baya erken gibi doymuyor mu acabaTecrubeli anneler, bebegin gece beslenmesi ne zaman bitiyor? Benimki eskiden uzun uyurdu ilk gece uykusunu. Simdi en gec 4 saatte uyaniyor emziriyorum. Sonra 2-3 saatte bir uyaniyor. Gercekten ac mi anlamiyorum. Memede tekrar uyudugu icin emziriyorum ama bir yandan da kendi kendine tekrar uykuya dalmayi ogrenmesi lazim. Her uyandiginda emzirerek yanlis bir sey mi yapiyorum acaba.
Benim de birebir aynıTecrubeli anneler, bebegin gece beslenmesi ne zaman bitiyor? Benimki eskiden uzun uyurdu ilk gece uykusunu. Simdi en gec 4 saatte uyaniyor emziriyorum. Sonra 2-3 saatte bir uyaniyor. Gercekten ac mi anlamiyorum. Memede tekrar uyudugu icin emziriyorum ama bir yandan da kendi kendine tekrar uykuya dalmayi ogrenmesi lazim. Her uyandiginda emzirerek yanlis bir sey mi yapiyorum acaba.
Benimki de aynı çok uyanıyor dün gece 6 saat uyumustu şaşırdım ☺Çok uyaniyoruz biz de her uyandığında emziriyorum acıktığı için uyanıyorTecrubeli anneler, bebegin gece beslenmesi ne zaman bitiyor? Benimki eskiden uzun uyurdu ilk gece uykusunu. Simdi en gec 4 saatte uyaniyor emziriyorum. Sonra 2-3 saatte bir uyaniyor. Gercekten ac mi anlamiyorum. Memede tekrar uyudugu icin emziriyorum ama bir yandan da kendi kendine tekrar uykuya dalmayi ogrenmesi lazim. Her uyandiginda emzirerek yanlis bir sey mi yapiyorum
Okuduğum kitapta 9 aylıkken gece beslenmeleri kesilebilir diyordu. Ben bir defa kalkıyorum, diğer uyanmalarında beşiğini sallıyorum uyuyor genelde ama az önce öyle olmadı aldım emziriyorum.Tecrubeli anneler, bebegin gece beslenmesi ne zaman bitiyor? Benimki eskiden uzun uyurdu ilk gece uykusunu. Simdi en gec 4 saatte uyaniyor emziriyorum. Sonra 2-3 saatte bir uyaniyor. Gercekten ac mi anlamiyorum. Memede tekrar uyudugu icin emziriyorum ama bir yandan da kendi kendine tekrar uykuya dalmayi ogrenmesi lazim. Her uyandiginda emzirerek yanlis bir sey mi yapiyorum acaba.
Brn her defasinda emziriyorum. Gece 12 gibi, sonra 3 ve sabah 6 gibi uyaniyor. Ama bazen daha sık jyansihi da oluyor saatte bir gibi. Yine de emziriyorum. Yoksa uyumuyor.Okuduğum kitapta 9 aylıkken gece beslenmeleri kesilebilir diyordu. Ben bir defa kalkıyorum, diğer uyanmalarında beşiğini sallıyorum uyuyor genelde ama az önce öyle olmadı aldım emziriyorum.
Ondan emin olamiyorum iste. Cunku uykuya daldiginda memeyi birakmiyor, ben cekmek zorunda kaliyorum. Biraksam saatlerce kalip emzik gibi emecek cunku. Bir yerden sonra cekiyorum. Acaba doymadan mi cekiyorum...ama gecen gece sagilmis sutum vardi. 100 cc verdim. Uykuya dalmadigi icin ustune emzireyim dedim. Fazla emmedi ve kaldirir kaldirmaz her seyi kustu. O da fazla geldi. Biberonda en fazla 100 iciyor gunduz. Bazen 60, 80 bile yetiyor ona.baya erken gibi doymuyor mu acaba
memeler nasıl boşalıyor mu bana doyamadığı için gibi geldi bunu en iyi sen bilirsin
mama ek gıda v.s. veriyorsan ya da sagilmis sütün varsa bir dene bence yatmadan vermeyi
Erken dış çıkaracak olabilir. Dış çıkarma döneminde memeyi dış kasiyici gibi kullanıyorlarmis canım. Bir nebze ağrısını alıyor olabilir.Ondan emin olamiyorum iste. Cunku uykuya daldiginda memeyi birakmiyor, ben cekmek zorunda kaliyorum. Biraksam saatlerce kalip emzik gibi emecek cunku. Bir yerden sonra cekiyorum. Acaba doymadan mi cekiyorum...ama gecen gece sagilmis sutum vardi. 100 cc verdim. Uykuya dalmadigi icin ustune emzireyim dedim. Fazla emmedi ve kaldirir kaldirmaz her seyi kustu. O da fazla geldi. Biberonda en fazla 100 iciyor gunduz. Bazen 60, 80 bile yetiyor ona.
Doymadığını düşünüyorsan da meme emdikten sonra memeni sağ bakalım süt kalmış mı içerse? Süt geliyorsa aç kalmıyordurOndan emin olamiyorum iste. Cunku uykuya daldiginda memeyi birakmiyor, ben cekmek zorunda kaliyorum. Biraksam saatlerce kalip emzik gibi emecek cunku. Bir yerden sonra cekiyorum. Acaba doymadan mi cekiyorum...ama gecen gece sagilmis sutum vardi. 100 cc verdim. Uykuya dalmadigi icin ustune emzireyim dedim. Fazla emmedi ve kaldirir kaldirmaz her seyi kustu. O da fazla geldi. Biberonda en fazla 100 iciyor gunduz. Bazen 60, 80 bile yetiyor ona.
Tecrübeli değilim ama bizim düzenimizi anlatayım. Benimkine ellemesem sabaha kadar uyur genelde ama ben 3-4 saatte bir alıp emziriyorum uyurken sonra yine yatırıyorum hiç uyanmadan. Bazen kendi uyanıyor 2 saati aştıysa emziriyorum değilse başka bişey arıyorum ağlamasının altında ki genelde birşey çıkıyor. Ilk önce emzik verip yanağımı dayıyorum öylesine uyandıysa tekrar uykuya geçiyor. Yok uyumazsa gazı var heralde diyorum kaldırıyorum bi 5dk varsa çıkarıyor rahatlıyor uyumaya devam. O da değilse bi altını açıyorum bazen çok çiş yapıyor bez dayanamiyor badisi ıslandığı için rahatsız olmuş oluyorTecrubeli anneler, bebegin gece beslenmesi ne zaman bitiyor? Benimki eskiden uzun uyurdu ilk gece uykusunu. Simdi en gec 4 saatte uyaniyor emziriyorum. Sonra 2-3 saatte bir uyaniyor. Gercekten ac mi anlamiyorum. Memede tekrar uyudugu icin emziriyorum ama bir yandan da kendi kendine tekrar uykuya dalmayi ogrenmesi lazim. Her uyandiginda emzirerek yanlis bir sey mi yapiyorum acaba.
Saat başı çok zor canım ya sersem olur insan allah kolaylik versinN NotFair-EarthLing- kızlar maşallah uyuyor bebişleriniz en azından
Bizim4.ay atağı mahvetti uykularımızı hala saat başı uyanıyoruz düşünsenize
İlk başlarda anlamadım ne olduğunu emzirdim şimdi öyle istiyor
Bir tur emzik bi tur meme veriyorum
Doymadıklarını düşünmüyorum alışkanlık bence
Ama 4saatte uyanıyorsa zaten efsane bence
biberonla ne iciyorsunuz ?Ondan emin olamiyorum iste. Cunku uykuya daldiginda memeyi birakmiyor, ben cekmek zorunda kaliyorum. Biraksam saatlerce kalip emzik gibi emecek cunku. Bir yerden sonra cekiyorum. Acaba doymadan mi cekiyorum...ama gecen gece sagilmis sutum vardi. 100 cc verdim. Uykuya dalmadigi icin ustune emzireyim dedim. Fazla emmedi ve kaldirir kaldirmaz her seyi kustu. O da fazla geldi. Biberonda en fazla 100 iciyor gunduz. Bazen 60, 80 bile yetiyor ona.
Ay ne güzel maşallah ya bizimde tam tersiBexsero için bizi çok korkuttular ama bi şeycik olmadı şükür, biraz mızırdandı o kadar, emerek atlatıyorlar. Ben sık sık ateşini ölçtüm onu da oyun sandı şimdi çok hoşuna gidiyor ölçerken
Bizimkide basladı ona bilincli yapmıyor ama canımı cok yakıyorbizim kız beni acayip ısırıyor ne yapacağımı şaştım fobim oldu emzirirken strese giriyorum ha şimdi ha şimdi ısıracak diye
12 ilk uyuması mı?Brn her defasinda emziriyorum. Gece 12 gibi, sonra 3 ve sabah 6 gibi uyaniyor. Ama bazen daha sık jyansihi da oluyor saatte bir gibi. Yine de emziriyorum. Yoksa uyumuyor.
Ben de çekiorum memeyi. Doyuyodur benceOndan emin olamiyorum iste. Cunku uykuya daldiginda memeyi birakmiyor, ben cekmek zorunda kaliyorum. Biraksam saatlerce kalip emzik gibi emecek cunku. Bir yerden sonra cekiyorum. Acaba doymadan mi cekiyorum...ama gecen gece sagilmis sutum vardi. 100 cc verdim. Uykuya dalmadigi icin ustune emzireyim dedim. Fazla emmedi ve kaldirir kaldirmaz her seyi kustu. O da fazla geldi. Biberonda en fazla 100 iciyor gunduz. Bazen 60, 80 bile yetiyor ona.
Disleri cok kasiniyor, elleri hep agzinda ama o yuzden emdigini sanmiyorum. Cunku uslu uslu emiyor emzik gibi :)Erken dış çıkaracak olabilir. Dış çıkarma döneminde memeyi dış kasiyici gibi kullanıyorlarmis canım. Bir nebze ağrısını alıyor olabilir.
Hayir. 8'de uyuyor ilk. Sonra 12 gibi uyaniyor. Eskiden 2-3 gibi uyanirdi ilk. Daha uzun uyurdu ilk uykusunu. Doymuyor mu acaba diye dusunmeye basladim.12 ilk uyuması mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?