2019 Ekim Anneleri Burada Toplanalım...

hamileliginizi ilk ne zaman öğrendiniz

• 1hafta önce

OY: 11 22,4%
  • 5 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 3 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 1 gün önce

OY: 5 10,2%
  • Veya burda yazılı olmayan başka bir günde

OY: 21 42,9%

• Ankete Katılan
    49
İnşallah

İnsallah canım gerçekten hamileleğin zor bir evresiymiş . Zaman geçecek elbet bizde kilolar alacağız
Aslında kilo kaybetme konusunda şuan tam zamanı çünkü düzeldiğimizde yeriz ama az yeriz böylece doğumdan sonra kilolarımızı daha çabuk veririz bakalım

Aslında kilo kaybetme konusunda şuan tam zamanı çünkü düzeldiğimizde yeriz ama az yeriz böylece doğumdan sonra kilolarımızı daha çabuk veririz bakalım
Ah yok bu durumu atlatayım kilo alayım bir elbet verilir sabah bulantı yatarken bulantı öğürmeler beni benden aldı .. doktor zofer adında ilaç verdi çok faydasını gördüm ama kullanmak istemiyorum o yüzden zor atlatıyorum

bende öyle ama açlıktan diye tahmin ediyorum az zorluyorum yiyorum bu seferde halsiz oluyorum o ilaç iyimi bende istesem uykudan uyandırıyor beni kraker yiyorum hemen .. bende yemek yemeyi özledim

bende öyle ama açlıktan diye tahmin ediyorum az zorluyorum yiyorum bu seferde halsiz oluyorum o ilaç iyimi bende istesem uykudan uyandırıyor beni kraker yiyorum hemen .. bende yemek yemeyi özledim
Ya çok ağır bir ilaç benim de 7 haftamda hastanede yatmak zorunda kaldım bulantılarım çok şiddetliydi . Mecbur doktor verdi bende hapı yarım bölüyorum akşamları içiyorum . Doktorunla konus gerek görürse verir canım

Yaa bi sorayım bakalım zaten doktora danışmadan alamam

Kullan korkma ben ilk hamileliği onla geçirdim simdi yine kullanıyorum. Zararı olsa vermezler

kızlar merhaba bende ekim annesi olacağım Allah nasip ederse . Şuan 8+3 üz . Benim de yoğun mide bulantım var artık sabahları kalkar kalkmaz kusuyorum . Gün içi bulantılar devam . Bu benim 2. Gebeliğim ilki 9. Haftalarda kalbi durmuştu . Yeniden aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum . Rabbime emanetiz . Bana da 7. Haftada doktorum mide bulantılarımı hafifletmesi amacıyla bi vitamin takviyesi verdi . Ama ne yazıkki feci halde alerji oldum, nefes almakta bile zorlandım ve soluğu acilde aldım . İlk kez birşeye alerjim oldu o da Bulantı habına. İstemeyerek ilaçlı serum almak zorunda kaldım . Şimdi ise bulantıyı dert etmemeye çalışıyorum . Geçen haftaki hayati tehlikeden sonra, şükür ediyorum . Yavrularımız sağlıkla gelsin . Rabbim kollarımızı boş bırakmasın . Yarın da doktor kontrolümüz var . İnşallah iyidir evladım . Allah nasip ederse sizinle gün sayacağım buradan . Hepinize sevgiler

Kızlar canım dondurma istiyor dün biraz yedim ama acaba yesem zarari olurmu 9 haftaligim

İcini ferah tut canm benim insallah saglikla aliriz hepimizde kucağımıza Rabbim yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…