Gecmis olsun canim Allah yardimciniz olsun. insallah hersey yolunda gider
Farkli doktor gorusu almak herzaman iyidir ama dikis icinde belli bi sure var diye biliyorum sen doktora gidene kadar yerinden mecbur kalmadikca kalkma bol bol dinlen
Insallah gececek bu zor zamanlar

Ben bi çare bulamamıştım oglumda

Selam kızlar
Bugun 8 günlük olduk. Dün de göbeğimiz düştü. Yarın ilk banyomuzu yapacağız.
Sizler nasılsınız?

Bugun doktora gittik, sarılık düşmeye başlamış şükür. Çarşamba kontrol.
Süt arttırıcı bestlak damla aldık. Kullanmaya başladım. Bakalım fayda edecek mi?

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bebeklerini korusun. Daha çok küçükler. İnşallah bir çare bulunur. Bencede hastanede yatman gerekli. Allah yardımcınız olsun

Pekii ne zaman geçti canım kaç aylık olunca ya da azaldı.
Benimki artarak devam etti. Doktor az ve sık besle demişti. Bide nette reflü yatagı gördüm. Faydası var mıdır bilmiyorm. Oglumda alışkanlık haline geldi kusmak. Gerçi her bebek bir olmaz. İnşallah sizinki geçicidir

Bende reflu yatagi var canim cok memnun kaldik evin heryerine tasiyorum onu iyikide almisim

julican cancanim kusura bakma bugun duymamisim telefonu paketim bitmis donemedim geri. Gecmis olsun canim yarin iyi bir konusun doktorla esinle de karar verin insallah hakkinizda hayirlisi olur. Ama uzulme dinlenerek bu sekilde zamaninda doguranlarda var biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…