Kızlar benim minik özelikle banyo yaptığı günun gecesi hep bı huzursuz oluyor uyuyor mesela yavrum 2 saat uyudu diyelim 6 7 kere sıkılarak ağlıyor geri dalıyor uykuya gaz masajı yapıyorm gazını çıkarmadan yatırmiyorm sanki bı yeri ağrıyor ama ben anlamıyorum karnı ağrıyor desem masaj yapıyorum sıcak havlu koyuyorum rahatlyor biraz ama sonra yine aynı sabahları kalktıktan sonra uykuya geçiş 2 3 saati buluyor bazen uyandiramiyodm şimdide uyutamıyorum.

Allah yardımcın olsun canım. Kolik olabilir

Acaba gazı mı var? O zamanda huysuz olabilirler.

Merhaba kizlarr ciktik biz 3 saat kadar oluyo. Ayaklarimdaki uyusukluk yeni yeni geciyor ilk firsatta size yaziyorum. bebislerimin durumu bin sukur ki cok iyi. Oglus 2850 kizim 2800 dogmus. Ilk kizimi cikardilar. Kuvozluk vs. durumumuz bin sukur ki olmadi suan yanimda yari uyuyo yari agliyolar bense spinalde isleme baslamadan yari uyutun beni dedim. Anesteziden sonra sonda istedim. bilincim yerindeydi ama zaten bisey hissetmedim cok rahat gecti hersey. Iki kere bitti mi diye bile sordum. Bebislerimi cikardilar temizleyip yanagima koydular mis kokulularimiii resim cekindik hemen. Darisi yavrusu hasretle bekleyen guzel hamis bacilarima olsun insallahhh.

oh cok şükür canım iyi olmanıza çok sevindim gözünüzaydın
bizim yerimizede öp kokla kuzularını
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Cok sevindim hepinizin iyi olmasina ,Hadi gözün aydın csnim

Gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh amiiin❤

Oyyy Maşallah maşallah çok şükür gözünüz aydın canım rabbim evlatlarnla sağlıklı güzel ömürler nasip etsin bundan sonrasında herşey kolay geçsin inşallah.

Gözünaydın cnmm Allah analı babalı büyütsün inşallah :)) mis gibidir şimdi onlar yaa :)) Allah kolaylık versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…