Maşallah canım doğum bende çok normal olsun istedim doktorumla baya çekiştik hatta tmm dedi en sonunda 32. Haftadan sonra dönmesi gerekirken dönmedi bebegim doğumda da ters çıktı zaten popodan eğer herşey yolunda giderse normal olur tabiki neden olmasn da doktor bulmak mesele işte

Kesinlikle canım sağlıkla kavuşun gerisi gelir inşallah. Bende drumu bulmak in bir kaç dr değiştirdim. Bu drum daha ilk muayenede 14. Haftalıktı ben ikiz gebesin diye kesinlikle sezeryan önermem bebekler pozisyon olarak uygunsa normal olur dedi. Çok şükür herşey yolunda gitti. Çok güzel ömür boyu unutamayacağım bir Doğum oldu.anne olmak çok güzel bir o kadar da meşakkatli. Ben onlara bakıp hergün şükrediyorum rabbimin mucizeleri

Tebrik ederim kızlar C A N O @Toprakduru

Ben de 28’inde dogum yaptım çok sükür iyi kızım

Sütüm az geliyor sadece dun gece aclıktan aglama krizine girdi mama verdim mecbur elim ayagım birbirine girdi
Sagol canım, seninde gözün aydın. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Sagol canım, kan verdiler. 9 a yükseldi
Canım gözünüz aydın cok sevindim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Darısı bizim gibi bekleyenlere olsun insallah
Sagol canım, darısı sizlere
Kizlarr gozunuz aydin allah anali babali buyutsun
Sagol canım benim
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla büyüt oğluşunu
Sagol, darısı sizlere olsun
Sagolasın, bende genel olarak meme, veriyorum. Sütüm az geldigi için arada şırınga ile mama, veriyorum. İnşallah artacak bakalım

Bizimkinin şimdilik pozisyonu baş geliş bakalım sonradan donmezse belki de normal olur nasip hiç belli olmaz

Benimde 3,5 yaşında bi kızım var. Çok şükür ilk tüp bebek denememizde sağlıklı bi şekilde dünya’ya geldi. 2. hamileliğim 4 hafta sürdü, düşük yaptım. 3. hamileliğim 8 hafta sürdü, kalbi durdu ve kürtaj oldum. Şimdi 33 haftalık hamileyim. İlk 3 ay içersinde toksoplazma kaptığım için tedavi görüyorum. İnşallah sağlıkla doğar yavrum.

Allah sabır versin... Ne güzel sonlara yaklaşmışsınız artık. Sağlıkla kavuşun inşallah

Iyi geceler bebeklerine coktan kavusan yeni annisler ve geride sabirla bebeklerini bekleyen arkadaslar
Yarin kontrol gunu. yine 3 gibi gidicem. bakalim doktor bey persembe gunun de kesin karar kilacak mi saat verecek miiii ozellikle en merak ettigim anestezi uzmani. acaba o ne dicekkkk???
Bu arada 36+5 olduk annemde ablamda 1 hafta daha tut diyo. Kiloya takmislar kafayi neymis 3 kiloyu gecsinlermis. Kilo onemli degil saglikli olsunlar insallah ona dua edin kuvoz yoluna dusurmesin rabbim diyorum anlatamiyorum bi turlu. Hem bana bisey olsa gunduz kimse yok biliyolar hala bekle diyolar. Sulalesi rahat derler yaa benimkiler de onlardan. Keyiflerine gore doguracam sanki. Hos oyle bisey mumkun olsa ben omur boyu doguramam bunlarin isi bitmez yine gelemez

Beklemeyle olsaydi o işler ben beklerdm canım azck daha kilo alsn diye şimdi daha hızlı kilo aliyor kuzum 3 kiloyu geçtik bile şükür sağlıkla gelsinler de kucağına alıp evine gel gerisi hiç mühim değil sen doktoruna odaklan o en iyisini onerecektr emin ol inşallah istediğin gibi olur herşey

Güzel haberler bekliyoruz senden bir hafta daha dursalar ne kadar kilo alacaklar kiloları iyi maşallah . Evde tek başına beklerken insan daha çok strese girer hem. Perşembe bebitoları sağ salim kucağına almayi nasip etsin rabbim. 1 güncük mu kaldı yani

3+3 6 kg çocukları onlar mi taşıyacak miş. Kusura bakma ama bi sinir geliverdi bana. Fazla bencil davrandiklari için. Öncelik herzaman bebeklerin ve annenin sagligi olmalı.

Sende saglıkla al kucagına :)

Annenlerin istegine göre olmuyor o işler, senin istegine görede olmuyor. Bebeler ne zaman teşrif etmek isterlerse o zaman
Benim eşimde çalışmadığı evde oldugum zaman dogar diyordu. Gece dogurdum, işteydi

Amin canim Allah razi olsun

Ayy evettt simdi geldim hastaneye nstye girdim sonra doktorlar en son anestezisyenle konusucam bakalim nolucakk

3+3 6 kg çocukları onlar mi taşıyacak miş. Kusura bakma ama bi sinir geliverdi bana. Fazla bencil davrandiklari için. Öncelik herzaman bebeklerin ve annenin sagligi olmalı.
Evet canim isin o yani da var valla karnimi artik tasiyamiyorum bel agrisi da eklendi agrilarima kaplumbaga gibi hissediyorum kendimi.o sinir bana da geldi size gore mi is yapicam dedim ciktin isin icinden lafimi esirgemem sinirlenince

aynen bacim her an nolucagi belli degil zaten. En iyisi planli sekilde doktoru dinlemek

kızlaar mecburi cumaya randevu aldım.. yola çıkıcaz inşallah. 26sında kan verdim 258 çıktı adet günüm 28 haziran dı. son adet tarihim de 31 mayıs.. keseyi görür müyüz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…