- 21 Mart 2017
- 445
- 494
- 103
Canım 81 doğumluyum daha 8 haftalık tüp bebek ve 7 yıl uğraştık o yüzden tedirginim senin doktorun kimdi?zahide küçük var aklımdaA bu arada 81 var duzce mi yoksa :)) ve kac haftaliksiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 81 doğumluyum daha 8 haftalık tüp bebek ve 7 yıl uğraştık o yüzden tedirginim senin doktorun kimdi?zahide küçük var aklımdaA bu arada 81 var duzce mi yoksa :)) ve kac haftaliksiniz?
İstanbul Maltepe civarında mıydın sen yanlış mı hatırlıyorum. Dr unu paylaşır mısın Ben hala dr bulamadımözelde gidiyorum canım ben, memnunum bi sıkıntı yok. tatlı dilli ultrasonda uzun tutan herşeyi tek tek anlatan biri. doğumlara da geliyor gece de olsa. değiştirmicem gibi :)
İlk gebeliğimde regenesis max kullandım. 1gün arayla içiyordum sanki öyle hatırlıyorum. şimdi yine onu alıcam. Sen nasıl içiyorsun. Kokusu beni mahvediyorduSelammm ☺ ben takviye olarak kan ilaci+ regenesis max ve devit 3 damla kullaniyorum. Regenesis max ifos onayli. Icerisinde omega 3 ve bir suru vitamin ve mineral var. Onerebilirim. Gunde 10 damla da devit 3 kullaniyorum. Gunde 1 tane de kan hapi... regenesis icerigine netten bakabilirsin. Gebeler kullaniyor..
NBL krill oil 30 kapsül şeklinde satılıyordu canımhayır canım krill oil yani krill yağı. krillerden elde ediliyor. bi sürü marka var.
Ben attım mı sana cinsiyetOrtaokuldan beri hayalimdi. Hep dua ederken kızım olsun diye de eklerdim :) Allah’a bin şükür nasip etti kızımı bana. ❤![]()
İlk gebelikten bahsediyorum canım :) bu belli değil ama sen kız dedin buna da sanırım :)Ben attım mı sana cinsiyet![]()
ben pendik/kurtköy civarındayım. özelden yazayım doktorumu :)İstanbul Maltepe civarında mıydın sen yanlış mı hatırlıyorum. Dr unu paylaşır mısın Ben hala dr bulamadım
Zahide kucuge giden bin pisman instagramda fenomen olunca baska sehirlerden bile geliyormus ve yogun oldugu icin zaman ayiramadiklarini degistirmek zorunda olduklarini yazmislar happymom diye bir uygulamada..yinede arastirin tabii ama cogu hastasini tanimiyormus yogunluktab yoksa doktorluguna diyecek yok.benimki ayla aktülay medicanada riskli gebelik uzmani.henuz 3 ay once arkadasim dogum yapti..bir kac kisiyle daha konustum riskli gebeliklerde bile sagsalim kucagina vermis kadinin oyle olunca icime sindi ama tabi kotu yani en ufak seyde tedirgin etmeleri..bir degeri yuksek buldu mesela nipt testi yaptirdik icimize kurt dusurdu falan..Canım 81 doğumluyum daha 8 haftalık tüp bebek ve 7 yıl uğraştık o yüzden tedirginim senin doktorun kimdi?zahide küçük var aklımda
Bana hamileligin basindan beri baska bise vermediler regenesisten.. veee icerken degilde ictikten sonra agiza o balik kokusu gel esi berbaaaaaaatttİstanbul Maltepe civarında mıydın sen yanlış mı hatırlıyorum. Dr unu paylaşır mısın Ben hala dr bulamadım
İlk gebeliğimde regenesis max kullandım. 1gün arayla içiyordum sanki öyle hatırlıyorum. şimdi yine onu alıcam. Sen nasıl içiyorsun. Kokusu beni mahvediyordu
Anladım canım zahidenin yoğun olduğunu duymuştum onu eledim o zaman.çok sağol çok.memorial Başak hanıma gideceğim galiba bilgin var mıZahide kucuge giden bin pisman instagramda fenomen olunca baska sehirlerden bile geliyormus ve yogun oldugu icin zaman ayiramadiklarini degistirmek zorunda olduklarini yazmislar happymom diye bir uygulamada..yinede arastirin tabii ama cogu hastasini tanimiyormus yogunluktab yoksa doktorluguna diyecek yok.benimki ayla aktülay medicanada riskli gebelik uzmani.henuz 3 ay once arkadasim dogum yapti..bir kac kisiyle daha konustum riskli gebeliklerde bile sagsalim kucagina vermis kadinin oyle olunca icime sindi ama tabi kotu yani en ufak seyde tedirgin etmeleri..bir degeri yuksek buldu mesela nipt testi yaptirdik icimize kurt dusurdu falan..
O elinnnn durusunda ki zerafet kizdan baska ne olabilirEki Görüntüle 2244468 Bugün doktora gittik bizde ikili tarama için doktor bi tahmin de bulundu. Sizlerden de alayımmı tahmin kızlar fasulyemee![]()
Ben attım mı sana cinsiyet![]()
Memorialde nesrin fenerede iyi diyorlar cok guzel bie hastane ama 11bin gibi bir rakamdi hastane paketi.basak hanimi bilmiyorum:) ama hastane cok iyiAnladım canım zahidenin yoğun olduğunu duymuştum onu eledim o zaman.çok sağol çok.memorial Başak hanıma gideceğim galiba bilgin var mı
Kızlar vitaminlerden bahsetmişsiniz benim drumda imom önerdi ama kabızlık içinde vinelac kullansam ikisindede olan vitaminler var fazla gelir değil mi![]()
Havalianne__ canım cinsiyet tahmini yapar mısın:) Resim 11+5 ten
Anladım canım benimde 1 ay önceki kontrolde sorun yoktu kan degerlerimde yarın tekrar yaptıracam bakalım düşüş varmı. Sen hangi kan ilacını kullanıyorsunDevlette bana tek kan hapı verilmişti, bugün özelde ki doktor decavit vitamin, devit3 verdi
Anladım canım benimde 1 ay önceki kontrolde sorun yoktu kan degerlerimde yarın tekrar yaptıracam bakalım düşüş varmı. Sen hangi kan ilacını kullanıyorsun
Yüzde 90 erkek dedi ben hala belki yüzde 10 gerçekleşir diyorumErkek gbi canım, doktor bişey dedi mi