2019 EKiMDE HAMILE KALANLAR

canım bu durum kimyasal gebelik çok sık olabilen bir durum . korkacak birsey yok sadece dr git ve değerin düşmesini kontrol ettir. genelde kimyasal gebelikten sonra daha çabuk hamile kaldıklarını söyleyenler var

Kızlar sizdede karın ağrısı varmı çok şiddetli değil ama hala adet olacakmışım gibi ağrıyor ara ara

Allah'ım isteyen herkese nasip etsin uzun süre spril kullandığım için hemen hamile kalamam diye korkuyordum ki dün akşam mutlu haberi aldım Allah'ım herkese bu mutluluğu yaşatsın

Kizlar selam, merak ediyorum sizin akintinizin rengi nasil? Bir de kabizlik yasiyor musunuz? Bi da kasiginizda agri yapiyor mu? Tesekkurler

Kizlar selam, merak ediyorum sizin akintinizin rengi nasil? Bir de kabizlik yasiyor musunuz? Bi da kasiginizda agri yapiyor mu? Tesekkurler
Canım benim beyaz akıntım var, kabızlığı geçen hafta yaşamıştım bu hafta iyiyim, ara ara kasık batmalarım mevcut onun dışında başka bir belirtim yokyarın 5. haftamolacak

Akintim beyaz , sağ kasigim ağrıyor kasiliyor..bacagima vuruyor ağrı ama Dr bebekten değildir dedi ağrı ben hamile olduğumu bilmeden önce çok ağır kaldırıp çok iş yaptım ondan oturuolabilir...ben daha kanıma baktirmadim yarin saglik ocağına gidicem ama sistemde sorunvarmis siber saldırı yüzünden inşallah yarına geçer.

Günaydın kızlar,bende ekim bitmeden hamile olduğumu öğrenirim inşallhBata 2gün var,göğüs hassasiyetim ve az kasık ağrım var,bakalım nasip olacak mı bu ay bitmeden
Senin gibi boylr yazdım yazdım okurdum hamileler neler hissediyor die. Bi guruba yazdım bi gun bende koskoca yazacağım hamileyim die ve o ay hamile kaldım inşallah canım inşallah kalpten dua ettim sana. Bu duyguyu en iyi ben ve isteyenler anlayabilir. 2 sene bekledim çünkü hala hamile olduguma inanamıyorum tabi. Allah sanada nasip etsin.

Benim. Akintimda beyaz, bugun tam.5 haftalik oldum karnim kaşınıyor, batmalar var hafiften onun disinda iyi cok şükür

Benimde akıntım vardı durdu 2 gündür tık yok sol kasığıma ani hareketlerde ağrı giriyor belim aşırı ağrıyor bulaşıkları makineye dizip peşine yatıyorum o derece yani doktora gittim rahmin kalınlaşmış gebelik başlamış gibi aksi bir durum yok dedi başka bir şey demedi kese VS yok demekki

Betan kac? Kese icin 2bini gecmesi gerekiyor.

Ayın 25inde 57idi çarşamba 3te gittim o gün kan almadılar bugün yaptırdım sabah bilmiyorum sonucu girmemişler cuma gel dedi yani yarın

Kizlar çok kötüyüm ben eve tasiniyorum ve agirlasmadan temizliği halledeyim diye kendimi yordum baya bir 1 haftadır çok yıprandım bide hamile olduğumu bilmiyordum planlı değildi...ağır taşıdım çok ..belim ağrıyor rahmimde ağrı hissediyorum iki bacağımı birleştirip yatmak çok zor acıtıyor ..sağ kasık ağrım var bacağıma vuruyor ağrıdan uykum gelmiyor ve çok üşüyorum ...dış gebelik diye çok korkuyorum..beyaz akıntım var bide kanamam yok Allah'tan ..yarın sağlık ocağına gidicem ve Dr önerisi Alican birde kan vericem dua edin

Bisey sorucam ben tekrar doktora gittigmde bebegim 5+5 olcak , kalp atisini duyarmiyiz sizce yoksa tam 6 haftalik oluncami gitsek ?

Aklina kötüyü getirme canım, bu belirtiler dis gebelik olcak diye bisey yok normam gebelik belirtiside boyle degilmi, bir an evel doktora gidip agir is tuttgnu soylemelisin iyi bi kontrolden geç kafani neden yoruyorsun bos yere ,insallah sağlıklı haberler alirain canim

Kizlar 3 bucuk yil özlemin sonunda rabbim bizede nasip etti hemde hic ummadigim anda, kendimi ameliyata hazirliyordum 2 tane kist var alinacak dediler ve bir kere iliskide bulunduk o kadar istemiyordum ve hamile kalmisim. Ameliyatima bir hafta kala ögrendim. Dün ögrendim ve hala soktayim. 3 tane tüp bebek denedim 3 asilama sayisis haplar igneler ve pes ettim rabbim yüzümüze güldü. dün 4+6 diydim ve doktor ultrasyonda minik yavrumuzu gördü 2,3 mm susam tanesi kadar. Kan degerim 4+5 de 633 cikti. Düsükmü kizlar degerim

Umutlar tukenince guzel şeyler gelirmis ardindan,senin adina cok sevindim hemcinsin olarak rabbim.kucaginiza versin insallah sagsalim sorunsuz bir şekilde gecsin hamileligin

Sorun neydi ki canım tüp bebekte olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…