@ev
Ya sanki biliyormus gibi yazmissin. Soyle bir durum olmustu biz beraber universiteyi okuduk esimle. O zaman annem de babam da maddi olarak destek olmadi bana. Annem kardesim oldugu icin oma bakiyordu babamla ayrilar. Babam yurt parami odyecekti sadece ben esim sayesinde bir ise girdim okuldan kalan zamanlarimda orda çalışıyordum. Hatta bir kere babam para gondermedi esim odemisti yurt paramı. Sonra annrm emekli olmus ben bilmiyordum fln bunlara hep esim sahit oldu ve sonuc dedigin gibi oldu. Ben de sucluyum her seyi ona yansittigim icin sanirim almam gereken ders bu
Bense eşini haklı buluyorum. Evet sivri dilli imiş, evet saygısızlık etmiş hastaneden kovmakla vs ama haklılık payı en çok eşinin bence. Bak üniversiteden beri berabersiniz ve hep yanında olmuş, sana destek olmuş, senin ailen artık o olmuş. Ne annen ne de baban doğru düzgün sahip çıkmamışlar sana. Ne demek ya emekli oluyor annen ve senin haberin olmuyor, kimden neyi saklıyosun yani, 3 kuruşun hesabı yapılmış belli ki hem de evladına karşı. Ayrıca teyzen sen evlendiğinde arkandan konuşmuş bi kere, senin bir daha onunla arkadaş gibi olup her şeyini ona anlatman hata olmuş, öyle insanlarla samimi olmayacaksın. Kan bağı insanlara katlanmamız için bi gerekçe olamaz.
Evlendiğinden beri evine gelmeyerek annen zaten arkanda olmadığını göstermiş senin eşinle olumsuz bi duygu paylaşmana gerek yok görünen köy kılavuz istemez.
Asla ama asla teyzeni de arama. Senin evladına söylenen o söz yenilir yutulur gibi değil. Ha bi de insanların gerçek fikirleri öfkeliyken açığa çıkar, yani o sinirle söylenmiş bi söz değil, öyle düşünüp öfkesinin arkasına saklanarak söylediği bi söz.
Kendini üzme sen, senin ailen eşin ve bebeğin, annen baban seni umursamamış bile, torununa yapılan hakareti es geçmiş. Bir insanın anne-baba olması onu doğal olarak haklı yapmaz, anne babalar da hata yapar ve bunu kabul etmek zorundadırlar
Benimkinde de belden veya pacadan hatta gobekten bile tasiyordu. Artik bezi cok yukari cekneden tak8yorum.
Ben gobek deliginin altinda kapatiyorum. Yani bezi cok yukari cekip popoya yapistirmiyorum. Ortasi alttan torba gibi oluyor hafiften. Ozaman taşmadı kaka. Yoksa bez yapisiyor popis ile bez arasinda bosluk kalmiyor kaka nerde dursun tasiyor. Zibinlari da buyuttum kucuk gelen citcitli zibinlar da bezi bastirip tasiriyor.
Yenidoğan ateşi elle dudakla anlaşılmıyor pek tecrüben olsada. Çünkü sınır 37.5 üstü direk yüksek ateş kabul ediliyor. Her sabah rutin olarak ölçmek gerek
Biz bugün iki aylık asimizi olduk. Biraz ağladı yavrum dışarı çıkınca sakinleşti hemen. Hatta mayisti eve gelene kadar uyudu. İnşallah ateşi çıkmaz. Nasıl giydirmem gerekiyo su an içinde zıbın ustune uzun kollu, çorap patikli alt ve şapkası var penye battaniyeye sardim ateşi çıkmasin derken usutmeyim de
Bizim de öyle
Sabah içeri giriyorum mis gibi tekrar yatak odasına giriyorum bildiğin serin ya
Camlara silikon,peteklere bakım gibi planları var eşimin
Artık yapmak lazım iyice soğuyor geceleri
Günaydın , ısıtıcı fan al istersen biz aldık Koçtaş’tan yıkarken kullanıyoruz güzel ısıtıyor, aynısından işyerine de almıştım kışın ayaklarım sıcak kalsın diye
Kis gelsin istemiyorum ya bu ev soguk oluyo 4tarafida kapali balkonla cevrili ustelik.tasinirsam hem kucum hemde merkezi sistem bir yere gidicem..fan daha mi iyidir ki ufodan hicbr fikrim yok
Ben kirkim çıktıktan hemen sonra oldum. Sonra kontrolum vardı Dr a sordum normal dedi. Bazı kadınlarda olabilir öyle demişti. Mama vermiyodum o zaman. Bi de o ara onyedi gün içinde 600 gr almıştı emzirmekle alakalı değildir bence için rahat olsun..
Bi de böyle durumlarda hemen bebek olabilir demişti dikkat edin derim
Bugün bizim de 4. Gün. Çok huzursuz sürekli ıkınıp ağlıyor. Ben sadece anne sütü veriyorum ama düzenli yapamıyor probiyotik damla da kullanıyoruz. Çok üzülüyorum
O kadar okumuş öğretmen olmuşum ama kafa basmiyor onun da olculerinin olacagina son zamanlarda unutkanlik da basladi zaten.
alıp gelip deniyorum hepsi koskocaman.satanlardan biri de uyarmiyorki.çok teşekkür ederim bu kez sipariş vereyim
Kizlar 3gundur mama vermiyordum 4.gundu kaka yapmamisti.bu sabah yanagimi emmeye kalkti agladi mama verdim ve kaka yapti..mama verdigimde kaka yapiyor sebebi ne ki ? Doymuyor mu sütle
Yeşil kaka normal. Kakada kan yoksa sıkıntı etme. Yeşil olması bazen senin tükettiğin süt ürünlerinden olabiliyor hatta yer yer jole gibi parçalar da olabilir. Huysuzluğu varsa biraz diyet yapabilirsin süt gurubuna karşı.
Aklında bulunsun sümüksü kaka olup buna Ateş eşlik ederse enfeksiyon belirtisidir, beklemeden doktora gitmeli
Bizde sümüksü parçalar oluyor arada ateş yok da huzursuzluk da zaman zaman krizleri tutuyor
Ama kestiremiyorum ki ne yedim de ondan oldu vs
Ne zormuş bu işler