- Konu Sahibi Beatrice00
-
sorduğun için teşekkür ederimsonuçç ne merak ettim ama bence şimdiden hsyırlı olsun
Hayır 8. hafta da gideceğim.Kalp attışlarıni duydunuz mu?
Hayır özel hastahaneye gittim.Ben de 5. Haftayi bitirmek üzereyim. 5+5 de kalp atislarini duyduk. Hafif kasık agrılarım oluyor arada. Gögüslerim şiş ve acılı. Özel doktora gitseniz sanırim sizi rahatlatacaktir. Devlet hastahanesine gittiniz sanirim.
E doktorunuz problem yok demis. Allah'ın izniyle birşey yoktur insallah. Kalp atışlarını belki kendisi duymuş size bilgi vermemistir.Hayır özel hastahaneye gittim.
vajinal utrasonda gorduk canım.toplam ıkı defa gıttık doktora ikiside vajınaldı.3 hafta sonraya tekrar cagırdı doktorumVajinal ultrason mu normal mi yaptilar
gece boyu ayaktayım dıyebilirim.gun içinde de fırsat buldukca uyuyorum.mide bulantısı da var.cubuk krakerle gezıyorum resmen o bastırıyo biraz.lavoboya gıtcem dıe su içesim gelmiyooArladaslar gece tuvalete uyaniyorum saatim fix 3.30 gibi sonra uykular yalan. Midem bulaniyor. Size de oluyor mu? Zombi gibiyim.
gece boyu ayaktayım dıyebilirim.gun içinde de fırsat buldukca uyuyorum.mide bulantısı da var.cubuk krakerle gezıyorum resmen o bastırıyo biraz.lavoboya gıtcem dıe su içesim gelmiyoo
Benimde pozitif yani kızamıkçık geçirmişim igm şuan oluyor igg geçirilmiş bağışıklık kazanılmış oluyor korkmayınkızlar kan testi yaptırıp rubella ıgg si pozitif cıkanlar varmı
içimi rahatlattınız igm negatif googledan kötü şeyler okuyunca etkilendım doktor kontrolum persembe günü ALLAH sağ sağlım kucagımıza almayı nasip etsinBenimde pozitif yani kızamıkçık geçirmişim igm şuan oluyor igg geçirilmiş bağışıklık kazanılmış oluyor korkmayın
Anti rubella igg yüksek çıkmış bende şimdi arkadaş demiş gerçi geçirilmiş hastalık demekmiskızlar kan testi yaptırıp rubella ıgg si pozitif cıkanlar varmı
Amin inşallah rabbim sağlıiçimi rahatlattınız igm negatif googledan kötü şeyler okuyunca etkilendım doktor kontrolum persembe günü ALLAH sağ sağlım kucagımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun bizeiçimi rahatlattınız igm negatif googledan kötü şeyler okuyunca etkilendım doktor kontrolum persembe günü ALLAH sağ sağlım kucagımıza almayı nasip etsin
7.haftadayım bugün mide bulantım başladı kokulara hassaslık yorgunluk hepsi mevcut ayrıca sarı akıntım vardı idrar yolu enfeksiyonu olmuşumKizlarrrr mide bulantisi ve kusma yaşamaya başladınız mı sizde kokuda hassasiyet yorgunluk sürekli uyku hali vs neler var sizde neler değişti eskiye göre
Canim bende 7 haftaligim yarin kalp atisi icin gidicem dogumun ne zaman benimki 2 tammuz,7.haftadayım bugün mide bulantım başladı kokulara hassaslık yorgunluk hepsi mevcut ayrıca sarı akıntım vardı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?