Orkide_sever canım sağlıkla kavuşun inşallah :) hayırlı olsun
Sagol canim Allah razi olsun
Süper haber azıcık kaldı bari yarın azicik dinlen de doguma oyle git son gunun zaten :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin kuzuları persembe akşam güzel.haberler ver bize burdan
Ayy valla dinlenirim biraz. bugun silip supurdum toz aldim falan yarin bi kat supurur yine dolap kapaklarina bi bez gezdiririm lake oldugu icin el izleri cok belli. Nasipse annemde sabah biniyo aksama iner gule oynaya gideriz insallah aksama da yazarim

Hayırlısı olsun, gözün aydın canım. Kuzularla 2 günün daha var içerde sonrası dışarda malum. Çantanı evini hazır tut saglıkla kucağına al
Sagol canim herseyim hazir cok sukur. Cantalarimiz evim hazir. bi kendim kaldim. Kuafore bacak aldirmaya gidicektim sansima kapaliydi yarinda oraya kadar yuruyemicem napicami sasirdim

Orkide_sever buraların en atraksiyonlu hamişi sendin, sen de doğurunca buralar sessiz kalacak inşallah doğumun kolaycacık olur, anestezi uzmanın iyiyse hiç bişey hissetmezsin korkma. Bana belden iğne yapacakları zaman çok korkmuştum o yüzden önce sakinleştirici yapmışlardı sonra belden iğneyi hissetmedim bile

O iğne yapılırken hatm ettim sanırım ben ne kadar ne okudum hatirlamiyorm hele epidural katater takılırken transa geçtim ama bı gram ağrı acı hissetmedm bı anda bitti anestezi uzmanı çok önemli adama bittimi demişim ne ara bitti ooo çoktan uyusmaya baslamstm bile Orkide_sever korkma kuzum Allah'a sığın korkularından gör bak nasıl yardımı olacak

Çok geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin yavrun inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Canım maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla... Ne tatlıdır şimdi onlar :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…