Hadi hayırlısıyla sağ Salim bebişlerini al kucağına ne güzel sonunda kavuşuyorsunuz cok heyecanlı

Ah ah kaçışın olsa keşke demi az kaldı kuzularına kavusacaksn herşey gönlünce olsun inşallah kolaycack olsun bitsin

Allah sağlıkla bir avazda hissettirmeden kucağına Aldırsın canım sapsağlıklı çıkın üçünüzde hastaneden
Amin canim Allah razi olsun sende gor bu gunleriniii
Hadi hayırlısıyla sağ Salim bebişlerini al kucağına ne güzel sonunda kavuşuyorsunuz cok heyecanlı
Heyecandan cok korku var canim bazen gaza geliyorum yaparim diyorum bazen napiyorum ben diyorum
Ah ah kaçışın olsa keşke demi az kaldı kuzularına kavusacaksn herşey gönlünce olsun inşallah kolaycack olsun bitsin
Amin insallah canim Allah razi olsun. Anam elimin ustunden actilar damar yolunu ilk defa actirdim ne lanet biseymis bu yaa korkuma elimi kullanamiyorum cok aciyoooo

Amin insallah canim Allah razi olsun. Anam elimin ustunden actilar damar yolunu ilk defa actirdim ne lanet biseymis bu yaa korkuma elimi kullanamiyorum cok aciyoooo
Damar yolu evet aciyor canım benimde tam bilegmden açtılar bebeği rahat tutaym diye o çıkınca özgürlüğe kavuştum resmen aynı bedende son saatlerinz hadi bakalım tadını çıkar.

Damar yolu evet aciyor canım benimde tam bilegmden açtılar bebeği rahat tutaym diye o çıkınca özgürlüğe kavuştum resmen aynı bedende son saatlerinz hadi bakalım tadını çıkar.
Ben memnundum yaa dursalardi sorun degildi aslinda. Saatte masallah bugun su gibi akasi tuttu

Kız o zaman dogumda da stres yapma daha önce oldun sezeryan sen sana vız gelir bunlar inşallah ay daha girmedin mi ne zaman giriceksn
Kiz sus duyucaklar almadilar daha. Bebek hemsiresi geldi konustuk falan. Korkum spinalden canim yoksa sezeryanmis ignesiymis onlardan asla korkum yok o ilk 5-10 dk korkutuyo beni

Kiz sus duyucaklar almadilar daha. Bebek hemsiresi geldi konustuk falan. Korkum spinalden canim yoksa sezeryanmis ignesiymis onlardan asla korkum yok o ilk 5-10 dk korkutuyo beni
Hiç bişeyck yok çıkınca diyeceksin bak bişey yokmuş diye eşin yanındamii canım annen geldiya eşin girse keşke heyecanını alır. Sana diyorumda bende girmeden önce titriyodum

Hiç bişeyck yok çıkınca diyeceksin bak bişey yokmuş diye eşin yanındamii canım annen geldiya eşin girse keşke heyecanını alır. Sana diyorumda bende girmeden önce titriyodum
Esim igne gorse korkar bayilir falan orda bosver canim valla bende titrerim kesin. Cocuklar acliktan kipirdicak gucleri kalmadi

Benimkide sarılık oldu hergün doktordayız en son 14,5 a kadar çıktı 15 sınırmış ama dünde beri düşmeye başladı
Sizede geçmiş olsun
sagol canım. Ölçtürdük,13,9 çıktı. Yarın tekrar gidecegiz
korkma korkma, asıl şimdi başlıyor maraton
selam canım.. bol bol emzir geçer inşallahh..
İnşallah, bakalım :)
Maşallah canım, sen annene kavuştun. Sıra senin bebeler de. Saglıkla sıhhatle kavuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…