Ben de hindistancevizi yağı alıp başlayayım o zaman

Hindistan cevizi yağı almayı düşünüyorum ama başka önerisi olan varsa deneyebilirim

Sebamed mustela ve lierac benim ilerde kullanmayı düşündügüm kremlerden
Su asamada gereksiz olabilir tabi

kızlar çatlak işi kesinlikle genetik benim annem de çok çatlamiş bende öyle oldum ilk gebelikte hemde en güvenilir en önerilen jennifer lopezin kullandığı uçuk rakamlı strevectin kullandim üstüne lierac ama bana misin demedi catlayacaksa çatliyor yoksa zaten catlamiyor hiç bir şey sürmeyip bir çatlağı olmayan var benim gibi bir dünya para verip haritaya dönenler var o.yüzden bence çok para vermeden badem hindistan cevizi yağı zeytinyagi gibi sadece nemlendiricileri kullanın diğerleri para tuzagi

evet bence de, o yüzden cok pahalı şeyler almayı düşünmüyorum hindistan cevizi yağı, zeytinyağı kullanırım badem yağından korkarım doğrusu tüylenme yapar diye

Mesafe uzak değil bir bölge içindeyim ama bir müşteride ortalama 30 dk kalıyorum sonra hep araba ordan oraya ordan oraya ben hamilelikten dolayı işten çıkama mı arkadaşlar 13 yılım var benim

Öyle bişey alırsam biz 7-24 bebeği dinleriz görmemişin bebeği olmuş modunda
Valla insanin bir kaybi olunca, 1.5 sene zahmet cekip ancak saglikli gebelige kavusunca hic de gormemisin bebegi olmuyor. Onu diyenlere b*k yiyin der, cikarim isin icinden

Yoo niye erken olsun ki ben her dus sonrası bebe yagı kullanıyorum mesela günlük bakımım arasında kremlenme vs de var ha onu yapmısım ya bebek icin bişeyler kullanmısım :)
Bebek yagi tüglenme yapiyor diyen oldu ama cok tapacagni sanmiyorum

Zeytinyagı bende sivilcelenme yapıyor mesela bende öyle seyler kullanamıyorum ama dedigin gibi genetik kısmına katılıyorum :)

Hahaha aynen ben de o moddayim. Elimden gelse gunde 2 kere doktor kapisini calarim, ama adam bana deli gozuyle bakacak diye cekiniyorum. Allahim onlari bize bagislasin...

Bebek yagi tüglenme yapiyor diyen oldu ama cok tapacagni sanmiyorum
Nivea yapmıs arkadasa ben zaten niveayı asla kullanmam o yüzdne bilemiyorum
Beş on yıldır jhonsons kullanıyorum cokta memnunum ki genel itibariyle tüylü yapım vardır ama bende asla yapmadı tüylenme

Nivea yapmıs arkadasa ben zaten niveayı asla kullanmam o yüzdne bilemiyorum
Beş on yıldır jhonsons kullanıyorum cokta memnunum ki genel itibariyle tüylü yapım vardır ama bende asla yapmadı tüylenme
Ben de normalde de jhonsons kullaniyodum :)

Hahaha aynen ben de o moddayim. Elimden gelse gunde 2 kere doktor kapisini calarim, ama adam bana deli gozuyle bakacak diye cekiniyorum. Allahim onlari bize bagislasin...
Amin amin inşallah canım

Pişmiş yemek daha güvenilir gibi ama dışarda salata yemek riskli. Çiğ yenecek sebze ve yeşilliklerin çok iyi yıkanması gerekiyormuş toksoplazma riskine karşı

Valla insanin bir kaybi olunca, 1.5 sene zahmet cekip ancak saglikli gebelige kavusunca hic de gormemisin bebegi olmuyor. Onu diyenlere b*k yiyin der, cikarim isin icinden
Sen onu bi de bana sor 5 sene uğraştım 5.tüp denemem de geldi. Bi arana parası rahat gitmiştir 5 senede. O yüzden her türlü görmemişlik hakkımızdır

Bir sonraki kontrol 1 ay sonra olursa eğer ben de 2 hafta sonra devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum

Katılıyorum genetik
Göbeğimde çizgi yok
Göğüsler berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…