Oyun halıları arasındaki fark var mı ne tavsiye ediyorsunuz. Şimdi sipariş vereceğim gittigisiyorda iki tane günün fırsatında
Piyanolu mu piyanosuz mu tavsiye edersiniz Eki Görüntüle 2562908 Eki Görüntüle 2562909

ben bunu aldım buyuk boy

😬🤯😭 ben de saten diyordum bunun disler kizdan farkli diye. Kizda 6 ay bitti 7. Ayin basinda alttan 2 dis patlamisti.
Kakamizi yaptik sonunda. Sabah kulak cubugu ile vazelin koymustum popisten. Pusette otururken yapmis ama kafasi ter icinde kalmis. Onceki 6 gunluk kakadan farki yoktu. Yani katilasmamisti.
benimkinin bugün alerjisi alevlendi bir kustu kustu anlatamam🤦🏻‍♀️😪😫
kusma oncesi yine yüzünün o geçmeyen puturleri renklendi
kusmuk un icinde mukussu yapilar vardi
kusma oncesi yediklerim
patates püresi tereyağlı
ki bunun alerjik old. düşünmüyorum

çoban peyniri ya da bir diğer deyişle köy peyniri /gur süt (çok severim )
bundan supheleniyorum

kabak tatlısının üzerinde kaymakla

kabak olamaz gecen hafta da yedim
ama az da olsa kaymak oldukça şüpheli 🥴

😩😫😔

kusma oncesi yediklerim
patates püresi tereyağlı

bundan supheleniyorum

😩😫😔
Tereyağı, peynir, kaymak üçü de süt ürünü ve alerji yapabilecek ürünler maalesef.Benim kızımın da bu sabah yüzü çok kötüydü şimdi biraz geçti çok şükür.

Tereyağı, peynir, kaymak üçü de süt ürünü ve alerji yapabilecek ürünler maalesef.Benim kızımın da bu sabah yüzü çok kötüydü şimdi biraz geçti çok şükür.
ben her zaman tereyag kullaniyorum
doktorum peyniri yasaklamadi ben yaşlı peynirleri yiyordum
kaşar ozellikle chedar parmesan gibi
ama bunu hiç düşünmemiştim çoban peynirinden supheleniyorum
kaymak ya da

senin kiz niye coştu

kusma oncesi yediklerim
patates püresi tereyağlı

bundan supheleniyorum

😩😫😔
Ayyy caniiimm. Sen ne yaptin. Tereyag, coban peyniri, kaymak hepsi alerjik. Ben tereyag da yemiyorum . Cok sıkı diyetteyim . 3 hafta diyet yaptigim donemde biskuvi falan yemistim ama simdiki diyette hic yemiyorum.

Uykuya cok zor geciyoruz ya bir saat 2 saat besik salliyorum.. sizde de oylemi..besige yatar yatmaz agulamaya basliyo ellerini kundaktan cikartmaya basliyo..mikir mikir surekli 🙄😔 uyutmasam agliyo uykuzluktan uyutmaya calisincada istemiyo

kusma oncesi yediklerim
patates püresi tereyağlı

bundan supheleniyorum

😩😫😔
Allah yardımcınız olsun canım yaa,alerji cidden zor.
Benimkinin de yüzü pütür oldu. Annem öptüğün için olur diyor.Kakasi mukuslu gibi oluyor ama hepsi öyle değil.alerjik yapısı var ama cok değil diye düşünüyorum.

Alerji ile uğraşanlar krem kullanıyor musunuz bebeklere.Yuzu pütür olunca krem sürsem mi dedik ama bebek kremi almamıştık.tavsiyeniz var mi?sebamed dışında onun da alerjiye dokunduğunu hatırlıyorum.direkt zeytinyağı ile mi nemlendirsem acaba

Uykuya cok zor geciyoruz ya bir saat 2 saat besik salliyorum.. sizde de oylemi..besige yatar yatmaz agulamaya basliyo ellerini kundaktan cikartmaya basliyo..mikir mikir surekli 🙄😔 uyutmasam agliyo uykuzluktan uyutmaya calisincada istemiyo
Önceki gece 5 te dun gece 4 te uyudu.Hal böyle olunca gündüz uyumak istiyor ama gaz dan dolayı huzursuz oluyor.sallana sallana devam ediyor uykuya.kuvetini suyla doldurup yıkadık.hic ağlamadı.normalde az da olsa ağlardı.su yorar uyur diye umut ettim ama gene sallanarak uyuyor.yoksa mikir mikir

Ben arabasını yatak yaptım. Öyle dener misin

Ben bide ayagimda salliyorum sırtını yere koyduğum an kıyameti kopariyo mecbur alıştırdım bana kolaylık oldu ama bazen 1 saati buluyo dalmasi😣

Allah yardımcınız olsun canım yaa,alerji cidden zor.
Benimkinin de yüzü pütür oldu. Annem öptüğün için olur diyor.Kakasi mukuslu gibi oluyor ama hepsi öyle değil.alerjik yapısı var ama cok değil diye düşünüyorum.

Alerji ile uğraşanlar krem kullanıyor musunuz bebeklere.Yuzu pütür olunca krem sürsem mi dedik ama bebek kremi almamıştık.tavsiyeniz var mi?sebamed dışında onun da alerjiye dokunduğunu hatırlıyorum.direkt zeytinyağı ile mi nemlendirsem acaba
canim ben mustela ve bubchen marka urunlerle
hametan kullaniyorum

dogal zeytin yağlı sabun yag v.s. kullanmıştım iyi gelmedi benimkine ya da hepsi birbirine karıştı 😑

ben bunu aldım buyuk boy
Bu pembis mavisini yeşilini veya ara renk baktım göremedim bunu alırsam bizimki benimle dalga geçer :emir_bebek::ukala: teşekkür ederim
:)

Ayyy caniiimm. Sen ne yaptin. Tereyag, coban peyniri, kaymak hepsi alerjik. Ben tereyag da yemiyorum . Cok sıkı diyetteyim . 3 hafta diyet yaptigim donemde biskuvi falan yemistim ama simdiki diyette hic yemiyorum.
bana da doktor önce peynir tereyag yiyeceksin dedi
olmazsa kesecem dedi

ama bence sadece o peynir gibi peynirlerde sikinti var

en azindan benim kız icin

bildiğin kimyacı gibi arastiriyorum
laktoz miktari yaşlanmış peynirlerde daha azmış sanirim ondan bizim kız kasarda teryagda kusmuyordu
sütte yogurtta kusuyor

Yok canım memeyi alıyor. Ben daha taburcu olurken doktorum günde 3 kez sağmamı tavsiye etmişti , süt arttırmak için saçma içecekler almana gerek yok yemeye yüklenmene gerek yok sağım yaparak arttırabilirsin demişti. Lohusalıkta dinlenip sütümü artırmak içinde öğlen sağıp gece biberonla süt içirdi kv. Öyle bir düzene geçtim. Bebeğimin kilo alımı bu dönemde yavaşlasa da sütle ilgili değil mama takviyesine gerek yok , biberonu ve memeyi reddediyor , sonra geçiyor ama etrafa olan ilgisi artığı için iştah azalmasının benim sütümle ilgili olmadığını biliyorum en azından. Kızım biberonda çok sütümü ziyan etti içmeyip , azalttığı dönemde buzluğa stok yaptım , bende Ocak sonunda işe başlayacağım
Maşallah de alsın göğsünüde bol ol süt olsun

Ben calisacagim icin sutum artsin diye baslamistim sagmaya stok amacli. Sonra sagmayi azaltinca sut de azaldi. Tekrar?arttirmak icin sagmayi da arttirmam lazim.
Artar inşallah benim göğsümü alamadığı için sağıyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba günde 1 kez sağıyorum belkş emer göğsümü alır boş cek esin diye bugğn neredeyse 20 cc anca çıktı sık sık sağayım bari

Back
X