- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Yok kiz allah korusunbugün mü doğum inşallahh :)
ayy niye öyle diyon kızz sağlıkla gelsinler artık inşallah iyi tuttun maşallahhh..:)Yok kiz allah korusunson muayene diyelim saat falan alirim belki dogum icin
Sagol canimayy niye öyle diyon kızz sağlıkla gelsinler artık inşallah iyi tuttun maşallahhh..:)
ben az önce yazdım daYok kiz allah korusunson muayene diyelim saat falan alirim belki dogum icin
tamam güzel haberlerini bekliyorumm inşallahhh.Sagol canimama aniden olmasin hazirliksizimm herseye
Cok kucuk olabilir canim ama almissin randevu git yine de muayene ol insallah gorursunuzben az önce yazdım da
sana da sorayım ya... mecburi cumaya randevu aldım.. yola çıkıcaz inşallah. 26sında kan verdim 258 çıktı adet günüm 28 haziran dı. son adet tarihim de 31 mayıs.. keseyi görür müyüz acaba?
Aaa sansa bak canim neyse insallah daha gorusuruz. Bebisler nasil canimOrkide_sever yaa az önce hastanedeydim çocuk druna getirmiştim bebeleri mesajını yeni gördüm nasip olmadı görüşmek
inşallah sağolasınn.Cok kucuk olabilir canim ama almissin randevu git yine de muayene ol insallah gorursunuz
Belki bi ihtimal vajinal ultrason ile görülür canım.ben az önce yazdım da
sana da sorayım ya... mecburi cumaya randevu aldım.. yola çıkıcaz inşallah. 26sında kan verdim 258 çıktı adet günüm 28 haziran dı. son adet tarihim de 31 mayıs.. keseyi görür müyüz acaba?
hayırlısı bakalım canım ya cuma da geç saatte çabuk vakit geçsin de göreliiim:)Belki bi ihtimal vajinal ultrason ile görülür canım.
İyiler canım şükür aynı tempo devam. Sana ne dedi dr zaman belli miAaa sansa bak canim neyse insallah daha gorusuruz. Bebisler nasil canim
Evettttİyiler canım şükür aynı tempo devam. Sana ne dedi dr zaman belli mi
hadi sağlıkla al kucağına inşallahh bebişleriiiEvettttPERSEMBE GUNU SABAH 9 DA GEL 12DE DE ALICAZ DEDI
Canım hadi bakalım dolu dolu 1 günün kaldı bebişlerine sarılmanaEvettttPERSEMBE GUNU SABAH 9 DA GEL 12DE DE ALICAZ DEDI
Amin insallahhadi sağlıkla al kucağına inşallahh bebişleriii
Konustum canim. Gencten biri vardi daha ust biri var galiba onu aradi. Alparslani sordu gemel anestezi dedim isteyerek mi dedi evet dedim. Korkuyomusun dedi ee haliyle korkuyorum spinalden dedim. Telefonda ki doktor korkmasin kotu hissederse yari uyuturuz demis el mahkum kabul ettimCanım hadi bakalım dolu dolu 1 günün kaldı bebişlerine sarılmanaanestezistle konuştun mu
Hayırlısı olsun senin için en ağrısız acısız sağlıklı olan olsunKonustum canim. Gencten biri vardi daha ust biri var galiba onu aradi. Alparslani sordu gemel anestezi dedim isteyerek mi dedi evet dedim. Korkuyomusun dedi ee haliyle korkuyorum spinalden dedim. Telefonda ki doktor korkmasin kotu hissederse yari uyuturuz demis el mahkum kabul ettim
Insallah canim insallahhhh oyle derim. Korkum heyecanimin onune gecti elimde olsa vazgectim dogurmucam dicem de vakitte geldiHayırlısı olsun senin için en ağrısız acısız sağlıklı olan olsuninşallah hiç birşey hissetmezsin doğumdan çıkınca bu muymuş korktuğum dersin Çok heyecanlı yaa
Ayy kıyamam yerleri kalmadı annesiInsallah canim insallahhhh oyle derim. Korkum heyecanimin onune gecti elimde olsa vazgectim dogurmucam dicem de vakitte geldidoktor olcum yapamadi bile o denli skisik icerisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?