Ayyy çok şükür canım, çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyümelerini nasip etsin

oy oyyy maşallah maşallah. İyi olmanıza çok sevindim. Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunlar inşallah

Canım annende gelmiş çok sevindim. Sdn bu sıcakta nasıl taşıdın o karnı hemde iş yaptın, süpersin.

Benimde 9. Gün 16,7ye kadar yükselip sonra 15 küsüre düştü. Düşüşü gördükten sonra kan almadılar bugün 36. Gün hala gözleri sarı

15. Günden sonra aynısı benim bebişimde de oldu hala var o ağlama ve ıkınmayla kusmalarıda oluyor.

Ahh çok şükür canım çok sevindim sağlıkla büyüsün kuzucuklar

Kusma bizdede var hala bazen bı iki damla bazı günler hiç kusmuyor deminde emzirdm gazını cikardm yatrdm kustu baya yine emdiği çıkıyor sanki çocuğun bi iki damla neysede fazlasını çıkarıyor diyorm ama çok olunca aldığını geri çıkarıyor

Amin insallah canimmm. Rabbim yavrularini kucaklamayi nasip etsin sizlerde bu gunleri gorunnn

Sagol canimmm tasidim valla cok sukur az daha tasirdim ama bosuna minicik yerde skistirmaya ne gerek varmis minnoslarimi. Cok sukur saglikla kavustuk. Senin bebis nasil sen nasilsin

Orkide_sever Gözünüz aydın. Öyle mi böyle mi derken kavuştun bebişlerine Sağlıcakla büyütün inşallah. Bol sütlü gazsiz günler diliyorum bundan sonrasi için. Ama sen de biliyorsun anne olmak nedir Doğurdun bitti mi haayir asıl telaşlı günler uykusuz geceler başlıyor ama evlat için değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…