İnşallah bişey olmaz canım Allahın izniyle benim doğunlarım normal oldu canım bakalım bir sıkıntı çıkmazsa buda normal olacak senin çocukların arası yakınmış bana göre benimkiler biri 15 biri 11 biri de 5 yaşındalar canım
Evet çok yakın kreş gibi evimiz doğumun herturlusu zor Allah kolaylaştırın inşallah ne güzel yardım eder çocukların daha kolay olur bakman benim oğlum Eylül de 1 e başlayacak kara kara düşünüyorum simdiden
Benim 4. Bebek Oğlum da var kızım da ben de heyecanlanıyorum 2 hafta sonra randevum var gösterir mi bilmem inşallah oğlum da 13. Haftada öğrendim kızımda net 16.hafta
Günaydın kızlar, ben bişey soracağım. Gece uyuyorduk bende uyanmıştım, sonra eşim aniden öksürünce ben çok korktum az su içtim. Bu ani korkmalardan bişey olur mu korkuyorum, herhangi kanama yok ama korktum kalbi falan durur mu diye. Sizinde başınıza geldi mi
Kızlar bende grip olmuşum, hiç rahatım yok. Hafif ateş, burun akıntısı vs. 6 saatte bir parol içiyorum ateş yükselmesin diye, ıhlamur içiyorum, başka nasıl geçer
Geçmiş olsun canım bende astım atağı geçiriyorum oksurmekten mahvokdum sadece hava alabikiyorum bilmiyorum nasıl geçecek. En korktuğum Seydi gebelikte astım atağımin tutması. Bende bugün ıhlamur zencefil deniycem. Pekmez ısıtıp içirdi annem içine zencefil karabiber atıp ama kısa süreli rahatlatıyor tedavi etmiyor malesef. Ama seninki gripse bol bol c vitamini al o seni toparlar insallah
Geçmiş olsun canım bende astım atağı geçiriyorum oksurmekten mahvokdum sadece hava alabikiyorum bilmiyorum nasıl geçecek. En korktuğum Seydi gebelikte astım atağımin tutması. Bende bugün ıhlamur zencefil deniycem. Pekmez ısıtıp içirdi annem içine zencefil karabiber atıp ama kısa süreli rahatlatıyor tedavi etmiyor malesef. Ama seninki gripse bol bol c vitamini al o seni toparlar insallah
Bende sadece her gün 5.30da kalktığım için uyku ve yorgunluk oluyor onun dışında hiç hamile gibi değilim:) doktora söyledim nazar değdirme kendine diyor
Dün doktora gittim sonuçlarımı gösterdim
Sonuçlar iyiydi bebişi göremedik,
önceki muayene ile arası bi hafta bile olmadığı için ultrasonla göstermedi
4 hafta sonra ense kalınlığı için randevu verdi
Dün doktora gittim sonuçlarımı gösterdim
Sonuçlar iyiydi bebişi göremedik,
önceki muayene ile arası bi hafta bile olmadığı için ultrasonla göstermedi
4 hafta sonra ense kalınlığı için randevu verdi
aa niye ki? zararı mı olurmuş? bizde aynı bi değişiklik yok. şey sorucam diye. ben gece farketmeden yüzüstü yatıyorum ve öyle uyanıyorum bi zararı var mı?
aa niye ki? zararı mı olurmuş? bizde aynı bi değişiklik yok. şey sorucam diye. ben gece farketmeden yüzüstü yatıyorum ve öyle uyanıyorum bi zararı var mı?
Evet canım daha minik olduğundan zararlı çok sık ultrasona maruz kalması
Yok canım henüz bi sakıncası olmaz
Şuan tadını çıkart, göbeğin büyüdükçe istesen de yatamazsın
Evet canım daha minik olduğundan zararlı çok sık ultrasona maruz kalması
Yok canım henüz bi sakıncası olmaz
Şuan tadını çıkart, göbeğin büyüdükçe istesen de yatamazsın
dimi bende öyle tahmin ediyorum
ben martta aynı hafta iki doktora gidip ultrasona giricem de ondan sordum. birşey olmaz herhalde 14 haftalık olcaz yani
Aaa benimde sivilcelerim var ya hatta ergenlikte görmemiştim sivilce bende kiz geliyor die düşünüyordum icimede öyle doguyordu baştan erkek diodum sonra baktım eksi tuzlu isteğim fazla birde sivilceler dedim güzelliğimi alıyor kız
Her ikisi de tam tersi kizda Anne guzellesir erkekte cirkinlesir sivilcelenirmis. Kizda Anne hep tatli seyler yeme istegi duyarmis erkekte de eksi tuzlu tursu gibi seyler
dimi bende öyle tahmin ediyorum
ben martta aynı hafta iki doktora gidip ultrasona giricem de ondan sordum. birşey olmaz herhalde 14 haftalık olcaz yani
Her ikisi de tam tersi kizda Anne guzellesir erkekte cirkinlesir sivilcelenirmis. Kizda Anne hep tatli seyler yeme istegi duyarmis erkekte de eksi tuzlu tursu gibi seyler
Pufböreği yüzünden hep aş vereceğim bende
Aynen bende bu sefer devlete gidiyorum
Özelin parasını çocuklara harcamak için
Çok şükür doktorlar iyi çıkıyo şansıma
Pufböreği yüzünden hep aş vereceğim bende
Aynen bende bu sefer devlete gidiyorum
Özelin parasını çocuklara harcamak için
Çok şükür doktorlar iyi çıkıyo şansıma