Canım valla Allah kolaylik versinn hepimize.Benim bebekler uyaninca 4 saat uyanik kaldigi oluyohele dun biri uyudu saniye gecmeden digeri kalkti onunla saatlerce debelenip uyutunca digeri kalkti. En son kiz kucagimda mutfakta yemek yaptim
Bugun 7.gunum yine negatif olmadi.ilaclari biraktim.adetimde gidecem.7. gün idrarda silik 2.cizgi vardı. 9. Gün kanda pozitifti. Dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi idi.
İyi olmana sevindim.Büyük ihtimal üşütmüşüm ayaklarıma çorap giydim, bacaklarımı pike ile sıkıca sarıp yattım geçmiş ağrı çok şükür. Sıcak iyi gelmiş
Bence kanda baktırmadan ilaçlarını bırakma canım nolur nolmaz. Kanda da negatif çıkarsa o zaman bırakırsınBugun 7.gunum yine negatif olmadi.ilaclari biraktim.adetimde gidecem.
Sağol canımİyi olmana sevindim.
Kan verdim bugun sonuclarini daha almadim.ama hic zorlamaya gerek yok olmadi.ilaclari biraktim ki biran once adet olayim.normalde test gunum adet gunumde.Bence kanda baktırmadan ilaçlarını bırakma canım nolur nolmaz. Kanda da negatif çıkarsa o zaman bırakırsın
saol canım simdi de özellikle geceleri uyumak bilmiyorBen ayaklarının altına vuryordum parmagmla burnunu skiyordm az çok uykusunu açıyordu oda yine uyanmazsa altını degistiriyordum artk en son öyle uyaniyordu şimdide uyumuyor
teşekkur ederimBana kulağıyla oyna, ayak tabanlarını okşa, birde yan yatır hızlı hızlı sırtını sıvazla ve cene altına dokun demişti doktor
Canım annen gittimi?
Aynı durumdayız 10 dk da memede uyuyakalıyor içemiyor düzgün yataga koyunca da baslıyor aglamaya eşimle pert durumdayız 2 mizi de yorgunluktan maffettiKızlar benim küçük hanım gündüzden akşama geçiş uykusnda sürekli emiyor artk ben bitap düşüyorum emiyor o yorulunca bırakıyorum yatağına 5 dk sonra basıyor çığlığı gören der 2 gündür aç çocuk memeyi alıyor ağzına 2 dk emiyor çıkarıyor tekrar alıyor 5 dk emiyor ağzında duruyor öyle yatağına biraknca ağlıyor böyle 4 saat falan emiyor yani sizin bebeklerde sürekli emmek istiyor mu?
Bu arada artık pes ettm emzik vereyim dedim almıyor kesinlikle.
Allah tez zamanda saglıklı gebelik nasip etsin canımKan verdim bugun sonuclarini daha almadim.ama hic zorlamaya gerek yok olmadi.ilaclari biraktim ki biran once adet olayim.normalde test gunum adet gunumde.
Kan sonucum 0 cikti. Progestan fitil kullanmaya devam etsem bu sefer adetim gecikecekti.oyuzden biraktim.Allah tez zamanda saglıklı gebelik nasip etsin canımdoktora da danısıp bıraksaydın Allahtan ümit kesilmez
Kanda da negatiif.Bence kanda baktırmadan ilaçlarını bırakma canım nolur nolmaz. Kanda da negatif çıkarsa o zaman bırakırsın
Oyy kurban olurum yaa benimde karnımda biri çok uslu biri çok yaramaz hiç durmuyor resmen seninde kız öyle miydi yoksa çok mu hareket ederdiAmin canimmm. Oglumun masallahi varda bu cadi kizla napicam bilmiyorum. Midesi delik sanki surekli emesi var emzik tikicam az kaldi
İnşallah canım korkma Allahın izni ile benim arkadsşım 2 cm lik açıklıkla 5.5 hafta yattı evde 37 4 te ikizlerini aldı kucağına sağ salim gelsinler inşallah25+6. gündeyiz. Dün öğlen hastaneden çıktık. Sancılar normal olunca evde ilaç tedavisine devam ederek bir bakalım dedi doktor, salı kontrolüm var, gerek duyarsak yatırırız tekrar hastanede çok yatmakta iyi değil dedi doktor. Rahim ağzı uzunluğu 1 cm. Böyle sabit kalmasını planlıyoruz güzel haftalara kadar.
Böylelikle de kucağa alışıyor tabi bebek emzik verdin mi canim sensaol canım simdi de özellikle geceleri uyumak bilmiyorayarımız yok
teşekkur ederim
Aynı durumdayız 10 dk da memede uyuyakalıyor içemiyor düzgün yataga koyunca da baslıyor aglamaya eşimle pert durumdayız 2 mizi de yorgunluktan maffetti
Bugun 6.gunum negatif cikti oyuzden umudum kirildi.5.gun emriyosuydu.
Kötü düşünme canım sancı olsa bence hissedersin sancı değildir muhtemelenYooo bugün hep yattım nerdeyse. Ama havalar serinledi ya acaba ayaklarımı mı üşüttüm diye geldi aklıma. Yine de korktum doğum sancısı nasıl bişey hiç bilmediğim için
Canım benim 3. Gün embriyosuydu 6. Gün erken gebelik testi ile öğrendim benim ikizmiş ondan erken göstermiş transfer gününü saymıyorsun değil mi kan için de idrar içinde bekle biraz bazen geç tutunmalar yaşanabiliyorBugun 6.gunum negatif cikti oyuzden umudum kirildi.5.gun emriyosuydu.
Hayırlısı olsun canım. Kaçıncı denemen bilmiyorum ama ben 5.denemede hamile kalabildim. İnşallah sen benim kadar beklemezsin ama umutsuz olma diye yazıyorum bunu. Her tedavi yeniden yazı tura atmak gibi. Yani her tedavi yeniden bir şans bir umut.Kanda da negatiif.
Ben 30.haftafa hazırladım çantayıSonunda 38+3de hastane cantasini hazirladim
Hastane yakin diye bu rahatligim ne olacak bilmiyorum
Esimde bi turlu park yatagi kurmuyo
Cocuk dogacak ortada yatak yok
Doğum sancısı olmadığına emindim çünkü sürekli bir ağrıydı ama ilk doğum olacak tecrübe bilgi sıfır ondan insan az da olsa korkuyor.Kötü düşünme canım sancı olsa bence hissedersin sancı değildir muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?