Alttakini aldımEk gıdaya geçen anneler hangisini almalıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttakini aldımEk gıdaya geçen anneler hangisini almalıyım?
Canım ben nette zeytinyagının icine bikaç karanfil dövüp buzdolabında saklama diye bişey bulmustum gecici rahatlatma yapıyor ama doktorun belki önerilerde bulunmusturSelamlar. 6.ay aşılarımiz var bugün. Allah yardımcımız olsun. Bir de Diș stresi var hepsini aynı anda sorunsuz atlatırız umarımdış jelleri onerilmiyor. Doktorumuza karanfil yağı sürebilir miyim diye sordum. Bakalım ne cevap gelecek..
Selam canım hayırlı kandiller neden olmasın derim benSelamın aleyküm
Üç aylara girdik kızlar hepimizin duaları kabul olsun
Sağlık huzur mutluluk evimizden eksik olmasın inşallah
Duanıza beni de katarsanız çok mutlu olurum ❤
Bu kadar yoğunluk arasında herkesi özledim
15 gündür gelemedim foruma ya inanamıyorum
Cuma günleri buluşma günümüz olsun istiyorum kabul ederseniz şayet ☺
Herkes gelir konuşuruz hal hatır sorarız
Gelişimler hakkında konuşuruz
Kimsenin sorusu cevapsız kalmamış olur
Ne dersiniz fena olmaz sanki
Etikette unuttuklarım kırılmasın lütfen
Herkesi seviyorum
@limelemon @Vahvah85 @Ozlem @Papatyam3422 @azizan H honey bunch @Elwing6 @yesilus @Labazop @morcivertkedi @Koalacikk @Pink85 @Zzynp19 @Nuhra2 @Historyfati @azra-bade T tuboz @Nonamexxx N NotFair X xxyyzztt @sugarpareShinSeGi @Miskek @Mavikelebek0134
Pircici @Plm123 @Serrarana18 @smyr35. @huriye048 @yorgunoz @Sjax @isisxz @Brcbrcbrc84
EslemVera @Gula2 @zuka24 @erensar @nery83 @GULUMSE86 @Hatuneymen @Sevgiyeyolculuk B Bienaaaaa
Sağdaki demiAlttakini aldım
Haftasonu ikeaya gitmiştim sağdakini aldım umarım doğrusu odurEk gıdaya geçen anneler hangisini almalıyım?
H honey bunch Sen nereye kayboldun? Uzun süredir görmemiştim seniSelam canım hayırlı kandiller neden olmasın derim ben![]()
Aslında girmeye calısıyorum burayada ama öykü büyüdü daha cok oyun istiyor daha uzun süre uyanık kalıyor vakit bulamıyorum yazmayaH honey bunch Sen nereye kayboldun? Uzun süredir görmemiştim seni☺
Merhaba benim kızımda sanırım diş ağrısı yüzünden bikaç hafta beni emmek istemedi ama inatla devam ettim emzirmeye aspiratörle veya fön makinesiyle veya ayakta gezinerek hoplatarak vs bidünya yöntemle mutlaka iyi kötü emzirdim bırakmadımMerhaba benim.de 27 eylül dogumlu bir kızım var . 2.5ayliktan beri meme reddinvar şimdi de 3 gündür ateşli Dr da birşey vermedi emzir dedi. Ama emmiyor ki burnu da tıkandı oysaki yıkıyorum.
Biz sagdakini kullanıyoruzEk gıdaya geçen anneler hangisini almalıyım?
Yahuuu o zaman bizi de alınAslında girmeye calısıyorum burayada ama öykü büyüdü daha cok oyun istiyor daha uzun süre uyanık kalıyor vakit bulamıyorum yazmaya
Telefonlar alındı biliyorsundur belki burda yazılmıstı biraz yogun bi konusma oluyor vatsapta :)
katılmak isteyen olursa oraya ekleyebilirim buarada kesinlikle bir gruplasma söz konusu değil sadece fazlasıyla cok yazısma var![]()
Özelden nonu yaz ekliyimYahuuu o zaman bizi de alınıssız adada kalan yerliler gibiyiz. Evet paylaşımlar oluyor ama çok az ek gıdaya giricez mesela çok bilgi alanıyorum beni de ekleyin
![]()
Aa whatsapa mı geçildi?Yahuuu o zaman bizi de alınıssız adada kalan yerliler gibiyiz. Evet paylaşımlar oluyor ama çok az ek gıdaya giricez mesela çok bilgi alanıyorum beni de ekleyin
![]()
Öyleymiş. Biz o kısmı atlamışızAa whatsapa mı geçildi?
Terliyor canım bizim deSizlerde yok mu baş terlemesi?
Canım nasıl oldu ufaklık? İnş daha iyidir..Serumu surekli yapiyorum zaten. Izotonik suyu da nebuluzatorde ver dedi. Bakalim ilaclarini yaptim simdi, bir de allerset vermis. Insallah rahat uyumasina yardimci olur. Oksurdugu an uyanip agliyor. Dun gece uyumadik. Ben de hastayim, hic halim yok. Aksi gibi esim yanimda degil. Resmen oturup aglayasim var.
A.selam canımm valla burdaki gecelediğimiz sabahladığımız günleri özlüyorum ben deSelamın aleyküm
Üç aylara girdik kızlar hepimizin duaları kabul olsun
Sağlık huzur mutluluk evimizden eksik olmasın inşallah
Duanıza beni de katarsanız çok mutlu olurum ❤
Bu kadar yoğunluk arasında herkesi özledim
15 gündür gelemedim foruma ya inanamıyorum
Cuma günleri buluşma günümüz olsun istiyorum kabul ederseniz şayet ☺
Herkes gelir konuşuruz hal hatır sorarız
Gelişimler hakkında konuşuruz
Kimsenin sorusu cevapsız kalmamış olur
Ne dersiniz fena olmaz sanki![]()
Amin canımHuzur verdin canım benim38his
amin inşallah hepimizin duaları kabul olur. Ataktayız sanırım uykuya dalarken zorlanıyoruz, elimiz hep ağzımızda diş var gündemde. Bir de ek gıda heyecanı tabi
tam manasıyla beslemiyorum ama ufak ufak tadım yaptırıyorum. 3 gün kuralına uyamadım bir türlü daha geleneksel girdim olaya, az az çorba, salata suyu vb.
Sen nasılsın?
Günaydın hayırlı sabahlar tatlımA.selam canımm valla burdaki gecelediğimiz sabahladığımız günleri özlüyorum ben de ♥
Bugün Cuma’ymış inşallah çağrını görüp gelen olur ve ben de tekrar girmeyi unutmam biraz sohbet ederiz![]()