Merhaba kizlar ahh ben size hep dedim bu kiz cok yaramaz olacak diye. Cok cazgir coookkk. 2 kere isirdi mememi bende onun cop bacagini isiricam az kaldi
Canım nasılsın oğlun nasılCanım annende gelmiş çok sevindim. Sdn bu sıcakta nasıl taşıdın o karnı hemde iş yaptın, süpersin.
Benimde 9. Gün 16,7ye kadar yükselip sonra 15 küsüre düştü. Düşüşü gördükten sonra kan almadılar bugün 36. Gün hala gözleri sarı
15. Günden sonra aynısı benim bebişimde de oldu hala var o ağlama ve ıkınmayla kusmalarıda oluyor.
Ahh çok şükür canım çok sevindim sağlıkla büyüsün kuzucuklar
Geçmiş olsun adaçayı boğaza iyi geliyor.Selam kızlar ben hasta oldum maalesef sistem iptalBoğaz enfeksiyonu olmuşum yorgunluk vs tetikledi tabii. Bebeklerim 15 günlük oldular gaz durumları başladı bize de
Arkadaşlar merhaba. Bende bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum süreci biraz anlatır mısınız. Haziran'da aşılama yaptırdım bugün adet günüm yavaştan gelmeye başladı sanırım bu ay da olmadi galiba üzülüyorum ister istemez. Kendimden kısaca bahsedeyim. 1 buçuk yıllık evliyim 22 yaşındayım evlendiğimzden beri korunmuyoruz. Ama bı turlu çocuk sahibi olamadık hastaneye gitmeye karar verdik ve bende amh düşüklüğü çıktı yani yumurta rezervi azlığı deniyormuş. Bir sürü şeyler kürler, macunlar, vitaminler denedim ama olmadı bı turlu en sonunda işten ayrıldım çocuk sahibi olayım artık doğru düzgün tedavi olayım diye. Aşılama yaptırdık geçen ay ama zannediyorum ki o da olmadi. Tüp bebek düşünmeye başladık. Benim gibi yumurta kalitesizliği olan ama tüp bebekle hamile kalan var mı acaba. Uzun yazdım biraz kusura bakmayın yardımcı olursanız çok sevinirim
[/QUOTE
Merhaba Inşallah rabbim yüzünü güldürsün. Benim de amh düşüktü. 7 yaşında doğal yoldan bir kızım var. Simdi de 52 gunluk kızım kucağımda. Hic moralini bozma olmasa benim olmazdı yaşımda 35 oldu çünkü. Ilk olumsuz denemeden sonra 3ay Teatrio kullandim. Bilmiyorum faydası oldu mu. Hangi sehirdesin bilmiyorum ana bazı doktorlar amh düşüklüğü konusunda çok başarılı iyi araştırıp öyle başlamni tavsiye ederim. Inşallah gerek de kalmadan kavusursun bebeğine
Sagol canim Allah razi olsun. Uykusuzlugu sagolsunlar aylar oncesinden yasatip alistirdilarOrkide_sever Gözünüz aydın. Öyle mi böyle mi derken kavuştun bebişlerine Sağlıcakla büyütün inşallah. Bol sütlü gazsiz günler diliyorum bundan sonrasi için. Ama sen de biliyorsun anne olmak nedir Doğurdun bitti mi haayir asıl telaşlı günler uykusuz geceler başlıyor ama evlat için değer
Aminn canım Allah razı olsunAmin insallah canimmm. Rabbim yavrularini kucaklamayi nasip etsinsizlerde bu gunleri gorunnn
Gecmis olsun canim yaa kotu olmusSelam kızlar ben hasta oldum maalesef sistem iptalBoğaz enfeksiyonu olmuşum yorgunluk vs tetikledi tabii. Bebeklerim 15 günlük oldular gaz durumları başladı bize de
Sagol canim Allah razi olsun. Yok daha cikmadik aksam doktor tekrar gelicek ona gore karar verecek canim.Orkide_sever canım gözünüzaydın sağlıkla kavuştun miniklerine. Çıktın mı hastaneden
Çok geçmiş olaun canım Allah şifa versin tez vakitteSelam kızlar ben hasta oldum maalesef sistem iptalBoğaz enfeksiyonu olmuşum yorgunluk vs tetikledi tabii. Bebeklerim 15 günlük oldular gaz durumları başladı bize de
Amin canım sağolÇok geçmiş olaun canım Allah şifa versin tez vakitte
Belliydi belli. Asla sagima yatirmazdi vururdu. Kardesi hickirsa vururdu surekli keyfine duskundu. Oyle de keyfine duskunmus gercektenAnne karnında belli ediyorlar demekki kendilerini. Benimki de çok hareketli olacak o zaman
Benim cevabimi neden beğenmedinBiriniz de cevap verseydiniz keşke. Teşekkürler yinede iyi günler.
Ikinci kızım tüp bebek 2 denemede oldu. Ben de zamanında çok araştırdım okudum. Bir kişi bile olumlu olmuş okusam umitlendim.size de umit olsun diye hemen yazmak istedim.2018 de tüp bebek yaptıranlar diye bir sayfa var orada Ankarada tedavi goren arkadaşlar var istersen bakabilirsin. Çok beklemeden kavuşman ümidiyleYeni gördüm kusura bakmayın Ankara'dayım bende. Tüp bebekle mı hamile kaldınız doğal yoldan mı
Teşekkürler Allah razı olsunIkinci kızım tüp bebek 2 denemede oldu. Ben de zamanında çok araştırdım okudum. Bir kişi bile olumlu olmuş okusam umitlendim.size de umit olsun diye hemen yazmak istedim.2018 de tüp bebek yaptıranlar diye bir sayfa var orada Ankarada tedavi goren arkadaşlar var istersen bakabilirsin. Çok beklemeden kavuşman ümidiyle
Ben Antalya ivf de tedavi oldum.yurtdisindan bile o kadar çok gelen varki. Ve tanistigim herkes olumlu sonuç aldi. Sen de Ankaradaymissin orada da mutlaka guzel yerler vardır. Ben cani tatli biri olarak çok korkmustum ama süreç sandığım gibi degildiTeşekkürler Allah razı olsun
Toplam ne kadar sürüyor süreç. Yani yumurta bir kaç ayda mı toplandı yoksa bir ay da toplanıp transfer mı yapıldıBen Antalya ivf de tedavi oldum.yurtdisindan bile o kadar çok gelen varki. Ve tanistigim herkes olumlu sonuç aldi. Sen de Ankaradaymissin orada da mutlaka guzel yerler vardır. Ben cani tatli biri olarak çok korkmustum ama süreç sandığım gibi degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?