Benimkinin de kendi yüzüne benim üzerime yapmışlığı varBen de geceleri yatağında uyanmasin diye değiştiriyorum ama her defasında korkarakGündüz çok yapıyor ama gece yapmadı henüz hatta ilk aylarda ağzına bile yapmislığı vardı pişik kremi sürerken pipilik gayet mantıklı ebebekte varmıdır ki nerden bulabilirim bende alsam çok iyi olur☺
Memeyi ne kadar emip uyuyor acabaSabahtan beri saat uyumadi 10 dk uyuyor uyanıyor meme memede uykuya dalıyor tekrar uyaniyor gezdir gaz çıkar tekrar meme memede uyuyor yatır sonra tekrar uyanıyor cinnete az kaldı
Ne kadar emip uyuyor memede? Benim ki de memede uyuyorBence azalacağını düşünme. Aksine emdikçe çoğalır süt. Benimki de memede uyuyor. Önceden senin dediğin gibi yatırınca uyanıyordu. Zamanla şaklatsak uyumay başladı. Yine ara ara memede uyuyor.Hatta annem kızım çok sık emziriyorsun biraz ara ver süt biriksin demişti. Ben sütü psikolojinin de çok etkilediğini düşünüyorum. Anneme öyle şeyleri aklıma getirme sütüm çok diye düşüncem olumsuz cümleleri ve şeyleri aklıma getirmicem dedim. Göğsün bebeğine göre süt üretiyor zaten öyle düşün.
GAyet güzel maşallahKızlar bugün doktor ultrasyonda gebelik kesesini gördü beta değerim 3300 keseme 6 mm dedi 6. Haftamdayım 6+1 sizce normal mi
Ac olsa cok aglar susmaz cnm?Ne kadar emip uyuyor memede? Benim ki de memede uyuyormeme reddi mi sizce? bi de sütümle cidden doymuyor, kilosu az doğduğunda da toparlaması lazım,
TeşekkürlerAc olsa cok aglar susmaz cnm?
Canım o anda uyanirmasan daha iyi daha çok korkabilir. Daha çok sakinleştirici bi ses tonuyla ben burdayım annecim korkma uyu pissspissss gibi şeyler söyle o duyar seni.Kızlar günaydın. Oğlum bazı zamanlar uykudayken kabus görüyormuş gibi iç çekerek sessiz sessiz ağlıyor ama nasıl bir iç çekme, dudağını titrete titrete ağlıyor kabus görüyor resmenYavaşça uyandırmaya çalışıyorum, ağlayarak uyanıyor ama canı acıyormuş gibi çok ağlıyor, konuşuyorum bana bak diyorum gözünü açmadan ağlıyor sanki hala uykuda gibi.Zor sakinleştiriyorum. Resmen kabus görüyor gibi. Sabahtan beri netten araştırıyorum böyle bir durum olan var mı diye. Çok eski zamanda bir kaç kişi sormuş oğlum uykuda içini çekerek ağlıyor diye. Böyle durum yaşayan var mı? Videoya çektim Doktora da gösterdim anlam veremedi pek.
Ahhah bu bana da oluyoben öyle durumlarda göğsüne elimi koyuyorum ince bi tonda burdaydım annem burdayım kızım diyorum gayr i ihtiyari bi şekilde
ve sakinliyordu su an yok
!gerçi yok dememle geri olması bir oluyor bazı şeylerin
Hangi şehirdeydin?Aaah ah sorma, bi de bu lokal ilaçları işte toplatıyolarmış. Bana kalsa önümüzdeki hafta yaptırmaknistiyorum. Eşim de diyo acele etmeyelim. Napıcam etmeyip anlamıyorum 7 yaşında mı yaptırayım yani. Doğru düzgün doktor da bulamadık. Medicana'da var bi doktor ama orası da gereksiz pahalı mı olur diye düşünüyorum, 200 lira imiş muayenesi. Ha gerçi biz de 100 lira veriyoruz muayeneye az değil ama ne biliyim. Kafam karıştı iyice, kalacak heralde bu sünnet işi gibicanım sıkıldı vesselam
İstanbuldayım, avrupa yakasındaHangi şehirdeydin?
Nöroloji nasıl anladı? Muayeneyle?Okuyorum annem de okudu hatta ama 2 ayda toplam 4-5 kez oldu. İç çekerken kafasını sallayacak kadar iç çekiyor. Doktor nörolojiye de gösterdi nöbet değilmiş şükür ama bildiğin rüya görüyor gibi. Sağlık ocağındaki doktora da gösterdim uyandırmayın dedi doktor. Uyandırırsam daha çok korkarmış ama kıyamıyorum uyandırıyorum kabus görmesin diye.
Bebegi ciglik atan var mi? Birkac gundur bizimki oyle bir ciglik atiyor ki duyan bi yerini cimdikliyoruz sanir. Bugun iyice abartti. Sanki sesinin cikabilecegi son noktayi bulmaya calisiyor. Aglarken de yapiyor ki bu en fenasi. Sinirlerim lacka oldu resmen. Boyle bir ciglik yok. Lutfen bu da bir surec olsun ve bir an once gecsin.
Bence sesini keşfediyorBebegi ciglik atan var mi? Birkac gundur bizimki oyle bir ciglik atiyor ki duyan bi yerini cimdikliyoruz sanir. Bugun iyice abartti. Sanki sesinin cikabilecegi son noktayi bulmaya calisiyor. Aglarken de yapiyor ki bu en fenasi. Sinirlerim lacka oldu resmen. Boyle bir ciglik yok. Lutfen bu da bir surec olsun ve bir an once gecsin.
Ya benimki aglarken ciglik atiyor cogunlukla. O zaman cok fena oluyor. Sesinin ciktigi yere kadar ciglik atarak agliyor, bi de elleri ayaklariyla tepiniyor. Bir derdi yok, yani bi yeri mi agriyor dicem ama rastgele yapiyor bunu.Bizimki de atıyor canim sürekli çığlık modunda. Geçen bir arkadaşla karşılaştık avm de, bebeklerimizin arasında 2 hafta var, ikiside bir yerden çığlık atıyor aynı tarz girtlaktan nasil bağırıyorlar bir yandanda salyaları akıyor, eller aynı ağızda güldük hallerine motor aynı ikisinde.
Ay aglarken kesfetmese keske. Normal ciglik attiginda sorun yok ama aglarken bi inip bi cikiyor sesi. Maymun ya, denedigi cok belli ama benim icim gidiyor oyle agladiginda.Bence sesini keşfediyor
Evet öyle demişti.Netten prospektüse bakınca pedia d de BHA var yazıyor ama H honey bunch ile bu konuyu tartıştık dün, elindeki prospektüsün fotosunu ekledi bha yokmuş.
Bizimki de öyle canım. Kendi kendime diyorum komşular çocuğa birşey yapıyorum sanacak. Çığlık attıkça atıyoBebegi ciglik atan var mi? Birkac gundur bizimki oyle bir ciglik atiyor ki duyan bi yerini cimdikliyoruz sanir. Bugun iyice abartti. Sanki sesinin cikabilecegi son noktayi bulmaya calisiyor. Aglarken de yapiyor ki bu en fenasi. Sinirlerim lacka oldu resmen. Boyle bir ciglik yok. Lutfen bu da bir surec olsun ve bir an once gecsin.
Seninki de aglarken ciglik atiyor mu? Yoksa oylesine mi atiyor sadece?Bizimki de öyle canım. Kendi kendime diyorum komşular çocuğa birşey yapıyorum sanacak. Çığlık attıkça atıyoseslerini keşfediyorlar sadece yöntemleri biraz sesli
Ya benimki aglarken ciglik atiyor cogunlukla. O zaman cok fena oluyor. Sesinin ciktigi yere kadar ciglik atarak agliyor, bi de elleri ayaklariyla tepiniyor. Bir derdi yok, yani bi yeri mi agriyor dicem ama rastgele yapiyor bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?