Bizim herkes 10lu takım aldı annemde kvdede almışlar bizde kendi begendiğimizi aldık kendi aldıgımızı fotograf cekiminde kullanırım diye düsündüm
Ama dogumhaneye annemin aldıgını mı kvnin aldıgını mı versem bilemedim ikisi de kesin gücenir
Kv sonradan aldı alma 10lu dedigim halde
Esimde annemin aldıgını cok begenmedi. Cok zor bu isler

Senin işin zormuş cidden bebek ilk çıktığı anda foto çekiliyor o yüzden doğum haneye verdiğinle de fotoları olacak. Hatta o yüzden ben en güzel gördüğüm 2.takımı doğum haneye vermek için hazırladım. En güzeli dediğimi de foto çekimi olursa o zaman giydircem

Kızlar 25+4 hamileyim yüzümde aşırı şişmeyle hastaneye geldim piroteyin kaçağı var tansiyon ilacı başladım yatıyorum ve tansiyonum küçük 7 8 büyük 12 13 cikiyo aynı şeyleri yaşayanlar lütfen yardım 30 gorurmuyuz

Aynı şeyi yaşayan ben kan sulandırıcı da kullanıyor musun o da bayağa faydalı. Benim 24 saatlik idrarda 590 çıktı protein. Tansiyon sadece bi kaç kere 13_14 civarı oldu ama ilaç başladık. Genelde tansiyon normal. Sıfır tuz, bol protein şeklinde besleniyorum. Tuzsuz beslenme şişliklere faydalı. Çok şükür 29a geldim ben, doktorumun olumsuz bir düşüncesi yok. Önemli olan tedbirli olmak, bebeğin gelişiminde de bi sıkıntı yoksa sorun yok. Birde sıcaklarda koru kendini, fazla yorulma, sinir stres yapma.

24 saate bakmadik idrar kültüründe protein 3+ yazıyor beni bilgilendirir mısın

Şuan hastanede yatıyorum tansiyon hep normal cikiyo

Kan sulandırıcı hep kullandım tiransfer den beri

24 saate bakmadik idrar kültüründe protein 3+ yazıyor beni bilgilendirir mısın
24 saatlik idrarda protein taraması diye bi tahlil var onu yaptırırsan daha sağlıklı bir sonuç alırsın canım. 24 saat boyunca yaptığın idrarı topluyorsun toplam protein kaçağına bakıyorlar

Şuan hastanede yatıyorum tansiyon hep normal cikiyo
Allah Allah hastaneye niye yatırdılar ki acaba. Benim el ayak yüz şişmesi oldu 21.haftada ama hafif düzeyde, ayakkabılarım yüzüklerin olmuyordu doktor hemen önce tuzu kes dedi sonra idrarda protein taraması yaptırdı. Sonuç yüksek çıkınca protein ağırlıklı beslenmemi söyledi. Tuz ve karbonhidrat bu durumu olumsuz etkiliyor. Tansiyonum da bi kaç kere hafif yüksek çıkınca günde 2 tane tansiyon ilacı başladım. Ben de başta çok panik yaptım ama bayağa araştırdım, bu şekilde dikkat ederek ve tansiyon ilacı kullanarak çoğu kişi 38.haftalara rahatça gelmiş sağlıkla doğum yapmış.

Benim doktorum benden daha çok pimpirikli tedbiri bırakamam diyo bakalım ne olacak gerçekten 30 bitermi ya

Süper ben de kullanıyordum. Bu preklampsi riski olunca kanın akışı ile ilgili sıkıntı oluyormuş o yüzden kan sulandırıcı veriliyormuş. Ama biz zaten baştan beri kullanıyoruz
Dün okadar ağladım ki sudan çıkmış balık gibi kızıma bir şey olucak korkusuyla daha çok küçük

Benim doktorum benden daha çok pimpirikli tedbiri bırakamam diyo bakalım ne olacak gerçekten 30 bitermi ya
Başka bir sorunun yoksa, tansiyon 13ün üstüne çıkmıyorsa tabiki 30lara gelirsin hiç üzülme. Ben de 21.haftada bu rahatsızlığı duyunca çok korktum, hastane çantası bile hazırlamaya başladım ama bak çok şükür 30 oldum sayılır. Üstelik çok şükür tansiyon ilacı fayda ediyor. Ama ben hep sakin, mutlu kalmaya çalışıyorum. Bi kere bi şeye üzülüp çok ağladım tansiyon hemen 14 oldu. Tekrar söylüyorum sinir, stres, üzüntü, yorgunluk, sıcak, tuz, karbonhidrat yasak

Dün okadar ağladım ki sudan çıkmış balık gibi kızıma bir şey olucak korkusuyla daha çok küçük
Biliyorum zor ama ağlamak daha çok olumsuz etkiliyor. Eğer ki tansiyonun 15in üstüne çıksa o zaman risk çok büyüktü ama 13-14 çok korkulacak rakamlar değil, ilaçla düşer hiç üzülme boşuna. Bebişin eksikleri varsa netten onlara bakmaya başla kafanı dağıtmak için

Gözünaydın canım :) sağlıkla büyüt yavrularını inşallah.

Ne yediklerini bana liste şeklinde atarmisin canım bu ara seni rahatsız edicem
Estağfurullah ne rahatsızlığı. Sabah 2 yumurta, 2 kibrit kutusu kadar tuzsuz (tatlı) lor, domates-salatalık-yeşillik, 1 dilim ekmek (tam buğday, çavdar, kepek vs.). Ara öğün yapıyorum 1 meyve - süt. Meyve olarak genelde 1 küçük armut veya 6-7 tane kiraz veya 1 şeftali yiyorum. Öğlen ve akşam muhakkak et, tavuk, balık, köfte veya kıymalı-etli yemek yiyorum ; yanında çorba, salata, yoğurt, çok açsam 1 dilim ekmek (ekmeği günde maksimum 2-3 dilim yiyorum). Akşam üzeri yine ara öğün yapıyorum 1 avuç çiğ fındık, badem, ceviz yanında bazen az kuru üzüm veya kuru kayısı veya meyve. Akşam da en geç 8 buçuk gibi bi ara öğün daha yapıyorum genelde 1 avuç çiğ çekirdek veya kabak çekirdeği yiyorum çayla güzel oluyor ben bu listeyi kafamca uydurdum doktorum okeyledi. Önemli olan hergün bol protein almak. Arada kaçamak oluyor, bazen dışarıda yediğim oluyor ama tuzlu yiyince hemen acaip şişiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…