Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tam bir sayko ya :))) esim bakip bakip bu kiz degil yaaa diyo hahahaha :)))) benim gozlerde iri bu da iri gozlu sanirsam :)) ne degisik bir sey ya sana benzemesi..
Evet canim ya zaten biz bunun tutunmasina bile dalga geciyoduk babasiyla hic ugrastirmadi mucadeleci falan diye poz vermeyi biliyo simdiden bayilirim foto cekmeye bolbol artik sosyal medya maymunu olur
Kilo mevzusundan sonra bende decavit alıcam muhtemelen . Doktorum henüz yazmadı . Muhtemelen farklı bir marka yazıcak yine . Folik asittede aynısını yaptı çünkü. Vitaminde kendim karar vereceğim
Ekledigimden emin olamadim..arrtik direk foto atabiliyormusuzzz :) Cok komik degil mi ya :)))resmen poz verdi cingöz.
Bu dudaklarla nasil erkek olacak :) Havalianne__
Çok tatlı yaa :) geçen korkup acile gittiğimde benimki de böyle duruyordu ellerini hareket ettirmişti kafasının yanına dedim çocuk off diyor yeter anne :) insana benzemeye başlamış dedim dr gülmüstü.. ha birde bizim burda ozellerde nöbetçi kadın doğum uzmanı olmuyor cnm ben o yüzden de devlette dr seçmiştim özelde arıyorlar telefonla minnet edip gelirse geliyor dr yoksa ordan şunu yapın buna bakın yönlendiriyor buda sinir bozucu oluyor
Evet canim ya zaten biz bunun tutunmasina bile dalga geciyoduk babasiyla hic ugrastirmadi mucadeleci falan diye poz vermeyi biliyo simdiden bayilirim foto cekmeye bolbol artik sosyal medya maymunu olur