Geçmiş olsun adaçayı boğaza iyi geliyor.
Gaz başladıysa rezene ve kimyon çayı iç bol bol .bir de kiraz çekirdeği yastığını öneriyo kullananlar.
Sağol canım rezene içiyorum da kimyonu deneyeyim
Gecmis olsun canim yaa kotu olmus

Sagol canim Allah razi olsun. Yok daha cikmadik aksam doktor tekrar gelicek ona gore karar verecek canim.
Sağol canım bebek emzirmek dışında yatıyorum bugün. Çıkmazsan haber eder misin
Çok geçmiş olaun canım Allah şifa versin tez vakitte
Teşekkür ederim canım sağolasın

Toplam ne kadar sürüyor süreç. Yani yumurta bir kaç ayda mı toplandı yoksa bir ay da toplanıp transfer mı yapıldı
Merhabalar, ben de çikolata kisti sebebi ile 5 kere tüp bebek denedim. Süreç çok da zor değil ama bana transfer sonrası test gününü beklemek psikolojik olarak çok yıpratıcı geldi, heleki sonuç negatif olunca çok zor oluyor

Genelde adet olunca tedavi başlıyor (bazı doktorlar adet öncesi iğnelere veya dk hapına başlatabiliyor). Yumurta büyütücü iğneler, estojen ilaçları, vitaminler vs veriliyor genelde 2 hafta civarı sürüyor bu yumurta büyütme süreci ara ara kontroller oluyor. Yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapılıp 36 saat sonra yumurta toplama (opu) işlemi yapılıyor. Aynı gün erkekten sperm alınıyor. Yumurtalar döllendirilip kaçı gelişecek diye bekleniyor. Sonra taze transfer olacaksa 2,3,4 veya 5 gün sonra transfer oluyor sonra test günü bekleniyor (yumurta toplamadan 14 gün sonraya denk geliyor). Siz de yumurta rezervi azlığı varmış bence en az 3 ay vitamin takviyeleri, antioksidanlar kullanıp tedaviye öyle başlayın derim, yumurta sayı ve kalitesini arttırmaya yardımcı olur.

Canım nasılsın oğlun nasıl
Canım bizim gaz olayımıx kötü. Gazı olduğunda sanki eti kesilmiş gibi ağlıyor. Birde hala kucakta, besleyip yatağına yatan bebeklere hastayım. Sütüm biraz azaldı, senin dediğin damlayı almak istedim eczanelerde bulamadım. Kv sormuş neden yok diye eczacıda çok kimyasal içeriyor alan yok demiş. Sen memnunmusun bestlacdan

Canım ben içeriğini göndereyim istersen sana ben öyle abartı bir şey görmedim. Evet memnunun bir fincan rezene birde ondan içiyorum. Galactago vardı bir de sanırım ismini yanlış hatırlamıyorsam. Bizde gaz var ama abartı değil bazen geceleri coşuyor. Kimyon çayı diyordu gaz için Orkide_sever tarif ederse tekrardan yaparız belki. Netten de sipariş verebilirsin bestlac

Benim kız 11 günlük oldu hala doğum kilosundan 130 gr eksiği var kızlar başına gelen varmı tecrübesi olan ne önerirsiniz bana meme emiyor en geç 2 saate bir uyandırıp emziriyorum çok perişan olduk bu hali beni mahvediyor

Canım sarılıginin etkisi var kiloda emzirdikce alacağını düşünüyorum ben annen daha iyi bilir gerçi belkide yetmiyordur doymuyodur ebe bana bu ayın sonunda geldiğinde en az 500 gram almış olmalı almadysa mamaya geçmek zorundayız sütun yetmiyordur o zaman dedi seninle hemen hemen aynıydı bizim bebislerin kiloları bizimki sarılık olmadı o yüzden kilo kaybı çok olmadi sarılığı geçtiyse eğer emmesi iyi ise kilo alacaktır eminim strres yaptkca sütun etkilenir.

Canım slm sarılık baya düştü çok şükür
Doktor salı gününe kadr emzirmeye devam bakıcaz sonra dedi bende şaşırdım napacağımı
Bide bazen 15 -20 dk da emse 20 dk 30 dk sonra yine meme istiyor sende oluyormu böyle bir durum?acaba tekrar isteyince emzirmelimiyim

Oluyor canım ben isteyince veriyorum hatta şuan emzirdim yatrdm tekrar istiyor bı süre bekliyorum ağladığında veriyorm çünkü bazen memeye alınca oyun oynuyor almıyor üstünde uyumak istiyor uyumyck gibiyse veriyorum sende ver 5 dkda olsa emsin

Selam kızlar ben çok kötü oldum ateş Boğaz ağrısı. Bebekleri bile sabaha karşı emzirebildim gece boyu annem baktı çok zor hastalık kendimden çok bebekleri düşünüyorum

Selam kızlar ben çok kötü oldum ateş Boğaz ağrısı. Bebekleri bile sabaha karşı emzirebildim gece boyu annem baktı çok zor hastalık kendimden çok bebekleri düşünüyorum
Canım çok geçmiş olsun tez zamanda geçsin inşaallah anne çökünce bütün sistem cokuyor dedikleri doğru gerçekten

Canım çok geçmiş olsun tez zamanda geçsin inşaallah anne çökünce bütün sistem cokuyor dedikleri doğru gerçekten
Sağol canım ya inşallah. Kesinlikle öyle bugün biraz daha iyi uyandım çok şükür. İlaç kullanmasamok zor işim için rahat değil ama

Maşallah canım, sende saglıkla kavuşursun inşallah
Çok geçmiş olsun canım, ikizlerle hasta olman iyi olmamış. Biran önce atlatırsın. Tavuk suyu çorba iyi gelir karabiberli

Sağol canım çok şükür biraz daha iyiyim. Sana da hayırlı olsun az kalmış kavuşmana
Maşallah canım, sende saglıkla kavuşursun inşallah
Çok geçmiş olsun canım, ikizlerle hasta olman iyi olmamış. Biran önce atlatırsın. Tavuk suyu çorba iyi gelir karabiberli
Sağol canım o kadar iştahsızım ki ilaç içmek için bir lokma ekmek zor yiyordum annem sütlü çorba yapmış akşama da tavuk yaptırayım olmazs

Tecrübeli annişler size bir soru. Hastane için bebeğe 10lu güzel bir hastane çıkış seti aldım foto filan çekilmek için, bi de 2 tane 5li takım aldım yedek onlar daha normal şeyler. İlk etapta giydirmek için o normal takımlardan mı versem doğum haneye ? Güzel takımını versem kan, leke vs olur mu diye düşündüm foto çekimine kullanamam sonra. Odaya gelince güzel takımını giydiririz.Ne dersiniz?

Evet öyle yap canım bende foto çekimi yapılacağını bilseydim böyle yapardm kesinlikle ilk hastane çıkışını verdim ertesi gün fotoğrafci getirmiş eşim sürpriz yapmis diğer 5 li takımı giydrmistm onunla çekildik mecbur diğeri kirlendi ister istemez yani 5 li olanı hemşirelere ver canım.

Tamam canım çok sağol aslında adı üstünde hastane çıkış seti hastaneden çıkarken giydirmek lazım demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…