Ben ayaklarının altına vuryordum parmagmla burnunu skiyordm az çok uykusunu açıyordu oda yine uyanmazsa altını degistiriyordum artk en son öyle uyaniyordu şimdide uyumuyor
saol canım simdi de özellikle geceleri uyumak bilmiyor ayarımız yok
Bana kulağıyla oyna, ayak tabanlarını okşa, birde yan yatır hızlı hızlı sırtını sıvazla ve cene altına dokun demişti doktor

Canım annen gittimi?
teşekkur ederim
Aynı durumdayız 10 dk da memede uyuyakalıyor içemiyor düzgün yataga koyunca da baslıyor aglamaya eşimle pert durumdayız 2 mizi de yorgunluktan maffetti

Amin canimmm. Oglumun masallahi varda bu cadi kizla napicam bilmiyorum. Midesi delik sanki surekli emesi var emzik tikicam az kaldi
Oyy kurban olurum yaa benimde karnımda biri çok uslu biri çok yaramaz hiç durmuyor resmen seninde kız öyle miydi yoksa çok mu hareket ederdi

İnşallah canım korkma Allahın izni ile benim arkadsşım 2 cm lik açıklıkla 5.5 hafta yattı evde 37 4 te ikizlerini aldı kucağına sağ salim gelsinler inşallah

Böylelikle de kucağa alışıyor tabi bebek emzik verdin mi canim sen

Bugun 6.gunum negatif cikti oyuzden umudum kirildi.5.gun emriyosuydu.
Yooo bugün hep yattım nerdeyse. Ama havalar serinledi ya acaba ayaklarımı mı üşüttüm diye geldi aklıma. Yine de korktum doğum sancısı nasıl bişey hiç bilmediğim için
Kötü düşünme canım sancı olsa bence hissedersin sancı değildir muhtemelen

Bugun 6.gunum negatif cikti oyuzden umudum kirildi.5.gun emriyosuydu.
Canım benim 3. Gün embriyosuydu 6. Gün erken gebelik testi ile öğrendim benim ikizmiş ondan erken göstermiş transfer gününü saymıyorsun değil mi kan için de idrar içinde bekle biraz bazen geç tutunmalar yaşanabiliyor

Sonunda 38+3de hastane cantasini hazirladim
Hastane yakin diye bu rahatligim ne olacak bilmiyorum
Esimde bi turlu park yatagi kurmuyo
Cocuk dogacak ortada yatak yok
Ben 30.haftafa hazırladım çantayı gerçi ufak tefek eksiklikler var hala. Benim de senin tam tersi evim hastaneye çok uzak, gel git yapamayız diye panik yapıp hazırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…