Ben sleepy kullanıyorm canım memnunum şimdilik sızdrma yapmıyor doğru bağladığnda pişikte olmadı henüz pudra kullanıyorm ama ben sen ne kullanıyosn şuan.

Canım aman dikkat pudra kullanmayı önermiyolar solunum yoluyla bebegin cigerlerine dokunuyomus
Saglık ocagından söylediler
normal pişik kremi falan kullansan daha iyi olur

Canım aman dikkat pudra kullanmayı önermiyolar solunum yoluyla bebegin cigerlerine dokunuyomus
Saglık ocagından söylediler
normal pişik kremi falan kullansan daha iyi olur
Allah allah hiç demedilerde doktoruda sağlık ocağıda kreme geceyim ben o zaman eskiden beri hep kullanırlar ablam 4 çocuk büyüttü bi zararından bahseden de olmadı hiç bende 1 haftadr kullanıyordm ne bileym her gün yeni bi hastalık çıkıyor.

2 haftalık olduk 3. Paketi şimdi açtm yeter yanı 1 hafta sana 80 tane canım
Bi kaç gün gözlemleyip bebeğe iyi gelirse devamını alayım diye stok yapmadım da sağol canım. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam kanser olan bir kadın johnsansa pudra kaynaklı olduğuna dair dava açmış ve yüklü bir tazminat kazanmış o yüzden pudralar kanserojen deniyor

Hiihhh allah korusun daha kullanırmym ben onu saol canım

Canlarimmm bizi soran dua eden agziniz dert gormesin insallah hepinizden Allah razi olsun. Iyiki varsiniz kuzularimmm
Dun kuafor ev temizligi yemek vs. Derken aksamda annem geldi netim yoktu da giremedim kargasadan. Simdi hastaneye geciyoruz. Evde birakin beni diye cok direndim kapilara yapistim ama sokerek aldilar butun gece abuk subuk seyler gordum uyuyamadim

Allah sağlıkla bir avazda hissettirmeden kucağına Aldırsın canım sapsağlıklı çıkın üçünüzde hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…