- 6 Şubat 2019
- 141
- 93
- 18
- 31
İnşallahAmin canm insallah. Bende 10+2 yim. Kokular beni mahvetti. Kendi evimden mutfağımdan tiksindim. Limon yiyorum resmen portakal gbi o rahatlatıyor. Cig kuru nohut yiyorum. Cubuk kraker. Beyaz leblebi. Baskada yediğim birsey yok. Rabbim yardmcmz olsun
ay aynen inşallah kuzumÇubuk yoğurt bu şekilde besleniyorum haftalardıranne olmak zor rabbim sabır versin bu durumları atlatalım malesef herkes 13. Haftada rahatlıcaksın diyor insallah hemen rahatlarız
İnsallah canım gerçekten hamileleğin zor bir evresiymiş . Zaman geçecek elbet bizde kilolar alacağızay aynen inşallah kuzum
Aslında kilo kaybetme konusunda şuan tam zamanı çünkü düzeldiğimizde yeriz ama az yeriz böylece doğumdan sonra kilolarımızı daha çabuk veririz bakalımİnsallah canım gerçekten hamileleğin zor bir evresiymiş . Zaman geçecek elbet bizde kilolar alacağız
Benm devam ediyo ilk başta ki gibi değil ama büyüdükçe basamıyorum ellerimle ve kaşıntı çok oluyo kahve rengi olan yeriKızlar gögüs hassasiyeti ağrısı azalan varmı
Ah yok bu durumu atlatayım kilo alayım bir elbet verilirAslında kilo kaybetme konusunda şuan tam zamanı çünkü düzeldiğimizde yeriz ama az yeriz böylece doğumdan sonra kilolarımızı daha çabuk veririz bakalım
bende öyle ama açlıktan diye tahmin ediyorum az zorluyorum yiyorum bu seferde halsiz oluyorum o ilaç iyimi bende istesem uykudan uyandırıyor beni kraker yiyorum hemen .. bende yemek yemeyi özledimAh yok bu durumu atlatayım kilo alayım bir elbet verilirsabah bulantı yatarken bulantı öğürmeler beni benden aldı .. doktor zofer adında ilaç verdi çok faydasını gördüm ama kullanmak istemiyorum o yüzden zor atlatıyorum
Ya çok ağır bir ilaç benim de 7 haftamda hastanede yatmak zorunda kaldım bulantılarım çok şiddetliydi . Mecbur doktor verdi bende hapı yarım bölüyorum akşamları içiyorum . Doktorunla konus gerek görürse verir canımbende öyle ama açlıktan diye tahmin ediyorum az zorluyorum yiyorum bu seferde halsiz oluyorum o ilaç iyimi bende istesem uykudan uyandırıyor beni kraker yiyorum hemen .. bende yemek yemeyi özledim
Benim azaldi canm ilk zamanlardaki gbi degil. Suanda en buyuk rahatszlgm bulanti ve mide yanmasi.Kızlar gögüs hassasiyeti ağrısı azalan varmı
Yaa bi sorayım bakalım zaten doktora danışmadan alamamYa çok ağır bir ilaç benim de 7 haftamda hastanede yatmak zorunda kaldım bulantılarım çok şiddetliydi . Mecbur doktor verdi bende hapı yarım bölüyorum akşamları içiyorum . Doktorunla konus gerek görürse verir canım
Benimde öyle ve inanılmaz miğde bulantım var öğürmekten yoruldumBenim azaldi canm ilk zamanlardaki gbi degil. Suanda en buyuk rahatszlgm bulanti ve mide yanmasi.
Kullan korkma ben ilk hamileliği onla geçirdim simdi yine kullanıyorum. Zararı olsa vermezlerAh yok bu durumu atlatayım kilo alayım bir elbet verilirsabah bulantı yatarken bulantı öğürmeler beni benden aldı .. doktor zofer adında ilaç verdi çok faydasını gördüm ama kullanmak istemiyorum o yüzden zor atlatıyorum
Mecbur alıyorum canım dayanılmaz bulantılara tek cozümKullan korkma ben ilk hamileliği onla geçirdim simdi yine kullanıyorum. Zararı olsa vermezler
Ay bende ya ama hafifleyecek insallah yaknda diye bekliyorum umutla. Yavastan yemek yemeye basladm cok sukur. Sen kac haftaliksin canm?Benimde öyle ve inanılmaz miğde bulantım var öğürmekten yoruldum
Ben iki haftadir hergun birtane yiyorm. Ne gbi bir zararı olacak ki?Kızlar canım dondurma istiyor dün biraz yedim ama acaba yesem zarari olurmu 9 haftaligim
İcini ferah tut canm benim insallah saglikla aliriz hepimizde kucağımıza Rabbim yardimcimiz olsun.kızlar merhaba bende ekim annesi olacağım Allah nasip ederse . Şuan 8+3 üz . Benim de yoğun mide bulantım var artık sabahları kalkar kalkmaz kusuyorum . Gün içi bulantılar devam . Bu benim 2. Gebeliğim ilki 9. Haftalarda kalbi durmuştu . Yeniden aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum . Rabbime emanetiz . Bana da 7. Haftada doktorum mide bulantılarımı hafifletmesi amacıyla bi vitamin takviyesi verdi . Ama ne yazıkki feci halde alerji oldum, nefes almakta bile zorlandım ve soluğu acilde aldım . İlk kez birşeye alerjim oldu o da Bulantı habına. İstemeyerek ilaçlı serum almak zorunda kaldım . Şimdi ise bulantıyı dert etmemeye çalışıyorum . Geçen haftaki hayati tehlikeden sonra, şükür ediyorum . Yavrularımız sağlıkla gelsin . Rabbim kollarımızı boş bırakmasın . Yarın da doktor kontrolümüz var . İnşallah iyidir evladım . Allah nasip ederse sizinle gün sayacağım buradan . Hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?