2019 Ekim Anneleri Burada Toplanalım...

hamileliginizi ilk ne zaman öğrendiniz

• 1hafta önce

OY: 11 22,4%
  • 5 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 3 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 1 gün önce

OY: 5 10,2%
  • Veya burda yazılı olmayan başka bir günde

OY: 21 42,9%

• Ankete Katılan
    49
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Son adet tarihim 1 ocak. Bebegim 7+0 ve kalp atisini duymadik. Kalp atisini gec duyan var mi aranizda. Oglum 3 yasinda. onda da son adet tarihim 19 ocakti ve 20 martta kalp atisini duymustuk. Yine de cok endiselendim

Merhaba, hayırlı olsun bebeğin. Ben de kızımda sat'a göre 9 haftalık, gelişimine göre 8 haftalıkken kalp atışını görmüştüm. Dr. geç döllenme olabileceğini söylemişti. Kızım şimdi 3,5 yaşında. Çok şükür çok güzel bir hamilelik geçirdim. İnşallah senin de öyle olur. İlk haftalar biraz heyecanlı geçiyor.

Merhaba hanmlar. Bende 9+0 hamileyim. 10 ekim gibi görünüyor kismetse insallah. 6+3 te kalp atisi duyduk cok sukur sonraki kontrolum 11 haftada. Aşırı derecede bulantm var mutfaga kesinlikle giremiyorm insanlardan ten kokularindan yemekten bardak kokusundan aklnza gelebilcek her kokudan rahatszm: kesinlikle gun icinde cok az sey yiyebiliyorm kuru bir simit yada pogaca cok az su. Meyvelerin tamamindan tiksindim. Sut yogurt peynir yiyemiyorm. Sizde de boyle mi? Cok zorlaniyorm halsizlik oluyor bitkin düşüyorum ve calisiyorum tum gun ayaktaym. Son günlerde kalpte çarpıntı gozumde kararmalar olmaya basladi. Napcam boyle bilmiyorum

Merhaba bende de çok mide bulantısı kusma var ama yemek falan yapabiliyorum sdce çay içemiyorm ve tatlı şeyler pek yiyemiyorm artık genelde ekşi ve tuzlu yiyorm

Merhaba bende de çok mide bulantısı kusma var ama yemek falan yapabiliyorum sdce çay içemiyorm ve tatlı şeyler pek yiyemiyorm artık genelde ekşi ve tuzlu yiyorm
Ay yok canm ben mutfağımn kapısını kapattm. Buzdolabmi anneme bosalttirdim. Su almak icin bile açtığımda dolap kokuyor gbi geliyor. On kere sildirdim oysa ki dolabı herkes kokmadgni söylüyor ama bana kokuyor malesef.

Peki çok Kusuyormusun

Peki çok Kusuyormusun
Yok hergun kusmuyorm mesela kokulardan rahatsz olunca boyle asiri bulantim geliyo ozaman kusuyorm. Oyle her sabah duzenli kusmam filan yok. Ama iste sadece simit cubuk tarzi kuru seyler yedigimden midem bos ve rahat oldugundan da olablr.

Bide her sabah bulanti yada kusmaniz varsa 6-7 tane cig kuru nohut alin agziniza iyi geliyor mide asitini aldgindan sistiginden heralde

Bide iki gündür sürekli ya Safi zikrediyorum. Allahm sen yardm et sifa ver ayakta durmam icin guc ver diye dua ediyorum. İki gündür daha rahatm. Okulda çünkü cok zorlaniyordm her tenefus wc ye kostur kostur zor atyodum kendimi kokulardan iste hep rahatsz oluyodum ama sukur iki gundur daha iyiyim

benim de en son adet tarihim 28.01.2019
cumartesi doktora gittik keseyi gördük ama kalp atışı için erken dedi doktor
10 gün sonra gel dedi bakalım inşallah hayırlısıyla duyarız.

Kızlar bayadır yazamıyorum bende dün doktora gittim bebeğim çok şükür iyi kalp atışlarını gördüm 1 cm olmuş dedi doktor 7+2 olmuşuz

Slm kızlar bizde 8 haftalık olduk çok şükür ama mide bulantısından çok halsizsim neler denemiyorum olmuyor açlık hissi var ama yiyemiyorum koku feci bi şekilde burnumun direğini kırıyor eşimin nefesinden bile uzak durmaya çalışıyorum o derece ne olacak bu halimiz bilmiyorum Allah diyorum sadece

Çubuk yoğurt bu şekilde besleniyorum haftalardır anne olmak zor rabbim sabır versin bu durumları atlatalım malesef herkes 13. Haftada rahatlıcaksın diyor insallah hemen rahatlarız

Amin canm insallah. Bende 10+2 yim. Kokular beni mahvetti. Kendi evimden mutfağımdan tiksindim. Limon yiyorum resmen portakal gbi o rahatlatıyor. Cig kuru nohut yiyorum. Cubuk kraker. Beyaz leblebi. Baskada yediğim birsey yok. Rabbim yardmcmz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…