- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
Haklısın canım daha önce gebelikte yaşamadık ki kıyas yapalım bende bazen ağrım olduğunda korkuyorum ters giden birşey mi var diye sağ salim gelsinler inşallah isme karar verdiniz mi pekiDoğum sancısı olmadığına emindim çünkü sürekli bir ağrıydı ama ilk doğum olacak tecrübe bilgi sıfır ondan insan az da olsa korkuyor.
Bana 100 lü paket 14 gün gittiSaye- Orkide_sever Kızlar ikizler için 0 numara bez mi kullanıyorsunuz? İlk zaman için 0 alayım diyorum ama kaç adet alsam bilemedim de. Kaç tane almalıyım sizce?
MaşallahBana 100 lü paket 14 gün gitti1 numara tabi
Canım kullanmama gibi bı durun olmuyor sagiyorsn mecbur ben almadım sütüm geldi bebek ememedi mecbur sagdm acil aldm keşke önceden alsaydm dedim göğüslerm catliyck sandm bian saginca rahatladm manuel aldm ben işimi gordu o an için şimdi zaten gerek yok çünkü bebek fazlasyla emiyor.Arkadaşlar bir de benim ikizlerim olcak nasipse. Acaba süt sağma makinası almak şart mı. İlk gebeliğim. Baya da pahalı. Alıp da kullanmazsam dokunur şimdine zaman lazım oluyor acaba ?
Ben şuana kadar 160 tane 1 numara kullandmMaşallahbende 120 li alsam çok mu diyordum. Bir hafta gitmez o zaman
Aynen canım. 1 damla ıslak istemiyorlarMaşallahbende 120 li alsam çok mu diyordum. Bir hafta gitmez o zaman
Benimkilere 1 numara oldu canim prematurede giyemedilerSaye- Orkide_sever Kızlar ikizler için 0 numara bez mi kullanıyorsunuz? İlk zaman için 0 alayım diyorum ama kaç adet alsam bilemedim de. Kaç tane almalıyım sizce?
İnşallah canım. 35.haftaya sağlıkla ulaşsa sonrası kolay inşallahHaklısın canım daha önce gebelikte yaşamadık ki kıyas yapalım bende bazen ağrım olduğunda korkuyorum ters giden birşey mi var diye sağ salim gelsinler inşallah isme karar verdiniz mi peki
Kiz cok hareket etmezdi ama cok rahatsiz olurdu sagima yatarsam veya kardesi hickirirsa huysuzun teki oldugu belliydiOyy kurban olurum yaa benimde karnımda biri çok uslu biri çok yaramaz hiç durmuyor resmen seninde kız öyle miydi yoksa çok mu hareket ederdi
Lazim olmadi ve olmayacak gibiArkadaşlar bir de benim ikizlerim olcak nasipse. Acaba süt sağma makinası almak şart mı. İlk gebeliğim. Baya da pahalı. Alıp da kullanmazsam dokunur şimdine zaman lazım oluyor acaba ?
İyi maşallah. Prematüre bez almış mıydın pekiBenimkilere 1 numara oldu canim prematurede giyemediler
Canım yarım saat emiyor Ömer emdikten sonra hala aranıyor ağlıyor uykuya geçemiyor, mama veriyorum o zaman uyuyorCnm mamayi neye gore karar verip veriyosun yetmedigine
Benimkiler 23 günlük oldu canım ben daha yeni 1 numaraya geçtim. 0 numara baya kullandım ben. Sleepy almıştım ilk etapta 0 numara o büyük geldi, primanın 0 numarasını aldım o daha küçüktüSaye- Orkide_sever Kızlar ikizler için 0 numara bez mi kullanıyorsunuz? İlk zaman için 0 alayım diyorum ama kaç adet alsam bilemedim de. Kaç tane almalıyım sizce?
Evde olduğum zaman gerek duymuyorum canım. İşe başlayınca lazım olacak bana bir buçuk ay sonraArkadaşlar bir de benim ikizlerim olcak nasipse. Acaba süt sağma makinası almak şart mı. İlk gebeliğim. Baya da pahalı. Alıp da kullanmazsam dokunur şimdine zaman lazım oluyor acaba ?
Amin inşallah bende öyle güzel haftalara gelip benim gibi olanlara güzel hikayeme örnek olurumİnşallah canım korkma Allahın izni ile benim arkadsşım 2 cm lik açıklıkla 5.5 hafta yattı evde 37 4 te ikizlerini aldı kucağına sağ salim gelsinler inşallah
Evle hastanenin arasinda sadece otopark var kadin dogum servisi bizim apartmana bakiyoBen 30.haftafa hazırladım çantayıgerçi ufak tefek eksiklikler var hala. Benim de senin tam tersi evim hastaneye çok uzak, gel git yapamayız diye panik yapıp hazırladım
Almadim canim 1 numara bez almistim. olmazsa buyuk gelirse 0 numara aldiricaktim gerek kalmadiİyi maşallah. Prematüre bez almış mıydın peki
Ayy ayni durum 2 gundur benim kizda var emiyo iki gogsumu yetmiyo ustune araniyo memede uyumaya calisiyo dalamiyo falan en son mama yiyince rahatlayip uykuya dalabiliyo. Ogluma 50ml sut yeterken kiza neden iki gogsum yetmiyo hala cozemedim. Oysa oglum guzel kilo almis kiz normal karar almis.Canım yarım saat emiyor Ömer emdikten sonra hala aranıyor ağlıyor uykuya geçemiyor, mama veriyorum o zaman uyuyor
Benimkiler 23 günlük oldu canım ben daha yeni 1 numaraya geçtim. 0 numara baya kullandım ben. Sleepy almıştım ilk etapta 0 numara o büyük geldi, primanın 0 numarasını aldım o daha küçüktü
Evde olduğum zaman gerek duymuyorum canım. İşe başlayınca lazım olacak bana bir buçuk ay sonra
E o zaman bence sen doğumdan sonra direk eve geç doktor eve kontrole gelsinEvle hastanenin arasinda sadece otopark var kadin dogum servisi bizim apartmana bakiyo
Ben rahat olmayimda napayim
Ayyy olamaz o kadar çabuk muKızlar daha ilk aydan adet oluyorum daha 40ım çıkmadı karnım parçalanacak gibi inş parol keser. Bende emziriyorum en az 6 ay adet olmam diye seviniyordum geldi başımın belası endometriyozis ağrıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?