Ne beter şeymiş şu ödemInsallah canim ama odem gibi durmuyor cok sert. Gobek deligim mi kaydi icerde yada baska bisey mi korkutuyo. Ayaklarimin odemi de cok baska bisey spinalin hic odem yaptigini okumadim canim. Nasil indiririm ne iyi gelir arastiriyorum. Sicakta nemde durmayin diyo buranin sicaginda imkansizzz.
Benim doktorum da 24 saatlik yapsaydı keşke, gerek duymadı, en son sağlık ocağında çıkınca o da tahlil istedi işte. Sıcakların çok etkisi var, damarlar genişliyormuş, o da ödem yapıyormuş. Önceki hamileliklerinde olmamış mıydı böyle bir sorun peki?Protein ağırlıklı beslen dediler diye hem öğlen hem akşam et, tavuk, balık tarzı bişey yemeye çalışıyorum canım. Sebze yemeği yapsam bile içine biraz kıyma veya et koyuyorum. Bebiş acaip kilo almaya başladı
Benim 24 saatlik idrarda 592 mg/24saat çıktı. Ya sıcaklar ya da bebeğin büyümesi bilmiyorum tansiyon ilacına rağmen tansiyonum 12/7 civarlarında sürekli. Demekki ilaç içmesem yükselecek.
Arkadaşın idrar çıkışı da sıkıntılıymış doktor belki ondan yatırmıştır
Bu benim ilk gebeliğiö canım. Bende çikolata kistleri var ondan kaynaklı olabileceğine dair araştırmalar varmış. Arkadaşımın 3 çocuğu var sadece 2.çocukta yaşamış bu sorunu. Dediğin gibi sıcaklar çok etkiliyor, bütün damarlarım aşırı belirgin hale geldi sıcaklardan iyice genleştiler sanırım.B
Benim doktorum da 24 saatlik yapsaydı keşke, gerek duymadı, en son sağlık ocağında çıkınca o da tahlil istedi işte. Sıcakların çok etkisi var, damarlar genişliyormuş, o da ödem yapıyormuş. Önceki hamileliklerinde olmamış mıydı böyle bir sorun peki?
Aaa pardon canım ben profil fotoğrafından öyle bir çıkarıma vardım, başkasıyla karıştırıyorum demek ki, Eylül annelerindeki başka bir anne adayıyla karıştırdım sanırım.Bu benim ilk gebeliğiö canım. Bende çikolata kistleri var ondan kaynaklı olabileceğine dair araştırmalar varmış. Arkadaşımın 3 çocuğu var sadece 2.çocukta yaşamış bu sorunu. Dediğin gibi sıcaklar çok etkiliyor, bütün damarlarım aşırı belirgin hale geldi sıcaklardan iyice genleştiler sanırım.
Su da iciyorum wcye de cikiyorum canim ama yurumek yok gibi bisey bol bol oturup bebek emziriyorum surekli.Benimde öyleydi canım tuvalete zor oturuyodm sanki oturunca patliyacak gibi oluyordu bacaklarım baya iki katı kalınlaşti kopmle bacaklarım ellerim ayaklarım geriliyordu yani korktum hatta hemşireyi aradm bol su iç tuvalete cik yoksa geçmez dedi bide yürüyodm evde habire
Ee inşallah dua niyetine geçmiştir diyelimAaa pardon canım ben profil fotoğrafından öyle bir çıkarıma vardım, başkasıyla karıştırıyorum demek ki, Eylül annelerindeki başka bir anne adayıyla karıştırdım sanırım.
Oturur vaizeytte ayaklarını uzat altına yastık koy en azından.Su da iciyorum wcye de cikiyorum canim ama yurumek yok gibi bisey bol bol oturup bebek emziriyorum surekli.
Bu konu da bilgim yok malesef. Benim o sıkıntım henüz olmadı çok şükür. Tansiyon ilacı da idrar söktürüyor aslında belki o da fayda eder.Kızlar ödem söktürücü iğne vurduk şimdi bi idrara çıksam sonra kendim yapabilirmiyim yani idrara cikiyorum ama az az
Canım emzirriken ayağıni altına sehpa sandalye yüksek bişey koy emzirmen uzun sürüyodur senin iki bebek olunca yüksekte olsun ayağın madem.Su da iciyorum wcye de cikiyorum canim ama yurumek yok gibi bisey bol bol oturup bebek emziriyorum surekli.
Canım bnm ki öyleydi dün farkettik sütüm beslemeyip aç bırakıyormuş sabah başlıodu 4-5 gibi 7-8 e kadar uyumuyordu dün doktor mama başlattı hiç yapmadı yattı uyuduKızlar bizimki 18 günlük oldu sizin bebisler de sabahları uyumuyormu? 6 da kalktk 11 e kadar yolu var uyumuyor bide şu inatçı hıçkırığımz var allahm tam uyuyor çocuk hıçkırıkla geri kalkıyor
Hayır sütümde var emiyor habire kilo alımida iyi ne bilem hastaneden ciktgmzdan beri 650 gram aldı maşallah kuzum sagiyorm sütü yeterli 60 70 ml bı göğüsten geliyor zaten kusuyor bideCanım bnm ki öyleydi dün farkettik sütüm beslemeyip aç bırakıyormuş sabah başlıodu 4-5 gibi 7-8 e kadar uyumuyordu dün doktor mama başlattı hiç yapmadı yattı uyudu
Gecmis olsun canimm insallah sorun yasamazsiniz. Bence dikis daha iyi iki arkadasim da dikisle cok sukur biraz daha bekletip kucaklarina aldilar bebeklerini25.Hafta mın içindeyim ikiz gebelik.. Rahim ağzı kısalığım 1 cm e düşmüş ya dikiş ki dikişi doktorlar öneriyor ya yatış yapılacak şuan bana. Allah rızası için herşeyin yolunda gitmesi için dua eder misiniz arkadaşlar
Canım çok geçmiş olsun dikiş çok geç olmadan yapılmalı bence baya bı zaman kazandırır size dualarm seninle ve bebeklerinle25.Hafta mın içindeyim ikiz gebelik.. Rahim ağzı kısalığım 1 cm e düşmüş ya dikiş ki dikişi doktorlar öneriyor ya yatış yapılacak şuan bana. Allah rızası için herşeyin yolunda gitmesi için dua eder misiniz arkadaşlar
Canım inşallah bi süre daha sabreder bebişler. Doktoruna güveniyorsan o ne derse onu yap25.Hafta mın içindeyim ikiz gebelik.. Rahim ağzı kısalığım 1 cm e düşmüş ya dikiş ki dikişi doktorlar öneriyor ya yatış yapılacak şuan bana. Allah rızası için herşeyin yolunda gitmesi için dua eder misiniz arkadaşlar
Kadın Doğumcu dikişi önerimem dedi üniversite hastanelerinde ki perinatolog a sevk etti. Ona yarın gidebileceğizGecmis olsun canimm insallah sorun yasamazsiniz. Bence dikis daha iyi iki arkadasim da dikisle cok sukur biraz daha bekletip kucaklarina aldilar bebeklerini
Doktorum kararsız başka yere sevk etti daha oraya da gidemedik yarın gidebileceğiz başka perinatolog u aradım benim devamlı gittiğim oda asla dikiş olmaz diyorCanım inşallah bi süre daha sabreder bebişler. Doktoruna güveniyorsan o ne derse onu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?