Ayyy çok şükür canım, çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyümelerini nasip etsinMerhaba kizlarr ciktik biz 3 saat kadar oluyo. Ayaklarimdaki uyusukluk yeni yeni geciyor ilk firsatta size yaziyorum.bebislerimin durumu bin sukur ki cok iyi. Oglus 2850 kizim 2800 dogmus. Ilk kizimi cikardilar. Kuvozluk vs. durumumuz bin sukur ki olmadi suan yanimda yari uyuyo yari agliyolar bense spinalde isleme baslamadan yari uyutun beni dedim. Anesteziden sonra sonda istedim. bilincim yerindeydi ama zaten bisey hissetmedim cok rahat gecti hersey. Iki kere bitti mi diye bile sordum. Bebislerimi cikardilar temizleyip yanagima koydular mis kokulularimiii resim cekindik hemen. Darisi yavrusu hasretle bekleyen guzel hamis bacilarima olsun insallahhh.
oy oyyy maşallah maşallah. İyi olmanıza çok sevindim. Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunlar inşallahMerhaba kizlarr ciktik biz 3 saat kadar oluyo. Ayaklarimdaki uyusukluk yeni yeni geciyor ilk firsatta size yaziyorum.bebislerimin durumu bin sukur ki cok iyi. Oglus 2850 kizim 2800 dogmus. Ilk kizimi cikardilar. Kuvozluk vs. durumumuz bin sukur ki olmadi suan yanimda yari uyuyo yari agliyolar bense spinalde isleme baslamadan yari uyutun beni dedim. Anesteziden sonra sonda istedim. bilincim yerindeydi ama zaten bisey hissetmedim cok rahat gecti hersey. Iki kere bitti mi diye bile sordum. Bebislerimi cikardilar temizleyip yanagima koydular mis kokulularimiii resim cekindik hemen. Darisi yavrusu hasretle bekleyen guzel hamis bacilarima olsun insallahhh.
Canım annende gelmiş çok sevindim. Sdn bu sıcakta nasıl taşıdın o karnı hemde iş yaptın, süpersin.Cektik canim bi kac biseyEki Görüntüle 2285044
Benimde 9. Gün 16,7ye kadar yükselip sonra 15 küsüre düştü. Düşüşü gördükten sonra kan almadılar bugün 36. Gün hala gözleri sarısagol canım. Ölçtürdük,13,9 çıktı. Yarın tekrar gidecegiz
korkma korkma, asıl şimdi başlıyor maraton
İnşallah, bakalım :)
Maşallah canım, sen annene kavuştun. Sıra senin bebeler de. Saglıkla sıhhatle kavuşun.
15. Günden sonra aynısı benim bebişimde de oldu hala var o ağlama ve ıkınmayla kusmalarıda oluyor.Kızlar benim minik özelikle banyo yaptığı günun gecesi hep bı huzursuz oluyor uyuyor mesela yavrum 2 saat uyudu diyelim 6 7 kere sıkılarak ağlıyor geri dalıyor uykuya gaz masajı yapıyorm gazını çıkarmadan yatırmiyorm sanki bı yeri ağrıyor ama ben anlamıyorumkarnı ağrıyor desem masaj yapıyorum sıcak havlu koyuyorum rahatlyor biraz ama sonra yine aynı sabahları kalktıktan sonra uykuya geçiş 2 3 saati buluyor bazen uyandiramiyodm şimdide uyutamıyorum.
Ahh çok şükür canım çok sevindim sağlıkla büyüsün kuzucuklarMerhaba kizlarr ciktik biz 3 saat kadar oluyo. Ayaklarimdaki uyusukluk yeni yeni geciyor ilk firsatta size yaziyorum.bebislerimin durumu bin sukur ki cok iyi. Oglus 2850 kizim 2800 dogmus. Ilk kizimi cikardilar. Kuvozluk vs. durumumuz bin sukur ki olmadi suan yanimda yari uyuyo yari agliyolar bense spinalde isleme baslamadan yari uyutun beni dedim. Anesteziden sonra sonda istedim. bilincim yerindeydi ama zaten bisey hissetmedim cok rahat gecti hersey. Iki kere bitti mi diye bile sordum. Bebislerimi cikardilar temizleyip yanagima koydular mis kokulularimiii resim cekindik hemen. Darisi yavrusu hasretle bekleyen guzel hamis bacilarima olsun insallahhh.
Kusma bizdede var hala bazen bı iki damla bazı günler hiç kusmuyor deminde emzirdm gazını cikardm yatrdm kustu baya yineCanım annende gelmiş çok sevindim. Sdn bu sıcakta nasıl taşıdın o karnı hemde iş yaptın, süpersin.
Benimde 9. Gün 16,7ye kadar yükselip sonra 15 küsüre düştü. Düşüşü gördükten sonra kan almadılar bugün 36. Gün hala gözleri sarı
15. Günden sonra aynısı benim bebişimde de oldu hala var o ağlama ve ıkınmayla kusmalarıda oluyor.
Ahh çok şükür canım çok sevindim sağlıkla büyüsün kuzucuklar
Amin canim Allah razi olsun darisi sizlere de olsun insallahhhAyyy çok şükür canım, çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyümelerini nasip etsin
Amin canim Allah razi olsun. Seninde evlatlarin hayirli evlatlar olsun canimmmmoy oyyy maşallah maşallah. İyi olmanıza çok sevindim. Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunlar inşallah
Amin insallah canimmm. Rabbim yavrularini kucaklamayi nasip etsinOrkide_sever canımm Allaha bin şükür yavrularını aldın sağ salim kucağına ömürleri uzun olsun sağlıkla büyüt inşallah darısı biz bekleyenlere olsun inşallah bizlerde yazalım böyle gruba doğum yaptık aldık kuzularımızı kucaklarımıza diye
Amin canim darisi sana da olsun insallahhh
Amim canim darisi sizlere de olsun insallahhhOrkide_sever Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla hayırlısıyla bir ömür nasip etsin sizlere Rabbim hayırlısıyla geride biz bekleyenlerin evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.
Sagol canimmmCanım annende gelmiş çok sevindim. Sdn bu sıcakta nasıl taşıdın o karnı hemde iş yaptın, süpersin.
Benimde 9. Gün 16,7ye kadar yükselip sonra 15 küsüre düştü. Düşüşü gördükten sonra kan almadılar bugün 36. Gün hala gözleri sarı
15. Günden sonra aynısı benim bebişimde de oldu hala var o ağlama ve ıkınmayla kusmalarıda oluyor.
Ahh çok şükür canım çok sevindim sağlıkla büyüsün kuzucuklar
13 gunluk olduk biz kullaniyoruz canimKızlar slm bebek bezi ne marka kullanıyorsunuz sleepy iyi diyorlar ama varmı kullanan?
Anne karnında belli ediyorlar demekki kendilerini. Benimki de çok hareketli olacak o zamanMerhaba kizlar ahh ben size hep dedim bu kiz cok yaramaz olacak diye. Cok cazgir coookkk. 2 kere isirdi mememi bende onun cop bacagini isiricam az kaldi
Kaç kilo da 2 numaraya geçtiniz canım?13 gunluk olduk biz kullaniyoruz canim
Cok memnunum hiç pişik,sızdırma yapmadı
(Ilk hafta 1 numara kullandık sonra 2 numaraya geçtik )
Çok tombik değil şuan 3.900gram amaKaç kilo da 2 numaraya geçtiniz canım?
Ben de1 numara 40lı olandan 2 paket almıştım başka almayayım o zaman, sağol canımÇok tombik değil şuan 3.900gram ama
1 numara sıktı canım
Belinide tam kapamadiği için ordan tastı hep
2 numara tam geldi
Iyikide 1 numaradan 1 paket almişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?