün emdikçe gelir

O zaman neden israrla spinal diyo bunlar yaa madem bi ton sorun yasatiyolar insana hemde ayikken yani
Valla bı sürüde ilaç yapiyolar o esnada canım epidural vermeselerdi ben çok zorlanrdm eminim hemen kucağıma alamayabilirdm bebeği epiduralinde acısı evde çıktı zaten oda ayrı yani her türlü bı skntisi oluyor

O gaz er geç başlıyor sanırm bizde bugün karın ağrısı ile uğrasiyorz masajlar sıcak havlu ile rahatladik biraz uykuda kalkıp ayaklarını karnina çekip ağlıyor ikiniyor kuzum ben üşüdüm biraz onada geçti sanırım kusma olayı bizdede başladı emzirdkten yatirinfa çıkarıyordu yatağının başını biraz yükselttm artk çıkarmiyor.

Canım gözünüz aydın cok sevindim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Darısı bizim gibi bekleyenlere olsun insallah

Kizlarr gozunuz aydin allah anali babali buyutsun

Tesekkurler inşallah
beyazyaka Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gözünüz aydın :)
Amin inşallah tesekkurler
Hayirli olsun canimmm. Nasil gecti dogumun
Tesekkurler dogumum çok hızlı gecti doktorum çok dakik ve hızlıydı 8’de planladık 8:02’de bebegi aldılar spinal oldum sadece taburcu saatine kadar sanırım 4 agrı kesici serum aldım
Bebek etkilenmesin diye çok guclu serum vermiyolar dayanılmaz agrı olmuyor ama
Kizlarr gozunuz aydin allah anali babali buyutsun
Tesekkurler amin insallah darısı tum bekleyenlere inşallah

Canım gözünüzaydın sağlıkla büyüt inşallah
Canım yapıvermek olsa da komposto içebilsen. Birde ben bir damla aldım ebe önerdi bestlak diye suya 20 damla damlatıp içiyorsun günde üç defa bir dene canım
Benim beşinci günde tam randımanlı gelmeye başladı canım
Bebeklerimiz çoğalıyor maşallah canım sağlıkla büyüt inşallah

cok tesekkur ederim amin inşallah darısı dogumu bekleyenlere
Cok tesekkur ederim canım amin inşallah

Kızlar benimde bugün kontrol vardı kızım 1400 gr olmuş kasılmalar hala devam ediyor bol bol istirahat et dedi doktor doğum nasıl olur dedim normal istiyorum dedim ama tüp bebek olduğu icin hiç riske atmaya gerek Yok zaten zor bulmuşsun dedi doktor üzüldüm açıkcası ben normal olmasını istiyorum hakkımızda hayırlısı artık

Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin de bebeğin önemli olan o. Tüp bebek druna mı devam ediyorsun. Benimde tüp bebek ikiz gebelik ben normal doğum yaptım çok şükür. Normal doğum destekleyen Dr. Bulmak mesele

Hayır tüp bebek doktorum şehir disinda olduğu icin oturduğum ilde bi doktor a gidiyorum hayırlısı ne ise o olsun ya normal doğum risk olacaksa eğer sezeryan olsun fark etmez yeterki bebeğim Sağlıklı dünya ya gelişin de o bana yeter sana da massallah ben güzel hem ikiz hem normal doğum cok iyi bebişlerin nasıllar bu arada annelik nasıl bende bebeğini kucağıma almak icin sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…