• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam bir sayko ya :))) esim bakip bakip bu kiz degil yaaa diyo hahahaha :)))) benim gozlerde iri bu da iri gozlu sanirsam :)) ne degisik bir sey ya sana benzemesi..
Kamptan bahseden arkadaş sizsiniz galiba demi... Bak bu tam sizin çocuk masallahi var... Kampta odun toplarken hayal edebilirsin 🤗🤗

Kamptan bahseden arkadaş sizsiniz galiba demi... Bak bu tam sizin çocuk masallahi var... Kampta odun toplarken hayal edebilirsin 🤗🤗
Evet canim ya 😄 zaten biz bunun tutunmasina bile dalga geciyoduk babasiyla hic ugrastirmadi mucadeleci falan diye 🙈 poz vermeyi biliyo simdiden 😅 bayilirim foto cekmeye bolbol artik sosyal medya maymunu olur 😂😁

Kilo mevzusundan sonra bende decavit alıcam muhtemelen . Doktorum henüz yazmadı . Muhtemelen farklı bir marka yazıcak yine . Folik asittede aynısını yaptı çünkü. Vitaminde kendim karar vereceğim
Kilo mevzusu nedir acaba? Bana elevit yazdı doktor.

Ekledigimden emin olamadim..arrtik direk foto atabiliyormusuzzz :) Cok komik degil mi ya :)))resmen poz verdi cingöz.
Bu dudaklarla nasil erkek olacak :) Havalianne__ Havalianne__
Çok tatlı yaa :) geçen korkup acile gittiğimde benimki de böyle duruyordu ellerini hareket ettirmişti kafasının yanına dedim çocuk off diyor yeter anne :) insana benzemeye başlamış dedim dr gülmüstü.. ha birde bizim burda ozellerde nöbetçi kadın doğum uzmanı olmuyor cnm ben o yüzden de devlette dr seçmiştim özelde arıyorlar telefonla minnet edip gelirse geliyor dr yoksa ordan şunu yapın buna bakın yönlendiriyor buda sinir bozucu oluyor

Evet canim ya 😄 zaten biz bunun tutunmasina bile dalga geciyoduk babasiyla hic ugrastirmadi mucadeleci falan diye 🙈 poz vermeyi biliyo simdiden 😅 bayilirim foto cekmeye bolbol artik sosyal medya maymunu olur 😂😁

İkili testte free beta hcg kaç çıktı canım senin

Back
X