2019 EKiMDE HAMILE KALANLAR

sonuçç ne merak ettim ama bence şimdiden hsyırlı olsun
sorduğun için teşekkür ederim 2. kez kan verdim dün ama bu akşama çıkacak kan sonucu doktora gittim çok erken kanı takip edelim dedi umarım devam eder kendimi hamile olarak kabul etmeye başladım artık olumlu düşünmek gerekiyormuş

Ben de 5. Haftayi bitirmek üzereyim. 5+5 de kalp atislarini duyduk. Hafif kasık agrılarım oluyor arada. Gögüslerim şiş ve acılı. Özel doktora gitseniz sanırim sizi rahatlatacaktir. Devlet hastahanesine gittiniz sanirim.

Hayır özel hastahaneye gittim.

Selam hanımlar ilk kan testim çarşamba günü14.17 idi. dün kan verdim 39.80 çıktı artış normal mi yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba hanimlar sanirim en erken ogrenen benim ben adetime 7 gun kala ogrendim evde test yaptm cikti sali kan verdim 17 cikti persembe yine verdim 42 cikti cok sukur 2.gebeligim ama heyecan cok var

Kızlar benim kesenin dışında rahimde kanama var ben dışarıdan bunu hiç görmedim ultrasonda gösterdi doktor dikkat et dedi düşük riski dedi progestan verdi iki hafta sonra gel dedi sizce de çok geç değil mi

Arladaslar gece tuvalete uyaniyorum saatim fix 3.30 gibi sonra uykular yalan. Midem bulaniyor. Size de oluyor mu? Zombi gibiyim.
gece boyu ayaktayım dıyebilirim.gun içinde de fırsat buldukca uyuyorum.mide bulantısı da var.cubuk krakerle gezıyorum resmen o bastırıyo biraz.lavoboya gıtcem dıe su içesim gelmiyoo

gece boyu ayaktayım dıyebilirim.gun içinde de fırsat buldukca uyuyorum.mide bulantısı da var.cubuk krakerle gezıyorum resmen o bastırıyo biraz.lavoboya gıtcem dıe su içesim gelmiyoo

ben çalışıyorum keşke uyuyabilsem aynen su içmiyorum.. kaç artı kaç sın ? arada kasık ağrısı, rahim sızlaması oluyor mu?

içimi rahatlattınız igm negatif googledan kötü şeyler okuyunca etkilendım doktor kontrolum persembe günü ALLAH sağ sağlım kucagımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah rabbim sağlı
içimi rahatlattınız igm negatif googledan kötü şeyler okuyunca etkilendım doktor kontrolum persembe günü ALLAH sağ sağlım kucagımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun bize

Kizlarrrr mide bulantisi ve kusma yaşamaya başladınız mı sizde kokuda hassasiyet yorgunluk sürekli uyku hali vs neler var sizde neler değişti eskiye göre

Kizlarrrr mide bulantisi ve kusma yaşamaya başladınız mı sizde kokuda hassasiyet yorgunluk sürekli uyku hali vs neler var sizde neler değişti eskiye göre
7.haftadayım bugün mide bulantım başladı kokulara hassaslık yorgunluk hepsi mevcut ayrıca sarı akıntım vardı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…