Benimkinin de kendi yüzüne benim üzerime yapmışlığı var alan kişi de ne olduğunu bilmiyor, baby&me ıslak mendil almış erkekler için olanını sanırım onun hediyesi. Hatta ıslak mendilin erkeği kızı mı olur allasen demiştim görünce. Yani yine e bebekten bulabilirsin

Sabahtan beri saat uyumadi 10 dk uyuyor uyanıyor meme memede uykuya dalıyor tekrar uyaniyor gezdir gaz çıkar tekrar meme memede uyuyor yatır sonra tekrar uyanıyor cinnete az kaldı
Memeyi ne kadar emip uyuyor acaba
Benimki de memede uyuyo genelde

Ne kadar emip uyuyor memede? Benim ki de memede uyuyor meme reddi mi sizce? bi de sütümle cidden doymuyor, kilosu az doğduğunda da toparlaması lazım,

Canım o anda uyanirmasan daha iyi daha çok korkabilir. Daha çok sakinleştirici bi ses tonuyla ben burdayım annecim korkma uyu pissspissss gibi şeyler söyle o duyar seni.
Bi de geçen igde gordum bebekleri yatırırken kendimize yapıyomuş gibi 3 ihlas bi Fatiha avuç içimize okuyup bebeğin başından ayağına kadar sivazlayip uyutun yazmışlar.
Tabi Dr aksi bisey soylemediyse gaz vs gibi bi sıkıntısı yoksa düzelir umarım

ben öyle durumlarda göğsüne elimi koyuyorum ince bi tonda burdaydım annem burdayım kızım diyorum gayr i ihtiyari bi şekilde
ve sakinliyordu su an yok
!gerçi yok dememle geri olması bir oluyor bazı şeylerin
Ahhah bu bana da oluyo

Hangi şehirdeydin?

Bebegi ciglik atan var mi? Birkac gundur bizimki oyle bir ciglik atiyor ki duyan bi yerini cimdikliyoruz sanir. Bugun iyice abartti. Sanki sesinin cikabilecegi son noktayi bulmaya calisiyor. Aglarken de yapiyor ki bu en fenasi. Sinirlerim lacka oldu resmen. Boyle bir ciglik yok. Lutfen bu da bir surec olsun ve bir an once gecsin.

Nöroloji nasıl anladı? Muayeneyle?

Bizimki de atıyor canim sürekli çığlık modunda. Geçen bir arkadaşla karşılaştık avm de, bebeklerimizin arasında 2 hafta var, ikiside bir yerden çığlık atıyor aynı tarz girtlaktan nasil bağırıyorlar bir yandanda salyaları akıyor, eller aynı ağızda güldük hallerine motor aynı ikisinde.

Bence sesini keşfediyor

Ya benimki aglarken ciglik atiyor cogunlukla. O zaman cok fena oluyor. Sesinin ciktigi yere kadar ciglik atarak agliyor, bi de elleri ayaklariyla tepiniyor. Bir derdi yok, yani bi yeri mi agriyor dicem ama rastgele yapiyor bunu.

Bizimki de öyle canım. Kendi kendime diyorum komşular çocuğa birşey yapıyorum sanacak. Çığlık attıkça atıyo seslerini keşfediyorlar sadece yöntemleri biraz sesli

Bizimki de öyle canım. Kendi kendime diyorum komşular çocuğa birşey yapıyorum sanacak. Çığlık attıkça atıyo seslerini keşfediyorlar sadece yöntemleri biraz sesli
Seninki de aglarken ciglik atiyor mu? Yoksa oylesine mi atiyor sadece?

Ya benimki aglarken ciglik atiyor cogunlukla. O zaman cok fena oluyor. Sesinin ciktigi yere kadar ciglik atarak agliyor, bi de elleri ayaklariyla tepiniyor. Bir derdi yok, yani bi yeri mi agriyor dicem ama rastgele yapiyor bunu.

Mesela oyun halısında sıkılmaya başladı mi başlıyor çığlık atmaya, eğer almazsan çok fena ağlarım diyor. Çığlık ,ağlama beraber gibi ama tam iyice ağlama değil, tam kopmanın öncesi bizimkinde o bağırma cigligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…