Seninkinde de kiz guzelligi var :) atiyorum tamamen :)Arkadaslar bebiş 12 hafta 3 günken ultrasonu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkinde de kiz guzelligi var :) atiyorum tamamen :)Arkadaslar bebiş 12 hafta 3 günken ultrasonu![]()
Mikemmel bi atış daha yapiimmmArkadaslar bebiş 12 hafta 3 günken ultrasonu![]()
Arkadaslar bebiş 12 hafta 3 günken ultrasonu![]()
Bana da yorum piliiizzzzMikemmel bi atış daha yapiimmm
Kız![]()
zuka24 canım sanki tam netleşmemis deneyimliler daha iyi bilebilir...
Sanki kızolucak o görünen nokta gerileyecek..
Mideniz ne durumda hanımlad
[
Gittiniz mi doktora?Benim gebelik belirtileri neredeyse bitti. Ara ara kasık agrısı o kadar. Korkuyorum. Sanırım bugun bi doktora gidip baktırcam![]()
Evet şükür olmamış.11.haftamda içtim
İlaçlar günleri opsiyonlu üretiliyormus
Zehirleme etkisi değil ama kendi etkinliğini yitiriyormus o yüzden sanırım bişey olmadı
Gittim sıkıntı yok şükürGittiniz mi doktora?
Sen içini ferah tut Allah ın izniyle güzel haberler gelir. Benim arkadaşımın ikiz bebeklerine bahsettiğim hastanede down sendromlu dediler. Eşi mahvoldu. Sonra istanbulda ünlü bi doktor varmış instagramdan o adama yazdı. Ona gittiler ve çocuklarda hiçbişey olmadığını söyledi. Aylar sonra doğumda başka bir hastanede bir çiftle karşılaşıyorlar onlarda aynı hastanede aynı sorunları yaşamışlar. O yüzden bi kaç doktora görünmekte fayda var.Ankara medicana..bu olay iyi mi kotu mu bilmiyorum bir yanda icim rahatlayacak uzun aylar..bir yanda yasadigim sıkıntıyı hic unutmicam..devletteki sonuca gore hareket edicem eger sonuc ayniysa yapacak bir sey yok farkliysa belli olacak isin özü..hicbir doktor riske atmak istemiyor kendini en ufak riskte bir sy olmaz demek yerine ihtimal degerlendiriyor..cocuk oyle dogsa neden bana bir sey yok dedinler bitmeyecek ailelerde var.valla inanilmaz karisigim..testi yaptik bugun zaten biraz daha rahatladim..neyse yuzlesmek lazim
Ben çooook doktor dolaştım canım hamile kalabilmek için. Bazılarının odasından ağlayarak çıktım. Gerçekten bazıları çok iyi doktor olsa da hasta psikolojisinden anlamıyorValla cok yoruldum doktor degistircek bile mecalim kalmadi :) artik kafam rahatlasin istiyorum su dna sonuclari gelsin hayirlisiyla..sona dogru bu pimpirikligi bir ise yarar belki diyorum.ameliyatlari dogumlari iyi diye tercih etmistim..daha once gittigim doktorda her sey mukemmel fln demisti :) bazilarida tozpembe bakiyo..ortasi lazim devlette ki kadin oyle yandan onuda yurutcem :))) ne sanslisin amannn hep öyle devam etsin insallah :))
Maşallah ne güzel poz vermiş kuzuSana katiliyorum silvestirim:) kesinlikle..devlette kontrollere devam edicez iste her sey tecrube..insanlar o kadar b*k atiyorki zannnettik ki ilgilenmeyecekler :) inan devletteki kadin daha cok ilgilendi.catlamaan diye gobusum krem onerdi .ultrasona bakarken gozleri guluyordu.benim tosbagaminda bize burda boyle guzel poz vermesi ayri guzellikti :) sen hep kiz dedin bana gittigim 2 devlet hastanesi kiz dedi.ozeldeki hala cikinti goruyorum diyo olmusuZ 12.hafta hala netlestiremedi :) cok merak ediyorum sonuclari..dnayla en azindan cinsiyeti kesin ogrenicez.tabi insallah guzel sonuclar aliriz.her birimiz....
![]()
Havalianne__ agaya nasıl yorum yapem
ogluma ne olacak böcüğüm bilim herşeyin üstündedir
Herşey gönlünuzce olsun![]()
Yok bacım ben senin binlerce sayfalık tahmin konundan ötürü dedim:) nasıl aga kız. Duruşu farklı demi:)
Yok bacım ben senin binlerce sayfalık tahmin konundan ötürü dedim
Bu işin piri sensin manasında![]()