Yok kiz allah korusun son muayene diyelim saat falan alirim belki dogum icin
ben az önce yazdım da

sana da sorayım ya... mecburi cumaya randevu aldım.. yola çıkıcaz inşallah. 26sında kan verdim 258 çıktı adet günüm 28 haziran dı. son adet tarihim de 31 mayıs.. keseyi görür müyüz acaba?

Cok kucuk olabilir canim ama almissin randevu git yine de muayene ol insallah gorursunuz

Canım hadi bakalım dolu dolu 1 günün kaldı bebişlerine sarılmanaanestezistle konuştun mu
Konustum canim. Gencten biri vardi daha ust biri var galiba onu aradi. Alparslani sordu gemel anestezi dedim isteyerek mi dedi evet dedim. Korkuyomusun dedi ee haliyle korkuyorum spinalden dedim. Telefonda ki doktor korkmasin kotu hissederse yari uyuturuz demis el mahkum kabul ettim

Hayırlısı olsun senin için en ağrısız acısız sağlıklı olan olsun inşallah hiç birşey hissetmezsin doğumdan çıkınca bu muymuş korktuğum dersin Çok heyecanlı yaa

Hayırlısı olsun senin için en ağrısız acısız sağlıklı olan olsun inşallah hiç birşey hissetmezsin doğumdan çıkınca bu muymuş korktuğum dersin Çok heyecanlı yaa
Insallah canim insallahhhh oyle derim. Korkum heyecanimin onune gecti elimde olsa vazgectim dogurmucam dicem de vakitte geldi doktor olcum yapamadi bile o denli skisik icerisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…