Pastörize sütten yapılmışsa -zaten içindekilerde yazar-hiçbir zararı yok hergun yiyorum benKızlar canım dondurma istiyor dün biraz yedim ama acaba yesem zarari olurmu 9 haftaligim
Çocuk karında bronşit olur falan diyolar ya o yüzden sordmBen iki haftadir hergun birtane yiyorm. Ne gbi bir zararı olacak ki?
Işte havalar daha tam ısınmadıgi için çocuk karında bronsit olur diyolarPastörize sütten yapılmışsa -zaten içindekilerde yazar-hiçbir zararı yok hergun yiyorum ben
Aminnnİcini ferah tut canm benim insallah saglikla aliriz hepimizde kucağımıza Rabbim yardimcimiz olsun.
Ben 7+3 kuzum ancak bakabildim kusamıyorum ben oda kötü galiba bilemedim öğürmekten ağzımdan çıkıcak Mİğdem Kasım kasım kasılıyorumAy bende ya ama hafifleyecek insallah yaknda diye bekliyorum umutla. Yavastan yemek yemeye basladm cok sukur. Sen kac haftaliksin canm?
Hayda bunuda ilk defa duydum. Ctesi kontrolum var bi soraym bakim doktorum ne dicek.Işte havalar daha tam ısınmadıgi için çocuk karında bronsit olur diyolar
Canm hayirla duyarsnz insallah senin dogum ekime mi denk geliyor? Daha kucuk heralde bebekMerhaba kızlarBen 3 hafta oldum öğreneli ancak gelebildim aranıza. İnşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi Ben de yarın gidiyorum doktora inşaallah kalp atışlarını duyacağız ilk kez bu hafta
Aynen bende surekli ayni durumdaym nadiren kusabildim kaslmaktan icim yapisti dedigin gbi. Ama benim azalmaya basladi insallah seninde azalir zamanlaBen 7+3 kuzum ancak bakabildim kusamıyorum ben oda kötü galiba bilemedim öğürmekten ağzımdan çıkıcak Mİğdem Kasım kasım kasılıyorum
İnşaAllah kuzumm bu gün biraz daha iyiydim Bi gün canım çıkıyor Bi gün normal yaşıyorum bunada şükür her gün olsa herhalde kaburgalarımın ağrısından duramam çünkü kasılmak ağrı yapıyorAynen bende surekli ayni durumdaym nadiren kusabildim kaslmaktan icim yapisti dedigin gbi. Ama benim azalmaya basladi insallah seninde azalir zamanla
Bir gün rahatlatıyor bebişler bizi demekki bende aynı durumdayımİnşaAllah kuzumm bu gün biraz daha iyiydim Bi gün canım çıkıyor Bi gün normal yaşıyorum bunada şükür her gün olsa herhalde kaburgalarımın ağrısından duramam çünkü kasılmak ağrı yapıyor
Olur sor istersenHayda bunuda ilk defa duydum. Ctesi kontrolum var bi soraym bakim doktorum ne dicek.
Bir gün rahatlatıyor bebişler bizi demekki bende aynı durumdayımZaman öyle ya da böyle geçecek ümidiyle bekliyorum insallah en yakın zamanda geçecek
Sağolsunlar düşünceli yavrularımız :))
Kuzumm çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum Rabbim yavruna kavuştursun önceki kalbi duran yavrunda bir belirti oldu mu hissettirenkızlar merhaba bende ekim annesi olacağım Allah nasip ederse . Şuan 8+3 üz . Benim de yoğun mide bulantım var artık sabahları kalkar kalkmaz kusuyorum . Gün içi bulantılar devam . Bu benim 2. Gebeliğim ilki 9. Haftalarda kalbi durmuştu . Yeniden aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum . Rabbime emanetiz . Bana da 7. Haftada doktorum mide bulantılarımı hafifletmesi amacıyla bi vitamin takviyesi verdi . Ama ne yazıkki feci halde alerji oldum, nefes almakta bile zorlandım ve soluğu acilde aldım . İlk kez birşeye alerjim oldu o da Bulantı habına. İstemeyerek ilaçlı serum almak zorunda kaldım . Şimdi ise bulantıyı dert etmemeye çalışıyorum . Geçen haftaki hayati tehlikeden sonra, şükür ediyorum . Yavrularımız sağlıkla gelsin . Rabbim kollarımızı boş bırakmasın . Yarın da doktor kontrolümüz var . İnşallah iyidir evladım . Allah nasip ederse sizinle gün sayacağım buradan . Hepinize sevgiler
Göğüs hassasiyetim azalmıştı ve mide bulantım birden kesildi . Şöyleki 3-4 gün sonraydı gideceğim kontrol ve ben o gün hissetmiş gibi erken gitmek istedim . Zaten gittiğimizde doktor bugün durmuş yüksek ihtimalle demişti . Şimdi o kadar pinpirikliyim ki . Elimde olsa sürekli kontrol ettirmek istiyorum . Mide bulantım biraz azalsa acaba birşey mi oldu diyorum . Çok zor . Rabbim kimseye yaşatmasın .Kuzumm çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum Rabbim yavruna kavuştursun önceki kalbi duran yavrunda bir belirti oldu mu hissettiren
Kızlar yani mide bulantısı azalınca bi sorun mu oluyor illaki ben 10.haftaya girdm dün ve bugün midem bulanmadi yani normal mi degilmiBir gün rahatlatıyor bebişler bizi demekki bende aynı durumdayımZaman öyle ya da böyle geçecek ümidiyle bekliyorum insallah en yakın zamanda geçecek
Aslında kimisinin hiç midesi bulanmıyor gebelikle bir ilgisi Yok diyorlar . Benimde 9 haftam doldu 10. Hafta içindeyim sabah biraz bulantım oldu. Gün boyu nerdeyse hiç olmadı . Bugün kalça kemiklerim çok ağrıdı . Kötüye yormak istemiyorum biraz yormuştum kendimi çamaşır katlarken oldu hemen iş yapmayı bırakıp yattım geçti çok şükür . Ben daha önce bi kayıp yaşadığım için çok pinpirikleniyorum . Geçen hafta pazar günü de bulantım azdı yine evham yapmıştım doktora gittik gayet sağlıklıydı . İnsanın elinde değil işte . Aynı acıları yaşamayı bile göz önüne getiremiyorum . Allah bizi ve meleklerimizi korusun .Kızlar yani mide bulantısı azalınca bi sorun mu oluyor illaki ben 10.haftaya girdm dün ve bugün midem bulanmadi yani normal mi degilmi
Canm benim hayirla alirisn insallah bebegini kucagina saglikla sihhatle icini ferah tutmaya calis dua et mutlaka hergun uyaninca uyumadan aklna geldikce. Benimde bulantilarm azalmaya basladi 11+4 uz bugun. Dun kontrolum vardi doktorum artik azalmaya baslar dedi. Her hamilelik farklidir ozeldir oyuzden hic uzme kendini ve kesinlikle yormamaya calis bunyeni. Dikkat et kendine ve bebegineAslında kimisinin hiç midesi bulanmıyor gebelikle bir ilgisi Yok diyorlar . Benimde 9 haftam doldu 10. Hafta içindeyim sabah biraz bulantım oldu. Gün boyu nerdeyse hiç olmadı . Bugün kalça kemiklerim çok ağrıdı . Kötüye yormak istemiyorum biraz yormuştum kendimi çamaşır katlarken oldu hemen iş yapmayı bırakıp yattım geçti çok şükür . Ben daha önce bi kayıp yaşadığım için çok pinpirikleniyorum . Geçen hafta pazar günü de bulantım azdı yine evham yapmıştım doktora gittik gayet sağlıklıydı . İnsanın elinde değil işte . Aynı acıları yaşamayı bile göz önüne getiremiyorum . Allah bizi ve meleklerimizi korusun .
Benimde azalıyor bu aralar yok gibi Ay Allah korusun bebeklerimiziGöğüs hassasiyetim azalmıştı ve mide bulantım birden kesildi . Şöyleki 3-4 gün sonraydı gideceğim kontrol ve ben o gün hissetmiş gibi erken gitmek istedim . Zaten gittiğimizde doktor bugün durmuş yüksek ihtimalle demişti . Şimdi o kadar pinpirikliyim ki . Elimde olsa sürekli kontrol ettirmek istiyorum . Mide bulantım biraz azalsa acaba birşey mi oldu diyorum . Çok zor . Rabbim kimseye yaşatmasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?