Bende en başından kullansaydım belki bu kadar olmazdı. Ama şimdi işe yarar mı ki
Doğuma 1 hafta kala kullanmaya başlamayı öneriyorlar ama bence denemekte fayda var sonuçta gümüşün iyileştirici etkisi olduğu kesin. Yanık kremlerinin bile içerisinde gümüş var.

Denedim almadı malesef benim sadece sol öyle bi ara dayanamadikca sagdim sağ tarafla emzirdim. O zaman da sol tarafı hiç emmek istemedi birakiyodu nerdeyse tekrar zor alistirdim.
Büyük çoğunlukta bebekler bir göğsü daha çok seviyor. Benim de sol göğsümü daha çok seviyor ucundan dolayı. Sağ göğsümü baştan beri düzgün emmedigi için ondan daha az süt geliyor sağ göğsümü yanlış tutuyor ve bir türlü düzeltemedim hala öyle canımı yakıyor ki emerken.. Ben de bi ara uçla emzirdim ama uçları da en fazla 3 hafta falan kullanmayı öneriyorlar çünkü onunla normaldeki gibi emiş gücü olmuyormuş

Canım geçmiş olsun. Eminim yapıyorsundur ama yine de yazıcam. Karbonatlı ve tuzlu su yapıp hem gargara yap hem de burnuna çek. Boğaz ağrısı ve öksürük için de bir fincan ılık suya 2 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı bal 2 yemek kaşığı limon ve bi tutam tarçın koyup iç çok etkisi oluyor. Inşallah hemencecik toparlarsın. Grip ilaç kullanırsan 1 haftada kullanmazsan 7 günde geçer derler dinlenmen gerekir ama senin de dinlenemeyecegin aşikar

Doğuma 1 hafta kala kullanmaya başlamayı öneriyorlar ama bence denemekte fayda var sonuçta gümüşün iyileştirici etkisi olduğu kesin. Yanık kremlerinin bile içerisinde gümüş var.
Ben düzenli gümüş kapakları kullanmıyorum daha cok kalkanı kullanıyorum sütü akıtıyor cunku ama gecen gün parmagımı yakmıstım kızı emzirirken koydum parmagıma resmen rahatlattı

Dişler cikincada dişlerin arasında tutacak memeyi ısıracaklar daha meydan okuyacaklar bize sipalar kizim çok çığlık artırmıştır bana

Günaydin kizlaaar.ya evde gunes almayan tek oda yatakodasi ne kadar yaksakta isitamiyorum ufo alsam isimi gorurmu cocugun burnu yuzu sogukti sabah kalktigimizda

Hamileyken göbekte beliren kahverengi çizgi hala gitmedi sizlerde durum nasıl bir adı vardı onun ama unuttum
Linea nigra. Benimki aksine koyulasti, deri artik gergin degil diye sanirim. Hatta sanki bolge bolge kahverengi lekeler olustu. Cok sinirimi bozuyor, pis gibi gorunuyor ama bir bolgede hafif acilma olmus renginde, ondan umutluyum, gidecek insallah.

Günaydin kizlaaar.ya evde gunes almayan tek oda yatakodasi ne kadar yaksakta isitamiyorum ufo alsam isimi gorurmu cocugun burnu yuzu sogukti sabah kalktigimizda
Bizim de öyle
Sabah içeri giriyorum mis gibi tekrar yatak odasına giriyorum bildiğin serin ya
Camlara silikon,peteklere bakım gibi planları var eşimin
Artık yapmak lazım iyice soğuyor geceleri

Günaydın , ısıtıcı fan al istersen biz aldık Koçtaş’tan yıkarken kullanıyoruz güzel ısıtıyor, aynısından işyerine de almıştım kışın ayaklarım sıcak kalsın diye

Ya kücük değil gibi ama daha biri i yeni dğeiştirdik iki hafta olmustur gönek deliğinin baya üstünde kapanıyır hatta ama kakayı hapsetmiyor şırrrr diye yandan kaka akarmı ya
Benimkinde de belden veya pacadan hatta gobekten bile tasiyordu. Artik bezi cok yukari cekneden tak8yorum.
Ben gobek deliginin altinda kapatiyorum. Yani bezi cok yukari cekip popoya yapistirmiyorum. Ortasi alttan torba gibi oluyor hafiften. Ozaman taşmadı kaka. Yoksa bez yapisiyor popis ile bez arasinda bosluk kalmiyor kaka nerde dursun tasiyor. Zibinlari da buyuttum kucuk gelen citcitli zibinlar da bezi bastirip tasiriyor.

Ateş hakkında da tecrubesizim anlamam diye korkuyorum belli eder dimi yükseldiğini elimle anlarmiyim ölçer var ama devamlı ölçmek aklıma gelmiyor
Yenidoğan ateşi elle dudakla anlaşılmıyor pek tecrüben olsada. Çünkü sınır 37.5 üstü direk yüksek ateş kabul ediliyor. Her sabah rutin olarak ölçmek gerek

Geçmiş olsun bebişe geçmemesi için ara ara tuzlu karbonatlı suyla gargara yapabilirsin

Gece eşime baktırdım kızımı emzirmeye aldım bi kere kucagıma dinlendim o iyi geldi biraz
Grip ilacıda kullanamıyoruz ki
C vitamini aldık onu bile yarım kullanın dedi eczacı
Geniz akıntım cok burun temizliği sıkca yapıyorum bi o kadar

Ben uca hiç alistiramadim belki alissa biraz rahat ederdim de. Dediginiz gibi sağa daha çok alıştı sondan daha az emiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…