Hadi hayırlısıyla sağ Salim bebişlerini al kucağına ne güzel sonunda kavuşuyorsunuz cok heyecanlıCanlarimmmbizi soran dua eden agziniz dert gormesin insallah hepinizden Allah razi olsun. Iyiki varsiniz kuzularimmm
Dun kuafor ev temizligi yemek vs. Derken aksamda annem geldi netim yoktu da giremedim kargasadan. Simdi hastaneye geciyoruz. Evde birakin beni diye cok direndim kapilara yapistim ama sokerek aldilarbutun gece abuk subuk seyler gordum uyuyamadim
Canlarimmmbizi soran dua eden agziniz dert gormesin insallah hepinizden Allah razi olsun. Iyiki varsiniz kuzularimmm
Dun kuafor ev temizligi yemek vs. Derken aksamda annem geldi netim yoktu da giremedim kargasadan. Simdi hastaneye geciyoruz. Evde birakin beni diye cok direndim kapilara yapistim ama sokerek aldilarbutun gece abuk subuk seyler gordum uyuyamadim
Allah sağlıkla bir avazda hissettirmeden kucağına Aldırsın canım sapsağlıklı çıkın üçünüzde hastaneden
Amin canim Allah razi olsun sende gor bu gunleriniii
Hadi hayırlısıyla sağ Salim bebişlerini al kucağına ne güzel sonunda kavuşuyorsunuz cok heyecanlı
Heyecandan cok korku var canim bazen gaza geliyorum yaparim diyorum bazen napiyorum ben diyorum
Amin insallah canim Allah razi olsun. Anam elimin ustunden actilar damar yolunu ilk defa actirdim ne lanet biseymis bu yaa korkuma elimi kullanamiyorum cok aciyooooAh ah kaçışın olsa keşke demi az kaldı kuzularına kavusacaksn herşey gönlünce olsun inşallah kolaycack olsun bitsin
Damar yolu evet aciyor canımAmin insallah canim Allah razi olsun. Anam elimin ustunden actilar damar yolunu ilk defa actirdim ne lanet biseymis bu yaa korkuma elimi kullanamiyorum cok aciyoooo
Ben memnundum yaaDamar yolu evet aciyor canımbenimde tam bilegmden açtılar bebeği rahat tutaym diye o çıkınca özgürlüğe kavuştum resmen aynı bedende son saatlerinz hadi bakalım tadını çıkar.
Güzel haberler bekliyoruz canım. Sorunsuz bir doğum diliyorum Allahtan sağlıkla kucağında olsunlar inşallah öğleden sonra:)Ben memnundum yaadursalardi sorun degildi aslinda. Saatte masallah bugun su gibi akasi tuttu
Canım damar yolu şeysine bakma sen boşver onuAmin insallah canim Allah razi olsun. Anam elimin ustunden actilar damar yolunu ilk defa actirdim ne lanet biseymis bu yaa korkuma elimi kullanamiyorum cok aciyoooo
Amin canim Allah razi olsunnGüzel haberler bekliyoruz canım. Sorunsuz bir doğum diliyorum Allahtan sağlıkla kucağında olsunlar inşallah öğleden sonra:)
Cektik canim bi kac biseyCanım damar yolu şeysine bakma sen boşver onueşin bolca resmini çeksin son saatleriniz
Amin canim saglikla dogsunlar da bol bol operimmmAyyy canımAllah kolaylık versin hemencik bitsin al kucağına ikisinide sar öp ohhh
Kader anı geldi hulyacim kucağına alınca unutursn herşeyi Allah'ın izni ile sonrası uykusuz geceler emzirme emmdi az emdi sütüm gelmedi bölümüne geçiş Allah kolaylık versinBen memnundum yaadursalardi sorun degildi aslinda. Saatte masallah bugun su gibi akasi tuttu
Kader anı geldi hulyacim kucağına alınca unutursn herşeyi Allah'ın izni ile sonrası uykusuz geceler emzirme emmdi az emdi sütüm gelmedi bölümüne geçiş Allah kolaylık versin
Kız o zaman dogumda da stres yapma daha önce oldun sezeryan sen sana vız gelir bunlar inşallah ay daha girmedin mi ne zaman giriceksndeneyimliyim cok sukur canim stres yapicami sanmiyorum insallah
Kiz sus duyucaklarKız o zaman dogumda da stres yapma daha önce oldun sezeryan sen sana vız gelir bunlar inşallah ay daha girmedin mi ne zaman giriceksn
Hiç bişeyck yok çıkınca diyeceksin bak bişey yokmuş diye eşin yanındamii canım annen geldiya eşin girse keşke heyecanını alır.Kiz sus duyucaklaralmadilar daha. Bebek hemsiresi geldi konustuk falan. Korkum spinalden canim yoksa sezeryanmis ignesiymis onlardan asla korkum yok o ilk 5-10 dk korkutuyo beni
Esim igne gorse korkarHiç bişeyck yok çıkınca diyeceksin bak bişey yokmuş diye eşin yanındamii canım annen geldiya eşin girse keşke heyecanını alır.Sana diyorumda bende girmeden önce titriyodum
sagol canım. Ölçtürdük,13,9 çıktı. Yarın tekrar gidecegizBenimkide sarılık oldu hergün doktordayız en son 14,5 a kadar çıktı 15 sınırmış ama dünde beri düşmeye başladı
Sizede geçmiş olsun
Canlarimmmbizi soran dua eden agziniz dert gormesin insallah hepinizden Allah razi olsun. Iyiki varsiniz kuzularimmm
İnşallah, bakalım :)selam canım.. bol bol emzir geçer inşallahh..
Maşallah canım, sen annene kavuştun. Sıra senin bebeler de. Saglıkla sıhhatle kavuşun.Cektik canim bi kac biseyEki Görüntüle 2285044
Amin canimsagol canım. Ölçtürdük,13,9 çıktı. Yarın tekrar gidecegiz
korkma korkma, asıl şimdi başlıyor maraton
İnşallah, bakalım :)
Maşallah canım, sen annene kavuştun. Sıra senin bebeler de. Saglıkla sıhhatle kavuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?