bence de bitkisel kullandıktan sonra erken başlamanın zararı olmaz faydası olur :) ama bu çatlak olayı ne kadar kullanırsan kullan genetik sanırım. tabi oranı daha aza indirgeme şansımız var. hangi yağı kullanmayı düsünüyorsunuz?
Lierac herkesin önerdigi ancak fiyat olarak biraz pahalı
Birde acaba ne zaman kullanmaya baslamak gerekir tam olarak onu bilmek lazım gec bile kalmıs olabiliriz aslında :/
Aktarlardanda baharat yaglarından karısımlar yaptıranlar varmıs ama ben öyle seylerden haz etmiyorum kullanmam sanırım
kızlar çatlak işi kesinlikle genetik benim annem de çok çatlamiş bende öyle oldum ilk gebelikte hemde en güvenilir en önerilen jennifer lopezin kullandığı uçuk rakamlı strevectin kullandim üstüne lierac ama bana misin demedi catlayacaksa çatliyor yoksa zaten catlamiyor hiç bir şey sürmeyip bir çatlağı olmayan var benim gibi bir dünya para verip haritaya dönenler var o.yüzden bence çok para vermeden badem hindistan cevizi yağı zeytinyagi gibi sadece nemlendiricileri kullanın diğerleri para tuzagi
kızlar çatlak işi kesinlikle genetik benim annem de çok çatlamiş bende öyle oldum ilk gebelikte hemde en güvenilir en önerilen jennifer lopezin kullandığı uçuk rakamlı strevectin kullandim üstüne lierac ama bana misin demedi catlayacaksa çatliyor yoksa zaten catlamiyor hiç bir şey sürmeyip bir çatlağı olmayan var benim gibi bir dünya para verip haritaya dönenler var o.yüzden bence çok para vermeden badem hindistan cevizi yağı zeytinyagi gibi sadece nemlendiricileri kullanın diğerleri para tuzagi
evet bence de, o yüzden cok pahalı şeyler almayı düşünmüyorum hindistan cevizi yağı, zeytinyağı kullanırım badem yağından korkarım doğrusu tüylenme yapar diye
Araba kullandıgın mesafe nasıl ben arac kullanmıyorum ama günümün üc saati serviste geciyor mesela doktor calısmamla ilgili hic bişey demedi
Hem hamilelik hastalık gibi düşünme kendi normal hayatına bi tık daha dikkat ederek devam edebilirsin
Bende öglenleri evden getirmediysem dısardan yiyorum normal hayatımda oldugu gibi devam ediyorum nasıl yıkandıgını nasıl yapıldıgını düşünürsek hic bişey yiyemeyizki :)
Mesafe uzak değil bir bölge içindeyim ama bir müşteride ortalama 30 dk kalıyorum sonra hep araba ordan oraya ordan oraya ben hamilelikten dolayı işten çıkama mı arkadaşlar 13 yılım var benim
Valla insanin bir kaybi olunca, 1.5 sene zahmet cekip ancak saglikli gebelige kavusunca hic de gormemisin bebegi olmuyor. Onu diyenlere b*k yiyin der, cikarim isin icinden
Yoo niye erken olsun ki ben her dus sonrası bebe yagı kullanıyorum mesela günlük bakımım arasında kremlenme vs de var ha onu yapmısım ya bebek icin bişeyler kullanmısım :)
Mesafe uzak değil bir bölge içindeyim ama bir müşteride ortalama 30 dk kalıyorum sonra hep araba ordan oraya ordan oraya ben hamilelikten dolayı işten çıkama mı arkadaşlar 13 yılım var benim
Pircici@pufboregi kızlar ben hamileyken evde ultrason olsaydı ne güzel olurdu der dururdum
Sabah akşam izleriz diye
Görüş günü bi türlü gelmek bilmezdi
Hahaha aynen ben de o moddayim. Elimden gelse gunde 2 kere doktor kapisini calarim, ama adam bana deli gozuyle bakacak diye cekiniyorum. Allahim onlari bize bagislasin...
Nivea yapmıs arkadasa ben zaten niveayı asla kullanmam o yüzdne bilemiyorum
Beş on yıldır jhonsons kullanıyorum cokta memnunum ki genel itibariyle tüylü yapım vardır ama bende asla yapmadı tüylenme
Nivea yapmıs arkadasa ben zaten niveayı asla kullanmam o yüzdne bilemiyorum
Beş on yıldır jhonsons kullanıyorum cokta memnunum ki genel itibariyle tüylü yapım vardır ama bende asla yapmadı tüylenme
Hahaha aynen ben de o moddayim. Elimden gelse gunde 2 kere doktor kapisini calarim, ama adam bana deli gozuyle bakacak diye cekiniyorum. Allahim onlari bize bagislasin...
Ay benim bugün sorularım bitmeyecek Kızlar ben çalışıyorum ve işimden ötürü gün de 15 müşterim ile görüşmek için onları ziyaret ediyorum araba kullanıyorum kasideler felan bazen kaşıklarım suzlıyor sizce çalışmam zararlı mı bir de yemeği sürekli dışarda yiyorum et tavuk yemiyorum güvenmediğim için bir tek sebze yemekleri ve yoğurt alıyorum sonra aklıma takılıyor ya yıkamadılarsa ah ben ne yapıcam ya iş çok sıkıntı benim hep hareket halindeyiz arabaya bin in sürekli araba
Pişmiş yemek daha güvenilir gibi ama dışarda salata yemek riskli. Çiğ yenecek sebze ve yeşilliklerin çok iyi yıkanması gerekiyormuş toksoplazma riskine karşı
Valla insanin bir kaybi olunca, 1.5 sene zahmet cekip ancak saglikli gebelige kavusunca hic de gormemisin bebegi olmuyor. Onu diyenlere b*k yiyin der, cikarim isin icinden