• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamlar. 6.ay aşılarımiz var bugün. Allah yardımcımız olsun. Bir de Diș stresi var hepsini aynı anda sorunsuz atlatırız umarım 😪 dış jelleri onerilmiyor. Doktorumuza karanfil yağı sürebilir miyim diye sordum. Bakalım ne cevap gelecek..
Canım ben nette zeytinyagının icine bikaç karanfil dövüp buzdolabında saklama diye bişey bulmustum gecici rahatlatma yapıyor ama doktorun belki önerilerde bulunmustur

Selamın aleyküm 🌺🌺
Üç aylara girdik kızlar hepimizin duaları kabul olsun
Sağlık huzur mutluluk evimizden eksik olmasın inşallah💕💕

Duanıza beni de katarsanız çok mutlu olurum ❤

Bu kadar yoğunluk arasında herkesi özledim 😘
15 gündür gelemedim foruma ya inanamıyorum 😱

Cuma günleri buluşma günümüz olsun istiyorum kabul ederseniz şayet ☺

Herkes gelir konuşuruz hal hatır sorarız
Gelişimler hakkında konuşuruz
Kimsenin sorusu cevapsız kalmamış olur

Ne dersiniz fena olmaz sanki 🎈🎈

Etikette unuttuklarım kırılmasın lütfen
Herkesi seviyorum 🎀💕

@limelemon @Vahvah85 @Ozlem @Papatyam3422 @azizan H honey bunch @Elwing6 @yesilus @Labazop @morcivertkedi @Koalacikk @Pink85 @Zzynp19 @Nuhra2 @Historyfati @azra-bade T tuboz @Nonamexxx N NotFair X xxyyzztt @sugarpare ShinSeGi ShinSeGi @Miskek @Mavikelebek0134 Pircici Pircici @Plm123 @Serrarana18 @smyr35. @huriye048 @yorgunoz @Sjax @isisxz @Brcbrcbrc84 EslemVera EslemVera @Gula2 @zuka24 @erensar @nery83 @GULUMSE86 @Hatuneymen @Sevgiyeyolculuk B Bienaaaaa
Selam canım hayırlı kandiller neden olmasın derim ben 😍

H honey bunch Sen nereye kayboldun? Uzun süredir görmemiştim seni☺
Aslında girmeye calısıyorum burayada ama öykü büyüdü daha cok oyun istiyor daha uzun süre uyanık kalıyor vakit bulamıyorum yazmaya :(
Telefonlar alındı biliyorsundur belki burda yazılmıstı biraz yogun bi konusma oluyor vatsapta :)

katılmak isteyen olursa oraya ekleyebilirim buarada kesinlikle bir gruplasma söz konusu değil sadece fazlasıyla cok yazısma var 😬

Merhaba benim.de 27 eylül dogumlu bir kızım var . 2.5ayliktan beri meme reddinvar şimdi de 3 gündür ateşli Dr da birşey vermedi emzir dedi. Ama emmiyor ki burnu da tıkandı oysaki yıkıyorum.
Merhaba benim kızımda sanırım diş ağrısı yüzünden bikaç hafta beni emmek istemedi ama inatla devam ettim emzirmeye aspiratörle veya fön makinesiyle veya ayakta gezinerek hoplatarak vs bidünya yöntemle mutlaka iyi kötü emzirdim bırakmadım
Burnu icinde serum yapman lazım bolca

Aslında girmeye calısıyorum burayada ama öykü büyüdü daha cok oyun istiyor daha uzun süre uyanık kalıyor vakit bulamıyorum yazmaya :(
Telefonlar alındı biliyorsundur belki burda yazılmıstı biraz yogun bi konusma oluyor vatsapta :)

katılmak isteyen olursa oraya ekleyebilirim buarada kesinlikle bir gruplasma söz konusu değil sadece fazlasıyla cok yazısma var 😬
Yahuuu o zaman bizi de alın😭ıssız adada kalan yerliler gibiyiz. Evet paylaşımlar oluyor ama çok az ek gıdaya giricez mesela çok bilgi alanıyorum beni de ekleyin🙏🏻

Yahuuu o zaman bizi de alın😭ıssız adada kalan yerliler gibiyiz. Evet paylaşımlar oluyor ama çok az ek gıdaya giricez mesela çok bilgi alanıyorum beni de ekleyin🙏🏻
Özelden nonu yaz ekliyim
İsteyen herkesi ben yada diğer kızlar ekleyebilir herkes yönetici :)

Yalnız cok yogun bi konusma ortamı var malum onlarca kadınız baska seylerde konusulabiliyor 😬
Ama her konusmaya katılmak veya birebir takip etmek hergün yazmak zorunda değilsiniz tabi ben sahsen müsait değilsem atlaya atlaya gidiyorum yazısmaları 😬

Biz ek gıda sürecine 12 gün erken başladık, son sürat gidiyoruz 😅 yarın sağlık ocağında kontrol var, emme-mama-ek gıda derken devamlı bir beslenme rutini içindeydik ama benim kız yine az kilo aldı gibi bakalım ne kadar almış bu ay :( 6.ay aşıları da korkutoyor gözümü

Serumu surekli yapiyorum zaten. Izotonik suyu da nebuluzatorde ver dedi. Bakalim ilaclarini yaptim simdi, bir de allerset vermis. Insallah rahat uyumasina yardimci olur. Oksurdugu an uyanip agliyor. Dun gece uyumadik. Ben de hastayim, hic halim yok. Aksi gibi esim yanimda degil. Resmen oturup aglayasim var.
Canım nasıl oldu ufaklık? İnş daha iyidir.. 💞

Selamın aleyküm 🌺🌺
Üç aylara girdik kızlar hepimizin duaları kabul olsun
Sağlık huzur mutluluk evimizden eksik olmasın inşallah💕💕

Duanıza beni de katarsanız çok mutlu olurum ❤

Bu kadar yoğunluk arasında herkesi özledim 😘
15 gündür gelemedim foruma ya inanamıyorum 😱

Cuma günleri buluşma günümüz olsun istiyorum kabul ederseniz şayet ☺

Herkes gelir konuşuruz hal hatır sorarız
Gelişimler hakkında konuşuruz
Kimsenin sorusu cevapsız kalmamış olur

Ne dersiniz fena olmaz sanki 🎈🎈
A.selam canımm valla burdaki gecelediğimiz sabahladığımız günleri özlüyorum ben de ♥️
Bugün Cuma’ymış inşallah çağrını görüp gelen olur ve ben de tekrar girmeyi unutmam biraz sohbet ederiz 😍

Huzur verdin canım benim 38his 38his 😍 amin inşallah hepimizin duaları kabul olur. Ataktayız sanırım uykuya dalarken zorlanıyoruz, elimiz hep ağzımızda diş var gündemde. Bir de ek gıda heyecanı tabi🤗 tam manasıyla beslemiyorum ama ufak ufak tadım yaptırıyorum. 3 gün kuralına uyamadım bir türlü daha geleneksel girdim olaya, az az çorba, salata suyu vb.
Sen nasılsın?
Amin canım 😍
Dişte kızarıklık filan var mı? Yoksa sadece kaşıntı mı
Ek gıda gerçekten heyecanlı atraksiyonlu geçiyor 😚
İyi olmanıza sevindim ❤️
Bizde iyiyiz canım
Tam anlamıyla ek gıda alıyo sayılmaz
Şuan dişi çok kaşındığı için daha çok emme isteğimiz var
Çok nadir bişeyler veriyorum
Yoksa aç kurt gibi bekliyo benden bişeyler 🤣

Kızlar benim kızımın da sesi Kısıldı
4-5 gündür geçmiyor
Ben ve eşim hastalandık , Erva da hapşırdı falan ama ateş vs olmadı çok şükür
Geceleri ağlayarak uyanınca falan sesi kısık hala
Göğsünü dinliyorum hırıltı yok gibi öksürüğe çevirmez inşallah
Karanfilli soğan koydum odaya
Eşimle ikimize iyi geldi kızımda tıkanıklık yok ama ona da fayda etmİştir inşallah

A.selam canımm valla burdaki gecelediğimiz sabahladığımız günleri özlüyorum ben de ♥
Bugün Cuma’ymış inşallah çağrını görüp gelen olur ve ben de tekrar girmeyi unutmam biraz sohbet ederiz 😍
Günaydın hayırlı sabahlar tatlım ☺️
Özleniyor canım özlenmez mi
Bi günde olsa fırsat yaratalım istedim
Yoksa baya kopukluk olacak ve sonunda herkes dağılacak
Böyle olsun istemem
Az buçuk tanıyoruz birbirimizi 🎀

Bi günde olsa buluşup kaynatalım 😍

Sizin o etekte hiç uzamamış 😂😂
(Profilden yola çıktım)
Kuşun nasıl 😍💕

Back
X