25.Hafta mın içindeyim ikiz gebelik.. Rahim ağzı kısalığım 1 cm e düşmüş ya dikiş ki dikişi doktorlar öneriyor ya yatış yapılacak şuan bana. Allah rızası için herşeyin yolunda gitmesi için dua eder misiniz arkadaşlar
Gecmis olsun canim Allah yardimciniz olsun. insallah hersey yolunda gider
Farkli doktor gorusu almak herzaman iyidir ama dikis icinde belli bi sure var diye biliyorum sen doktora gidene kadar yerinden mecbur kalmadikca kalkma bol bol dinlen
Insallah gececek bu zor zamanlar
Hayır sütümde var emiyor habire kilo alımida iyi ne bilem hastaneden ciktgmzdan beri 650 gram aldı maşallah kuzum sagiyorm sütü yeterli 60 70 ml bı göğüsten geliyor zaten kusuyor bide oda ayrı gece bı saat emdi yarım saat birini yarım saat birini geri kustu ağız dolusu bu refluye ne iyi geliyor bilen varmı ?
Selam kızlar
Bugun 8 günlük olduk. Dün de göbeğimiz düştü. Yarın ilk banyomuzu yapacağız.
Sizler nasılsınız?
Bugun doktora gittik, sarılık düşmeye başlamış şükür. Çarşamba kontrol.
Süt arttırıcı bestlak damla aldık. Kullanmaya başladım. Bakalım fayda edecek mi?
25.Hafta mın içindeyim ikiz gebelik.. Rahim ağzı kısalığım 1 cm e düşmüş ya dikiş ki dikişi doktorlar öneriyor ya yatış yapılacak şuan bana. Allah rızası için herşeyin yolunda gitmesi için dua eder misiniz arkadaşlar
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bebeklerini korusun. Daha çok küçükler. İnşallah bir çare bulunur. Bencede hastanede yatman gerekli. Allah yardımcınız olsun
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bebeklerini korusun. Daha çok küçükler. İnşallah bir çare bulunur. Bencede hastanede yatman gerekli. Allah yardımcınız olsun
Benimki artarak devam etti. Doktor az ve sık besle demişti. Bide nette reflü yatagı gördüm. Faydası var mıdır bilmiyorm. Oglumda alışkanlık haline geldi kusmak. Gerçi her bebek bir olmaz. İnşallah sizinki geçicidir
Benimki artarak devam etti. Doktor az ve sık besle demişti. Bide nette reflü yatagı gördüm. Faydası var mıdır bilmiyorm. Oglumda alışkanlık haline geldi kusmak. Gerçi her bebek bir olmaz. İnşallah sizinki geçicidir
Sevgili tüp bebekle hamile kalan güçlü anneler ben de dondurulmuşlar ile denemeye gidecegim daha yeni negatifi aldım 1 hafta geçti ama sizleri görünce mutlu ve umutlu oluyorum dualarınızda lütfen bana da bu mutluluğu tatmam için yer verin
julican
cancanim kusura bakma bugun duymamisim telefonu paketim bitmis donemedim geri. Gecmis olsun canim yarin iyi bir konusun doktorla esinle de karar verin insallah hakkinizda hayirlisi olur. Ama uzulme dinlenerek bu sekilde zamaninda doguranlarda var biliyorsun.