- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Beatrice00
-
canım bu durum kimyasal gebelik çok sık olabilen bir durum . korkacak birsey yok sadece dr git ve değerin düşmesini kontrol ettir. genelde kimyasal gebelikten sonra daha çabuk hamile kaldıklarını söyleyenler varKızlar ben hamile değilmişim adetime 3 gün kala hcg 15 çıkmıştı bugün yani 3 gün sonra tekrar baktırdım 14 çıktıbu dış gebelik yada kist gibi bişeyden ötürü mü olur? Kendi kendime gelin güvey olmuşum
Benimde 5 haftalık ve ağrım var aynenKizlar benimde daha cok yeni 5 haftalik ama sag ve sol kasigim cok agriyor neden olabilir
Canım benim beyaz akıntım var, kabızlığı geçen hafta yaşamıştım bu hafta iyiyim, ara ara kasık batmalarım mevcut onun dışında başka bir belirtim yokKizlar selam, merak ediyorum sizin akintinizin rengi nasil? Bir de kabizlik yasiyor musunuz? Bi da kasiginizda agri yapiyor mu? Tesekkurler
Akintim beyaz , sağ kasigim ağrıyor kasiliyor..bacagima vuruyor ağrı ama Dr bebekten değildir dedi ağrı ben hamile olduğumu bilmeden önce çok ağır kaldırıp çok iş yaptım ondan oturuolabilir...ben daha kanıma baktirmadim yarin saglik ocağına gidicem ama sistemde sorunvarmis siber saldırı yüzünden inşallah yarına geçer.Kizlar selam, merak ediyorum sizin akintinizin rengi nasil? Bir de kabizlik yasiyor musunuz? Bi da kasiginizda agri yapiyor mu? Tesekkurler
Senin gibi boylr yazdım yazdım okurdum hamileler neler hissediyor die. Bi guruba yazdım bi gun bende koskoca yazacağım hamileyim die ve o ay hamile kaldımGünaydın kızlar,bende ekim bitmeden hamile olduğumu öğrenirim inşallhBata 2gün var,göğüs hassasiyetim ve az kasık ağrım var,bakalım nasip olacak mı bu ay bitmeden
Benim. Akintimda beyaz, bugun tam.5 haftalik oldum karnim kaşınıyor, batmalar var hafiften onun disinda iyi cok şükürKizlar selam, merak ediyorum sizin akintinizin rengi nasil? Bir de kabizlik yasiyor musunuz? Bi da kasiginizda agri yapiyor mu? Tesekkurler
Betan kac? Kese icin 2bini gecmesi gerekiyor.Benimde akıntım vardı durdu 2 gündür tık yok sol kasığıma ani hareketlerde ağrı giriyor belim aşırı ağrıyor bulaşıkları makineye dizip peşine yatıyorum o derece yanidoktora gittim rahmin kalınlaşmış gebelik başlamış gibi aksi bir durum yok dedi başka bir şey demedi kese VS yok demekki
Aklina kötüyü getirme canım, bu belirtiler dis gebelik olcak diye bisey yok normam gebelik belirtiside boyle degilmi, bir an evel doktora gidip agir is tuttgnu soylemelisin iyi bi kontrolden geç kafani neden yoruyorsun bos yere ,insallah sağlıklı haberler alirain canimKizlar çok kötüyüm ben eve tasiniyorum ve agirlasmadan temizliği halledeyim diye kendimi yordum baya bir 1 haftadır çok yıprandım bide hamile olduğumu bilmiyordum planlı değildi...ağır taşıdım çok ..belim ağrıyor rahmimde ağrı hissediyorum iki bacağımı birleştirip yatmak çok zor acıtıyor ..sağ kasık ağrım var bacağıma vuruyor ağrıdan uykum gelmiyor ve çok üşüyorum ...dış gebelik diye çok korkuyorum..beyaz akıntım var bide kanamam yok Allah'tan ..yarın sağlık ocağına gidicem ve Dr önerisi Alican birde kan vericem dua edin
Umutlar tukenince guzel şeyler gelirmis ardindan,senin adina cok sevindim hemcinsin olarak rabbim.kucaginiza versin insallah sagsalim sorunsuz bir şekilde gecsin hamileliginKizlar 3 bucuk yil özlemin sonunda rabbim bizede nasip etti hemde hic ummadigim anda, kendimi ameliyata hazirliyordum 2 tane kist var alinacak dediler ve bir kere iliskide bulunduk o kadar istemiyordum ve hamile kalmisim. Ameliyatima bir hafta kala ögrendim. Dün ögrendim ve hala soktayim. 3 tane tüp bebek denedim 3 asilama sayisis haplar igneler ve pes ettim rabbim yüzümüze güldü. dün 4+6 diydim ve doktor ultrasyonda minik yavrumuzu gördü 2,3 mm susam tanesi kadar. Kan degerim 4+5 de 633 cikti. Düsükmü kizlar degerim
Sorun neydi ki canım tüp bebekte olmamışKizlar 3 bucuk yil özlemin sonunda rabbim bizede nasip etti hemde hic ummadigim anda, kendimi ameliyata hazirliyordum 2 tane kist var alinacak dediler ve bir kere iliskide bulunduk o kadar istemiyordum ve hamile kalmisim. Ameliyatima bir hafta kala ögrendim. Dün ögrendim ve hala soktayim. 3 tane tüp bebek denedim 3 asilama sayisis haplar igneler ve pes ettim rabbim yüzümüze güldü. dün 4+6 diydim ve doktor ultrasyonda minik yavrumuzu gördü 2,3 mm susam tanesi kadar. Kan degerim 4+5 de 633 cikti. Düsükmü kizlar degerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?