Sanırım kanıtlanmis bir zararı yok boyanin ya da lazerin ama doktorlar da ne olur ne olmaz diye izin vermiyorlar galiba.Ben de boyatmak istiyorum,lazerim de yarım kaldı maşallah eskisine göre daha da gür çıkıyorlar zatenhepsi sonraya kaldı artık sağlıkla bebeler gelsin de inşallah
Ama umuyorumki emla kreme izin verir doktor ağda yaptırmak istiyorum çünkü.Doktora sor diye bir site var orda kullanabilirsiniz diyen doktorlar olmuş yine de soracağım.
Evet ben de çok araştırdım yok kanıtlanmış bir zararı her 2 sinin de. Ama doktorlar sıcak bakmıyor. Lazer yatırabilirsin diyenler var 3. Aydan sonra , ama boya çok gerekiyorsa bitkisel diyorlar. Krem i anlamayadim. Nedir o? Bir de ben agdadan korkuyorum, kendimi çok kasıp sıkıyor um cunku
Geçmiş olsun cnm geçen hafta bendede hafiften belirti göstermeye başladı drum idrar tahlili yaptı ve anlaşıldı mantar olduğu oda çok bi kaşıntım vs yoktu bi fitil verdi gyno travogen diye tek kullanımlık ama daha etkili gebelik kategorisi b ydi. Sanırım sizin alacağınız c kategorisinde bi fitil ama drun önerdiyse bi bildiği vardır umarım kısa sürede atlatırsın.
Evet ben de çok araştırdım yok kanıtlanmış bir zararı her 2 sinin de. Ama doktorlar sıcak bakmıyor. Lazer yatırabilirsin diyenler var 3. Aydan sonra , ama boya çok gerekiyorsa bitkisel diyorlar. Krem i anlamayadim. Nedir o? Bir de ben agdadan korkuyorum, kendimi çok kasıp sıkıyor um cunku
Canım emla krem sürdüğün bölgeyi uyuşturuyor ben lazerde denemiştim faydasini gördüm.Benim canım normalde tatlı değildir ama burda lazer yapan bir iki yer var mecburi bir yere basladim ucreti de peşin verdim kadın bir an önce bitsin diye hep yüksekten verince çok acı çektim öyle olunca emla kullanmıştım.5 tane küçücük tüpte en son 120 falandı ama acıyı hafifletti
Ağdada faydalı olacağını düşünüyorum ben ona da dayanamıyorum artık.anca emla ya da başka bir krem olursa uyuşturan onlarla yaptırırım yoksa ne olur bilmem
Cok gecmis olsun canim. Artik akillandim hemen doktora giderim. Burun spreyim de bitmedi var daha. O oksurugumu kesiyor. Sende dinlen, bugun yataktan cikma.
Aa olurmu öyle sey kuduruk ben bu güneşli pazar gününü evde gecirirmiyim daha yeni geldik desem yeridir :)
Ölüyorum geniz akıntısından basagrısından o ayrı
Buarada benim kocamda özel hayat bitmedi elinde olsa sabah aksam yapıcaz -kızımızda kusura bakmasın onuda leylekler getirmedi sonucta- diyip tam gaz devam az hayata senin kocanla konustursakda ikiside orta yolu bulsa
Tesekkurler kizlar daha uzun bir süre kararsiz kaliriz herhalde umay cok istedim ama cok yakin arkadsimizin kizi cok seviyorum birde simdi bizden gordu diyecekler diye koyamiyorum.kizi olcaklara alternatif :)
Bende daha ne isim koyacağımıza karar veremedim 5 yaşında olan kızımın adı zehra sare eşim annesinin ismini koymayı istiyor zeynep aslında o ismide seviyorum ama kayımvalidemle aynı binadayız sürekli o ismi söylemek tuhaf geliyor bana yanında ama eşimide kırmak istemiyorum yanına bir isim düşünüyorum zeynep Sena olabilir belki bakalım daha doğuma çok var :)
Bende daha ne isim koyacağımıza karar veremedim 5 yaşında olan kızımın adı zehra sare eşim annesinin ismini koymayı istiyor zeynep aslında o ismide seviyorum ama kayımvalidemle aynı binadayız sürekli o ismi söylemek tuhaf geliyor bana yanında ama eşimide kırmak istemiyorum yanına bir isim düşünüyorum zeynep Sena olabilir belki bakalım daha doğuma çok var :)
BEnde çok seviyorum Çağan ismini, hatta olabilir diye oylamaya sundum ama oğlum doğru söyleyemedi ısınamadı o yüzden hızlıca söylüyor çan gibi çıkıyo anlamında çok güzel cidden.