Benim cildim inanılmaz kuru Krem sürmeyince olmuyor. Emzirdiğim için de her şeyi kullanamıyorum. Buraya daha önce de yazdım ama ses çıkmadı kimseden Kuru cilttiler ne yapıyorsunuzzzz
Güneş kremi solante pregna kullanmıştım hamileyken, arkadaşım önermişti, ne iyi etmiş. Ben nemlendirici olayına pek takılmadım fazla kullanmadığım için mi acaba, ama varsa tabi emzirmeye uyumlu, bilmek isterim
Ben de şimdi bitkisel ya da en az zararlı diyetim saç boyası arayışındayım. Tam bir yıl olda saç boyatmayalı, bilmeden hamileyken boyatmıştım geçen yıl bu zamanlar. Trendyolda 70-80 lira gibi fiyatlara var, tam sepete atıyorum, tam karar vermediğim için başkası alıyor tükeniyor

Solante ben de kullandım hamileyken Ama bir türlü nemlendirici bulamıyorum şu an. Bitkisel içerikli olan nemlendiriciler için emziren anneler kullanabilir mi diye mjs atıyorum firma doktora sorun bizce sakıncaydık diyor, doktora soruyorum pek bilgisi yok öyle kaldım arada. Google da arama yapıyorum emziren anne cilt bakımı diye önüne hep meme ucu kremi çıkıyor sanki emzirenler yüz nemlendiricisi kullanmıyor sadece meme kremi kullanıyormuş gibi. kiehls, bitkident hepsine msj attım emzirme dönemi kullanılabilir mi diye yanıt dr a sorun

Bana da saç boyası. markası atar mısınn?

İnstagramda essencenaturalhayat diye bir hesap var onun saç boyaları doğal bitkisel diye biliyorum

Ben heyet aldım bir ay sonra ücretsiz izne ayrıldım.psikiyatriye gittim 6 ay rapor için ama ilaç tavsiye etti vermedi rapor.hayırlısı artık başlayacağım bakalim.öğlene kadar dersim var 8.30dan 11.40a kadar.ki bugüne kadar 32 saat dersim olurdu.bu dönem 18 ya da 20 saat.iyi gelecek aslinda

Sağol çabuk geçer inş
Grip bizi de fena çarptı önce ben hasta oldum ama 3 günde büyük ölçüde atlamıştım ki 4.gün eşim hasta oldu o benden çok daha ağır oldu ilaçlarla bile düşmeyen 39 derece ateş kız da hasta oldu onunda yavrum ateşi 38 derece oldu. 2 gün calpol verdim 2 günde geçti kızın ki Allahtan ama eşim hala kötü

Kızlar ayın 13 unde 4 aylık kontrolü ve aşıları için sağlık ocagina gittiğimizde hemşiremiz bingildaginin erken kapanacağını söyledi. Çocuk doktoruna gitmemiz gerekiyo ama ortalıkta salgın var bi iki hafta ertelemeyi düşünüyorum. Fakat bingildaginin erken kapanmasının risklerini okudukça korkuyorum. Baş çevresi normal ilerliyo şuan. İnşallah bi sıkıntı yoktur sizde hic duydunuzmu etrafınızdan

Takma bu kadar kafana derim, yazık küçücükler insan kıyamıyor da.

Aynen bu aralar gitmemen daha doğru. Kontrole gidecektik biz de doktorumuz gelmeyin hastahane savaş alanı gibi dedi.. Arkadaşımın bebeğinin de erken kapanmıştı neler demişlerdi kıza. Kız korktuğuyla kaldı çok şükür hiç birşeycikler olmadı oğluna kocamam oldu Baş çevresinin ölçümlerinde sıkıntı yoksa birşey olmaz Allahım izniyle canım

Bazen hemşireler abartabiliyor ama tabiki hemen bir doktora danışmakta fayda var. Mesela bize de bıngıldağınız çok büyük demişti sağlık ocağındaki hemşire ama doktorumuz her ay bakıyor hiç öyle birşey demedi. Ilk 4 ay tamamen kapanmadıysa ve baş çevresi normalse ondan sonra kapansa da sütürler aracılığı ile büyür diye biliyorum. D vitamininin bıngıldağın kapanmasında rolü var belki sizinki erken kapanma yolundaysa d vitaminini almayın der doktorunuz. Yani bence salgını falan düşünme randevu al git hemen girer çıkarsın bişey olmaz. Bıngıldağı erken kapanan duymadım etrafımda ama sütürü kapalı doğanlar gördüm. Bu da bariz kafatası şekil bozukluğuna sebep oluyor. Hangi sütürün kapalı olduğuna bağlı olarak kafa bir yönde büyümeye başlıyor, ilk 3 ayda farkedilirse kapalı ameliyat ile açıyorlar 3 aydan sonra açık ameliyat gerektiriyor. Daha sonra da kask tedavisi yapılıyor. Bu anlattığımın seninle hicbir alakası yok belki bir gün biri okur ya da biriniz bir bebekte kafa şekil bozukluğu farkeder annesini uyarırsınız. Öyle bir anne tanıyorum kadın gittiği her doktora bebeğimin kafatası normal mi diye sormuş tüm doktorlar zamanla düzeleceğini söylemiş ama sonra bebegin bir sütürünün kapalı olduğu ortaya çıkmış.

Belli mi program, ne güzel. Burda bir psikiyatrist 30 gün + 20 gün şeklinde veriyormuş ama yeni okul diye bilemedim direkt raporla başlamak nasıl olur. Bir de dönem ortasında başlarsam ne bileyim adaptasyon sorunu olur mu çocuklarda fln, aslında biraz çıkıp hava almaya da çok ihtiyacım var.

İnstagramda essencenaturalhayat diye bir hesap var onun saç boyaları doğal bitkisel diye biliyorum
Ben takip ediyorum o hesabı ama kına tarzında onunkiler, boyaması çok zahmetli, uzun süre başında kalması gerekiyor bebekle çok zor.

Geçmiş olsun. Senin nasıl geçti? Öksürük geçmiyorr

Geçmiş olsun. Senin nasıl geçti? Öksürük geçmiyorr
Valla mucize gibi geçti desem yeri var. İlaç olarak sadece parol ve multivitamin kullandım. Hergün sabah akşam tuzlu-karbonatlı ılık su ile hem gargara yaptım hem burnuma çektim. Papatya ile buğu yaptım, bu burun akıntısı başlatıp sinüsleri boşaltıyor. Hafif öksürük kaldı bende de ama git gide azalıyor. Eşimse benim yaptığım herşeyi yaptı bi sürü de ilaç içiyor 4 gün oldu hala kötü yazık öksürük için devamlı ılık bişeyler iç zencefil çayı, ıhlamur, papatya çayı vs hiç bişey olmadı ılık su iç

Bizim dr 4 aydan sonra kapanabilir sikinti yok demisti. Su an aciklik kac biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…